12 mei 2008

Woordje van de preses

Daar zijn we dan, in de semi-laatste week.
Het wordt rustiger en de examenstress neemt toe.. Deze week houden we het dan ook rustig, met 1 knaller van een ontspanningsgelegenheid: de afsluitbar van dit jaar! Omdat we jullie zo gigantisch graag zien, geven we van 22u tot 24u ALLES een halve euro goedkoper weg! Jawel, dat gaat van pintjes tot Duvel tot jenever tot Fanta tot chips tot het einde der melkwegen.
..en deze week kennen we ook de eindstand der godcenties..

Groetjes,
Thijs

Afscheidsbar

Helaas! Wa is dees?!
Het is volgende week geen bar (weerom: Helaas!) en daarom vonden we dat we deze week moeten drinken voor twee en wordt tussen 22u en 24u alles 50 cent goedkoper! (Ja, zelfs de jenever en zware bieren!) Naar aloude traditie zullen we ook de verzamelde godcenties rijkelijk belonen.

Tot dan,
Barteam

Cudi

Beste winezen,

een heel jaar hebben we jullie voorzien van het gewenste lees(r)voer. Maar in de 2 laatste weken van het academiejaar denken we niet meer nodig te zijn. Er rest ons enkel nog jullie veel succes te wensen met al die cursussen en boeken.
En tot volgend jaar, het zal allemaal een beetje anders zijn, maar je kan evengoed op de nieuwe mensen rekenen als op ons dit jaar.

Met vriendelijke (afscheids)groet
Cudi

Fotoboek

Beste,

in het begin van het jaar heeft u een fotoboek gereserveerd en u bent deze nog niet komen ophalen. Omdat de cudi's ten einde zijn gelopen, kan u uw exemplaar gewoon op de winagang komen ophalen (met eventueel 7,5euro bij indien u deze nog niet betaald hebt).



Beeldzoeker

KALENDER

Woensdag 14 mei
20u00MeirondjesSportpiste
22u00AfsluitbarRC

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 300 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U: Wina Leuven VZW, Studentenwijk Arenberg 4/0, 3001 Heverlee