19 mei 2008

Redactioneeltje

Hier is hij dan liefste lezer, onze laatste winagenda van het academiejaar. We hebben onze uiterste best gedaan u toch een beetje boeiende literatuur aan te bieden, soms met bedreigingen tot gevolg. We hebben u soms aan het lachen gemaakt, soms misschien aan het huilen, soms was u kwaad om typfouten en soms was u gewoon een West-Vlaming. Van kleurplaten van Garfield over satirische uitspatting naar soms veel te lange preseswoordjes hebben we voor u in de winagenda geplaatst. Laat me u één ding vertellen, soms was dat verschrikkelijk saai. Maar als je dan uiteindelijk op het winaforum en in de wandelgangen de relletjes omtrent verschillende provincies hoort weet je toch weer waarom je het doet. Het was ons een aangename eer om u wekelijks van nieuws en ander gezaag (meestal afkomstig van Mattia) te voorzien. Bedankt voor het lezen!

Veel liefs,
Uw Redactie

Woordje van de preses

Het is zover, de laatste week..
We sluiten woensdag in stijl af met een heuse kroegentocht!
Op zoek naar een lief, zullen Simon en Joris jullie vanaf 21u begeleiden langsheen de Gnorgl, de Sportzak, 't Elixir, de Capsule en de rest van Leuven. Deze en volgende week kunnen jullie tussen 't studeren door ook nog eens komen strijden voor jullie jaar op de piste.

Dat was het dan. Het was me een waar genoegen jullie een jaartje te dienen in de hoedanigheid van preses, alsook jullie wekelijks in ons kwaliteitsmagazine te woord te staan. We zien elkaar weer volgend jaar, want het studentenleven gaat altijd door!

Gegroet,
Thijs

Fotoboek

Beste,

in het begin van het jaar heeft u een fotoboek gereserveerd en u bent deze nog niet komen ophalen. Omdat de cudi's ten einde zijn gelopen, kan u uw exemplaar gewoon op de winagang komen ophalen (met eventueel 7,5euro bij indien u deze nog niet betaald hebt).

Kroegentocht

Om onze wineesjes toch nog van hun wekelijkse hoeveelheid bier te voorzien (er is helaas geen bar deze week) gaan we samen op kroegentocht! We spreken af om 21 uur aan de winagang, waarna we vertrekken naar de Gnorgl. Daarna gaan we naar de Sportzak en 't Elixir. Als laatste gaan we naar het vrouwelijk schoon in de Capsule en wie weet waar we daarna nog ergens belanden.
Wil je op een later uur afkomen en weet je niet waar we zijn? Geen probleem. Bel/sms gewoon naar Simon of Joris op de nummers 0472/44.94.15 en 0474/71.91.58. Liefdesverklaringen ook altijd welkom!

Tot dan,
Barteam

Meirondjes

Beste winezen,

Aan allen die vorige week komen lopen zijn: Proficiat. Aan allen die vorige week niet zijn komen lopen: geen proficiat!! Maar geen nood, u krijgt op woensdag 21 mei nog een kans om uw eer alsnog te redden. We komen terug samen met al de helden van vorige week terug op de piste, terug om 20u, terug om een half uur te lopen.
Alle excuses zijn opgebruikt, zie dus maar da ge er bent!

Sport

Jaaractiviteit 2BW

Het begrip frisbee is jullie allen wel bekend. Daarom spreken we nu maandag (19 mei) af om dit eens gezamenlijk te doen. We zullen voor drank proberen zorgen zodat we nallemaal kunnen genieten van iets verfrissend na al het rondgeloop in bijvoorbeeld een cirkel.
Afspraak is om half 1, zodat we genoeg tijd hebben om wat met de frisbee te gooien eer we samen naar de oefenzitting van Analyse II gaan.

Tot dan!!

KALENDER

Woensdag 21 mei
20u00MeirondjesSportpiste
22u00KroegentochtRC

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 300 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U: Wina Leuven VZW, Studentenwijk Arenberg 4/0, 3001 Heverlee