You are here

Pulsar - alle gekheid op een stokje eetstand

ArrivalStartEndNameNumber of personsActions
Mon 25 Apr 2022
11:00
11:00
12:00
Collect & Go afhalen
2/2 (0/2)
11:00
11:00
12:00
Winkelen
0/1 (0/1)
14:00
14:00
15:00
Fruit snijden
3/3 (2/3)
15:00
15:00
16:00
Fruit snijden
3/3 (2/3)
16:00
16:00
17:00
Fruit snijden
3/3 (3/3)
17:00
17:00
18:00
Fruit snijden
3/3 (1/3)
14:00
14:00
15:00
Worstjes spiesen
0/1 (0/1)
15:00
15:00
16:00
Worstjes spiesen
1/1 (0/1)
16:00
16:00
17:00
Worstjes spiesen
0/1 (0/1)
17:00
17:00
18:00
Worstjes spiesen
1/1 (1/1)
Tue 26 Apr 2022
09:00
09:00
10:00
Corndog beslag maken
2/2 (1/2)
10:00
10:00
11:00
Corndog beslag maken
0/2 (0/2)
09:00
09:00
11:00
Opbouw
4 (3)
11:00
11:00
12:00
Corndogs en spiesjes uitdelen
1/1 (0/1)
12:00
12:00
13:00
Corndogs en spiesjes uitdelen
0/1 (0/1)
13:00
13:00
14:00
Corndogs en spiesjes uitdelen
1/1 (1/1)
14:00
14:00
15:00
Corndogs en spiesjes uitdelen
1/1 (0/1)
15:00
15:00
16:00
Corndogs en spiesjes uitdelen
1/1 (0/1)
11:00
11:00
12:00
Corndogs maken en bakken
3/3 (3/3)
12:00
12:00
13:00
Corndogs maken en bakken
3/3 (1/3)
13:00
13:00
14:00
Corndogs maken en bakken
3/3 (1/3)
14:00
14:00
15:00
Corndogs maken en bakken
3/3 (1/3)
15:00
15:00
16:00
Corndogs maken en bakken
1/3 (1/3)
11:00
11:00
12:00
Fruitspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
12:00
12:00
13:00
Fruitspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
13:00
13:00
14:00
Fruitspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
14:00
14:00
15:00
Fruitspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
15:00
15:00
16:00
Fruitspiesjes samenstellen
1/1 (0/1)
11:00
11:00
12:00
Kassa
2/2 (2/2)
12:00
12:00
13:00
Kassa
2/2 (2/2)
13:00
13:00
14:00
Kassa
2/2 (0/2)
14:00
14:00
15:00
Kassa
2/2 (1/2)
15:00
15:00
16:00
Kassa
2/2 (2/2)
11:00
11:00
12:00
Mozzarellaspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
12:00
12:00
13:00
Mozzarellaspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
13:00
13:00
14:00
Mozzarellaspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
14:00
14:00
15:00
Mozzarellaspiesjes samenstellen
1/1 (0/1)
15:00
15:00
16:00
Mozzarellaspiesjes samenstellen
1/1 (1/1)
16:00
16:00
18:00
Afbraak
10 (4)
17:00
17:00
18:30
Afwassen
2/2 (1/2)