23 april 2007

Uw preses spreekt

Het is weer goed geweest...
Een bar waar we allemaal verwend werden, een eetstandje in een zalig zonnetje, ...
En ik heb me laten vertellen dat het nog niet gedaan is. Nog tot dinsdag mogen we op ons lui gat genieten en alleen maar genieten. Woensdag is dan de grote dag waarop de verkiezingen plaatsvinden. Deze zullen voor het eerst in de geschiedenis online kunnen gebeuren! Dit wil zeggen of thuis in je luie zetel even je PC aanzetten of even langs den B lopen op de campus en u achter een laptopje neervlijen.
Om dan ook wat actie in ons luie lichaam te steken kunnen we maandag om 22u, woensdag om 20u en woensdag om 22u voor een halve finale van IFB gaan supporteren. Dames volleybal, dames zaalvoetbal en heren zaalvoetbal verdienen ondertussen al een hele meute supporters...

Uw preses tot uw dienst


Verkiezingen

Beste winezen,
u heeft het waarschijnlijk al gemerkt, maar de campagne is weer bezig. Goedkoop voedsel, leuke spelletjes en wat dan nog.
Vergeet echter niet het allerbelangrijkste en dat is stemmen! Stemmen kan dit jaar online (de link zal u vinden op http://verkiezingen.wina.be) of in het "aquarium" van blok B. Dit alles gaat natuurlijk door op woensdag 25 april.
Weet u niet wat stemmen? Geen nood, dinsdagavond is er ook het traditionele kiesdebat waar u de ploegen kan ondervragen en hen de ultieme test voorleggen.
Voor meer informatie is er natuurlijk altijd onze website :http://verkiezingen.wina.be
Tot dan!

Uw kiescomité








IFB: Halve Finale damesvolley

Niet alleen onze voetball(st)ers doen het goed dit jaar, ook onze volleybalsters zitten alweer in de halve finale!
Ze spelen tegen Psychologie, een te duchten tegenstander. Wil je ze net als vorig jaar in de finale van de competitie aan het werk zien, kom ze dan mee helpen aan een overwinning.
De match gaat door nu maandag 23/04 om 22u in de sporthal van de KHL. Allen daarheen!

Bram


Interfacultaire Beker

Zowel ons jongens als ons meisjes zaalvoetbalteam hebben het al geschopt tot de halve finales.
Woensdag 18 april versloegen de jongens in de kwartfinale Jezuietencollege met 9-4, na eerder in de 1/8e Keizersberg naar huis te hebben gespeeld met 9-3.
Woensdag 25 april spelen ze allebei in de KHL sportzalen hun match. Er is al eerder gebleken dat supporters het verschil kunnen maken. Dus een massale opkomst leidt hen recht naar de zege...
De jongens spelen om 20u tegen Apollonia, de tandarsten en de meisjes om 22u tegen VTK.

Sam


Overwinningsbar

Hoera! Hoezee! Jochei!
Het is geen onderwinning, geen naastwinning, geen waterwinning, maar een heuse overwinning!
Wie of wat er allemaal zal overwinnen, weten we nog niet... maar er zal overwonnen worden! En bij een overwinning zullen ongetwijfeld wel (meerdere) gratis vaten vloeien.
Dus kom samen met ons feesten en win... over...and... out!

Bar

BBQ

1 mei, dag van de arbeid, dus niet werken maar ons nog eens goed laten gaan.
Terwijl sport een hele dag met pluimpjes zal spelen zal GAK voor het avondeten zorgen. Vanaf 18u30 kan je komen aanschuiven aan onze gloeiende barbecues. Omdat we voorzien willen zijn op een stormloop, vragen we om jullie in te schrijven. Hoe? Wel, we bieden 4 menu's aan en 3 eetshiften. Je kiest je menu, je schat wanneer je honger gaat hebben en kiest ook een eetshift en dan mail je dit alles en je naam naar BBQ@wina.be... Niet moeilijk dus.
Donderdag om 12u maken wij de bestelling op en dan kan je de 1e mei mee komen smullen.
De menu's: Deze kan je binnenkort vinden op www.wina.be/
De eetshiften : van 17u30 tot 18u30, van 18u30 tot 19u30 en van 19u30 tot 20u30. Genieten is wat een mens moet doen op een dag van de arbeid...

Zomerse groeten van GAK en SPORT


Badminton

Zoals u ongetwijfeld al weet, houden we binnenkort weer onze jaarlijkse barbecue. En als u het nog niet weet, dan kan u elders lezen in deze winagenda dat het om de eerste mei gaat.
Om deze mooie dag nog meer in de verf te zetten, is het sportteam nog eens in actie geschoten. We zullen die dag het veldje voor de Alma III omtoveren tot een badmintonparadijs. Er zullen verschillende veldjes en netten opgesteld staan. Als je zelf een racket en pluimpjes hebt, dan breng je deze best mee. Er zullen wel een aantal rackets beschikbaar zijn zodat iedereen kan spelen.
Natuurlijk is het veld groot genoeg voor andere sporten, zo zal er ook een klein voetbalveldje opgesteld worden voor de voetballers.
Nadien kunnen we moe maar voldaan genieten van een welverdiende barbecue!
Tot dan.

Sport

Schaaktornooi

Wina is de kring van denkers, en denken, dat kunnen we!! Wij gaan nu op zoek naar de grootste strategische denker van wina in ons onvervalst schaaktornooi. Ben je het beu om altijd tegen de computer te spelen, zelf het niveau van de tegenstander te bepalen en dan nog op 'Hint' te kunnen klikken als het niet lukt? Wil je eens echt weten wat je waard bent met enkel je hersenmassa en 16 schaakstukken? Of wil je eindelijk eens weten wat er nu zo interessant is aan een bord met witte en zwarte vakjes met daar van die rare figuurtjes op? Iedereen is welkom op dit evenement!! Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan weten op sport@wina.be. Aan de hand van de interesse kunnen we dan een datum afspreken om de mentale bokswedstrijd te laten doorgaan.

Groeten, Sport


Your body has to be in top condition. Your Chess deteriorates as your body does.
You can't separate body from mind. (Bobby Fischer)



Petanquetornooi

Opgelet, het is nog lang, maar half mei komt er een heus petanquetornooi.

Sport





Beeldzoeker

KALENDER

maandag 23 april
15u00POC ALO200A-03.35
22u00IFB: DamesvolleyKHL sportzalen
woensdag 25 april
20u00IFB: Zaalvoetbal jongensKHL sportzalen
22u00IFB: Zaalvoetbal meisjesKHL sportzalen

Wekelijks blaadje van studentenkring Wina gedrukt op 300 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U: VZW Wina Leuven, Studentenwijk Arenberg 4/0, 3001 Heverlee