18 december 2006

Prettige feesten en dergelijke

Liefste Winezen, Zo, dat ging snel. Een heel semester hebben wij van jullie mogen genieten, en hopelijk jullie ook van ons. Het enige dat ons rest, maar niet onbelangrijk, zijn de kerstbar en het kerstfeesje. Wina wenst jullie een schitterend eindejaar, een goede blok en de meest inginieuze antwoorden op de examens.

Met de beste groeten,
Het Wina Presidium

Kerstbar

Bij de meeste mensen zal er thuis wel al een boom in huis staan. Ja, zelfs de paus heeft zijn boom al klaar staan. Dit wil natuurlijk zeggen dat het bijna kerstmis is. Dit feest waarvan de sfeer in het hele land aanwezig is, kunnen we natuurlijk niet laten voorbij gaan in de bar. Daarom houden we woensdag een kerstbar volledig in dit thema. Het is ook de laatste bar van het semester. Dit wil zeggen dat we nog iets anders zullen vieren ook. De mensen die het voorbije semester godcenties wisten te verzamelen zullen deze nu (of volgend semester) kunnen verzilveren. Per 4 verzamelde godcenties zal je namelijk 2 drankjes kunnen verkrijgen !

Tot in de bar,
barteam

Ijshockey: Uitgesteld

Door een tekort aan inschrijvingen stellen we dit evenement uit tot volgend semester, als er misschien minder examens voor de deur staan en meer tijd is voor winezen om hier aan deel te nemen, dan hopen we uiteraard wel 20 mensen te vinden, nu hadden we er slechts 8.

Sport

Kalender

woensdag 20 december
22u00KerstbarRC
donderdag 21 december
19u00KerstfeestjeAlma 2

Slitherlink

Het afgelopen practicum van 2BI was het maken van een programma om volgende puzzels op te lossen: maak 1 grote kring, waarbij aan een vakje juist zoveel randen gebruikt mogen worden door de lus als aangegeven door het cijfer in het vakje. Als er niets staat, is het 'vrij te kiezen'. Succes!

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 400 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U. Wina Leuven VZW in oprichting, Studentenwijk Arenberg 4/0, 3001 Heverlee