4 december 2006

Sinterklaas

Beste jongens en meisjes,
Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar! De Sint is immers zijn reis vanuit Spanje naar de Winabar aan het voorbereiden. Ook dit jaar zal Sinterklaas in de les komen om ons te verwennen met wat lekkers, en hij zal natuurlijk ook weer present zijn op de Sinterklaasbar. Hij heeft ons ook al stiekem laten weten dat, omdat we dit jaar zo ongelofelijk braaf zijn geweest, hij een cadeautje zal meebrengen voor ons allemaal in de bar: jawel, een vat!

Je hoort het, plezier alom. Maar we moeten Sinterklaas nog eventjes een beetje helpen met de Winezen te sorteren naargelang hun braafheidsgehalte. Daarom deze oproep: stuur al je pikante roddels naar sinterklaas@wina.be !

De helpende zwarte GAK-pieten

Laatste cursusdienst

Beste winezen

Ons semester zit er weer bijna op en cudi opent deze week donderdag 7 december voor de laatste keer haar deuren tussen 12u30 en 13u30 Dit betekent dat je best even nakijkt of je al je cursussen al hebt want dinsdagavond worden de reservaties afgesloten.

Misschien herinneren sommigen onder jullie de examenbundel nog. Wegens de vele keuzemogelijkheden binnen de bacheloropleiding hebben we besloten deze papieren examenbundels niet meer te verspreiden. Vorig jaar hebben we wel al een digitaal platform opgestart met examenvragen, en we willen jullie graag uitnodigen dit veelvuldig te gebruiken. Je vindt het forum op: http://examens.wina.be Indien je de bundels toch mist, of andere opmerkingen hebt, mag je ons dit in de loop van het jaar gerust laten weten. We streven elk jaar naar beter en efficiënter en jij kan ons daar zo in helpen! Vergeet ook niet je eigen examenvragen toe te voegen!

Steeds tot uw dienst, Uw CuDieren

IJshockey

Wina gaat ijshockeyen... als we genoeg volk vinden. Indien er 20 mensen zijn met interesse zorgen wij voor de rest. Indien u dus interesse heeft: mail naar sport@wina.be en dan komt uw naam op de lijst, dewelke op de site te vinden is... De datum zou vallen in de laatste week van het academiejaar. Het zou ongeveer op 10€ per persoon komen.

Groeten, uw Sport

Kerstfeestje

Sinterklaas is al in het land en ook kerstmis komt er snel aan. Zoals elk jaar organiseert wina dit jaar ook een kerstfeestje. Dit is een moment om gezellig samen te zitten met je vrienden en eens een lekkere maaltijd te verorberen voor dat jullie je vol goede moed in je boeken storten. Het kerstfeestje gaat door op donderdag 21 december in alma 2. Kaarten zullen 14 euro voor leden kosten en 18 euro voor niet leden. De kaarten zijn beschikbaar bij jullie jaarverantwoordelijken en op de winagang. Ze zullen eveneens woensdag in de bar verkocht worden. De kaartenverkoop wordt afgesloten op zondagavond 12 december, dus zorg dat je op tijd bent.

Wat je allemaal voor een kaart krijgt, zoveel je op kan:

* Aperitief en hapjes
* Hoofdgerecht: Gourmet met groenten bar en kroketjes
* Lekker dessertje en koffie
* Drank: wijn en water
* Entertainment: een ferm optreden van een nog onbekende artiest
* Verder ook nog: goed gezelschap, gezelligheid, sfeer ...

Andere dranken zijn ook verkrijgbaar tegen zeer democratische prijzen.

De feest in het Kerstfeestje,
GAK


affiche kerstfeestje

Sneeuwreis: dringend inschrijven

Heb je nog niets te doen in de lesvrije week (vrijdagavond 2 februari tot zondagmorgen 11 februari 2007)? Dan heb je misschien zin om mee te gaan skiën of snowboarden in Tignes, Espace Killy. Het basisarrangement kost 420 euro. Meer details kan je vinden op http://www.wina.be/sneeuwreis

Belangrijk detail: de inschrijvingen van sneeuwreis lopen ten einde: je kan nog inschrijven tot deze vrijdag, 8 december dus.

Zit je nog met vragen en twijfels, zoek je je zeker nog in te schrijven voor vrijdag of ben je al ingeschreven? Kom dan zeker naar onze infosessie deze dinsdagavond, 5 december dus, in de 200N op Campus Arenberg om 19u30. Hier zullen al je vragen beantwoord worden, je twijfels weggenomen worden en ook nog een paar nuttige dingen gedaan worden zoals de kamerverdelingen.

Als je verder nog met vragen zit, twijfel niet om ze te sturen naar sneeuwreis@wina.be

Tot dinsdag op de infosessie!
Uw Sneeuwreis-team

Spelletje: slitherlink

spelletje: slitherlink

EJW sneakt!

Ga je eens graag naar de film? En ga je zelfs nog liever met een heleboel leuke mensen naar de film? Wel, dan is dit je kans! Want, EJW gaat sneaken, en wel dinsdag 5 december. We spreken af om 21u30 aan de Winagang, of om 22u aan de kassa's van de kinépolis. Hierna gaan we dan lekker gezellig samen een filmpje meepikken, maar niet zomaar een film. We krijgen een film in voorpremière en als je hem echt niet goed vindt, dan kan je binnen het kwartier vertrekken en krijg je je geld terug. Hoe dan ook, wordt het een leuke avond vol vriendschap en plezier!

Hopelijk tot dan,
EJW

Eetstandje

Ken je zo die donderdagen, al 3 dagen gekookt voor jezelf, nog 1 dag te gaan, want morgen staat mama met eten op je te wachten. Spaghetti, pens en pizza heb je al eens gezien deze week en je maag protesteert tegen de zware keuken van Alma. Wij hebben de oplossing. Fiets na je les gewoon langs gebouw L en daar staat een team te wachten met vers, lekker, licht eten tegen een spotprijs. Vanaf 11u30 tot jullie buikjes rond zijn serveren we met een glimlach.

Sinterkerstcantus

De Sint, De Kerstman, het Kindeke Jezus. Wie is de machtigste van de feestperiode? Laten we het samen uitzoeken aan de hand van enkele liedjes, op de Sinterkerstcantus op dinsdag 12 december in de Pavo vanaf 20u00.

We werken ditmaal met voorverkoop. Kaartjes kan je kopen op de Winagang, of voor de eerstejaars ook bij hun jaarverantwoordelijken. Plaatsen zijn beperkt, dus wees snel!

Prijzen zijn 4/5 euro, maar wie verkleed is op de avond zelf krijgt 1 euro terug. Ook is dit een eigen-drank-cantus. Breng dus zelf mee wat je wil!

Tot dan, Prosit,
de Senior

affiche sinterkerstcantus




Spelletje: nurikabe

spelletje: nurikabe

KALENDER

dinsdag 5 december
19u30 infosessie sneeuwreis 200N
22u00 EJW sneak Kinepolis
woensdag 6 december
22u00 Sinterklaasbar RC
donderdag 7 december
12u30-13u30 Cursusdienst CudiKelder
vanaf 11u30 Eetstandje Voor gebouw L
dinsdag 12 december
20u00 Sinterkerstcantus Pavo
donderdag 21 december
19u00 Kerstfeestje Alma 2

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 400 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U: Wina vzw (in oprichting), Studentenwijk Arenberg 4/0 3001 Heverlee






Spelletje: nonogram

spelletje: nonogram