U bent hier

Bedrijvendag

Bedrijvendag

Ieder jaar organiseert Wina, samen met de andere wetenschapskringen (Merkator, Bios, Geos en Chemika) een bedrijvendag voor haar laatstejaars studenten. Op deze dag kunnen bedrijven zich voorstellen aan de studenten door middel van een infostand en/of een presentatie. De bedrijvendag vindt plaats in maart en de uitnodigingen naar de bedrijven worden hiervoor in oktober/november verzonden.
Omdat de bedrijfswereld dezer dagen (en zeker in de ICT sector is dit zo) zeer dynamisch is, is het onmogelijk onze bedrijvendatabank up to date te houden en kennis te hebben van alle bedrijven die op zoek zijn naar onze profielen.
Daarom vragen wij aan bedrijven, die geïnteresseerd zijn in onze bedrijvendag (of onze activiteiten of sponsoring), ons hun adresgegevens en eventuele contactpersonen door te sturen. Dan verzekeren wij u ervan dat u van ons op de hoogte blijft en zeker een uitnodiging krijgt toegestuurd voor onze komende bedrijvendag!

CV-boek

== Niet meer mogelijk voor CV-boek 2015 ==
Bester (master)studenten

Of je er nu bij was op de Jobfair of deze helaas gemist hebt, je hebt nog altijd de kans om je CV aan de aanwezige bedrijven te bezorgen door deze op de site te plaatsen. Dit kan je doen via www.scientica.be/cvboek. Inloggen op de website is vereist.