30 oktober 2006

24u-loop

Met 1136 liepen we 22 rondjes meer dan vorig jaar EN hielden we VRG, een kring van meer dan 2000 studenten, achter ons. Voorwaar weer een schitterende prestatie!
In de algemene rangschikking zakten we wel naar de 9e plaats, maar dit komt vooral doordat de meeste kringen gewoon samen lopen met anderen omdat ze het alleen niet aankunnen. We mogen als kleinste deelnemende kring dus allemaal trots zijn op ons enthousiasme, onze sfeer en samenhorigheid. We mogen trots zijn dat we Winees zijn.
BEDANKT AAN ALLE LOPERS.

Sport

Sport trakteert zijn helpers en afbrekers

Alle mensen die dinsdag en woensdag geholpen hebben bij de opbouw en afbraak of een shift hebben gedaan mogen woensdag 1 november VOOR de 14-uren bar naar het RC komen en zullen daar iets kunnen nuttigen op onze kosten.
We verwachten jullie om 21u. Ken je iemand die geholpen heeft, geef hem/haar dan ook een knuffel en neem die persoon mee naar het 0e uur, om 21u dus.

Sport

CuDi

Beste ijverige winezen,
Jeej, deze week maar twee (voor sommigen drie) dagen les!
En toch is de cursusdienst zelfs dan open. Dus heb je nog steeds niet al je cursussen, kom dan zeker langs op dinsdag 31 oktober van 12u30 tot 13u30.
Blijkbaar is het boek van 'Automaten en Berekenbaarheid' van Demoen zo populair dat het volledig uitverkocht is. Gelukkig is het momenteel in herdruk dus binnen 2 weken zal het in 't land zijn. Nog eventjes geduld tot de cudi erop.

Zelfs nu nog tot je dienst,
het CuDiteam







ScienticaTD

Dinsdag 31 oktober organiseren de wetenschapskringen samen een ~scary~ ScienticaTD in de Albatros. DJ's om ons in de sfeer te brengen zijn o.a. DJ Rommy.
We hebben misschien geen herfstvakantie, maar wel een vrije dag om uit te slapen van dit spetterend feestje!
Er is geen voorverkoop, aan de kassa betalen leden 2,5 euro, niet-leden 3 euro en ereleden mogen gratis binnen. Zorg dat je van de partij bent!

14-urenbar

Wat ziet mijn geoefende oog daar in mijn agenda? Twee vrije dagen! Dat moeten we toch op een amusante manier doorbrengen.
Daarom organiseert barteam met EN voor jullie de 14-urenbar! Deze bar duurt superlang (van woensdag 22 uur tot donderdag 12 uur) en is opgedeeld in 14 thema-uurtjes:

22-23u: het goedkope uurtje
23-24u: het nieuwjaarsuurtje
24-1u: het assistentenuurtje
1-2u: het ex-barteam-uurtje
2-3u: het (ex-)preses- en (ex-)vicepreses-uurtje
3-4u: het marginale Nederlandstalige uurtje
4-5u: het Ierse uurtje
5-6u: het lounge-uurtje
6-7u: het boenkuurtje
7-8u: het ontbijtuurtje
8-9u: het kinderuurtje
9-10u: het cantusuurtje
10-11u: het spelletjesuurtje
11-12u: het afscheidsuurtje

We verwachten jullie daar allemaal!
Als je graag een van die uurtjes muziek zou draaien, of je zou graag eens in de bar tappen, mail dan naar bar@wina.be en die regelen dat allemaal voor jou.

Tot dan,
uw barteam

Kickertornooi

Eind november, begin december houden we een tafelvoetbaltornooi in het RC/ Winabar.
Gedurende 3 woensdagen vanaf 20u zullen de wedstrijden worden afgewerkt. De inschrijvingen lopen tot 20 november en u moet hiervoor mailen naar sport@wina.be met als titel inschrijving kickertoornooi.

Sport





Sinterklaas

Beste jongens en meisjes,
Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar! De Sint is immers zijn reis vanuit Spanje naar de Winabar aan het voorbereiden.
Ook dit jaar zal Sinterklaas in de les komen om ons te verwennen met wat lekkers, en hij zal natuurlijk ook weer present zijn op de Sinterklaasbar. Hij heeft ons ook al stiekem laten weten dat, omdat we dit jaar zo ongelofelijk braaf zijn geweest, hij een cadeautje zal meebrengen voor ons allemaal in de bar: jawel, een vat!
Je hoort het, plezier alom.
Maar we moeten Sinterklaas nog eventjes een beetje helpen met de Winezen te sorteren naargelang hun braafheidsgehalte. Daarom deze oproep: stuur al je pikante roddels naar sinterklaas@wina.be!

De helpende zwarte GAK-pieten

Ping-pong tornooi

Op woensdag 8 november om 20 u zal het jaarlijkse ping-pongtornooi van Wina plaatsvinden in de ping-pongzaal van gebouw de Nayer("op sportkot").
Noteer dit alvast in uw agenda.

Sport

Help, ik wil nu nog gedoopt worden!

Jaja, we horen het geregeld, je hebt je doop gemist. Want je komt van Kortrijk, Diepenbeek, ... Want je was ziek. Want je had nog niet door dat het studentenleven zo mooi kan zijn.
Soms wil je gewoon een tweede kans. Misschien kan dat wel!
Wina doet een oproep. Als je niet gedoopt bent geraakt, en je zou graag toch nog een kans krijgen, mail dat dan naar cube@wina.be.
Indien er genoeg vraag is, past Wina er een mouw aan!

Schaatsen

Voor alle mensen met een Guido-gids, maar ook die zonder. Op 15 november zullen we afzakken naar de schaatsbaan in Heverlee om een schaatsje te zetten.

Sport

affiche ScienticaTD



Spelletje: Nurikabe

Spelletje: Nurikabe
De bedoeling is om deze kader te vullen met groepen witte en zwarte vakjes, aan de hand van enkele regels. Elk groepje witte vakjes bevat een getalletje, en elk vakje met een getal is ook wit. Het getal in het groepje duidt aan hoeveel witte vakjes er in het groepje zitten. Alle witte vakjes in een groepje moeten met minstens één zijde aan elkaar grenzen, diagonaal telt dus niet. De groepjes witte vakjes worden van elkaar gescheiden door zwarte vakjes. Alle zwarte vakjes moeten aan elkaar grenzen met minstens één zijde, maar er mogen geen zwarte 2x2blokjes zijn.
















KALENDER

dinsdag 31 oktober
12u30-13u30CursusdienstCudiKelder
14u00TapcursusBrouwerij Stella
22u00ScienticaTDAlbatros
woensdag 1 november
21u00Sport: traktatie voor de helpersWinabar
22u0014uren-barWinabar
woensdag 8 november
20u00Ping-pongtornooi Gebouw de Nayer
woensdag 15 november
Schaatsen Schaatsbaan Heverlee




Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 400 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U. Silke Sterck, Rosstal 1, 3140 Keerbergen