23 oktober 2006

24uren-loop

Dinsdag 24 oktober om 20u is het zover, de jaarlijkse traditionele 24u-loop gaat van start. Wina is er ook weer bij en naar even jaarlijkse gewoonte gaan we er alles aan doen om ekonomika en andere grote kringen achter ons te houden. Voor de leken, het concept : het is een estafetteloop, waarbij elke ploeg op 24u tijd zoveel mogelijk rondjes moet lopen.

Rond dit evenement is er ook een heel gezellige sfeer met allerlei schitterende standjes en overheerlijke hapjes, aangeboden door de ploegen. Tevens zal er randanimatie zijn gaande van DJ-sets tot een computertent. Ook zullen optredens van Beatbox-fenomeen Beatoxic en van coverband The Vicious te bewonderen zijn.

Wina zal dit jaar weer een gezellig salon bouwen voor zijn leden, dit keer nog groter, met nog meer zetels, meer tapijt en een improved online gebaseerd statistieken systeem. Qua voedsel zullen we jullie verwennen met Croques, koffie, gluhwein, Chinees-Thaise Sex-Soep en Jambalaya. Wie flink loopt kan al dit lekkers gratis verkrijgen... kom dat proeven.

We hopen jullie massaal te zien op de 24u. Moge we een mooie plaats behalen.

Sport

Speciale uurtjes
      dinsdag 20u-21u en woensdag 7u-8u: eerstejaars
      woensdag 10u-11u: ouw zakken

Aan de EERSTEJAARS: we verwachten jullie massaal op de 24uren-loop, en dan vooral tijdens de EJW-uurtjes op dinsdagavond en woensdagochtend. Breng gerust je peters en meters, je assistenten, je proffen, je kotgenootjes en je lief mee, want "hoe meer zielen, hoe meer vreugd" [en hoe minder toertjes jij moet lopen ;)]. Kom de sfeer opsnuiven van dit fantastische event, en vergeet vooral je loopschoenen niet! Wij staan alvast klaar om jullie toe te juichen!

EJW
Inge, Lucie, Arne, Jeroen, Silke, Niele

Looptraining en initiatie tot het lopen

Voorbije weken zagen we vooral ervaren lopers opdagen, wat we uiteraard toejuichen. We zouden echter ook graag de onervaren loper uitdagen om een beentje bij te steken. Zodat ook jullie vlot 400m rond kunnen lopen en eventueel een opstap bieden om " te leren" lopen, ook na de 24u. We verwachten deze week iedereen voor een ontspannen loopje om de spieren wat op te warmen op maandag om 18u30.

Uw loops Sport

Pre-Halloweenbar

Ahoi beste zombies, spoken, monsters & heksen!

Jawel, het is weer zover: de HalloweenBar. Ohw wacht, wat zie ik daar op mijn agenda/klok. 't Is nondepietjes nog helemaal geen Halloween, wat is me dat nu voor een gedoe! Onder dat motto organiseren we dus een heuse Pre-HalloweenBar! Je kan er nooit vroeg genoeg bij zijn denken we dan. Er staat veel te gebeuren deze bar: allereerst mag je je UITERAARD verkleden in onze ergste nachtmerrie. De best verklede schrik-van-de-nacht krijgt er een mooie verrassing bovenop! Verder geven onze kersverse schachtenkoning en -koningin een vat. Dus ook al ben je nog zo'n houterige zombie na de 24u-loop, kom gerust af, want elke zombie meer is een goeie bijdrage aan de sfeer!

Barteam

14uren bar

De anciens kijken er al een half jaar naar uit, de eerstejaars vragen zich af wat het is, maar hij is daar weer: de 14-urenbar! Wat houdt het in: de bar gaat open woensdagavond 1 november, en duurt tot donderdagmiddag 12 uur (in het totaal dus 14u, zoals de wiskundigen in ons reeds goed gezien hebben). Dus je kan komen zoals je naar een normale winabar komt, alleen 's avonds, of je kan eens binnenspringen na een hele avond practicummen, of je kan bij ons je bokes komen opeten 's ochtends, of je kan natuurlijk 'all the way' gaan, en de volle 14u blijven. Kortom, mogelijkheden te over!

Klinkt dat voor jou wel interessant in de oren? Dan heb je misschien zin om eraan mee te werken! Dus als je zin hebt om eens in de enige echte winabar te tappen of te draaien, zoek dan een team van max. 3 man en mail als de bliksem naar bar@wina.be. Ervaring is niet vereist, want barteam staat ter alle tijde klaar om jullie bij te staan. Ook als je niemand vind om samen te tappen of draaien maar toch zin hebt om te helpen, of je hebt nog een vraag, verzoekje of je twijfelt gewoon: mailen naar bar@wina.be, en wij doen de rest voor jou.

Uw Barteam

De laatste weetjes uit Guidogidsland

- Bij aankoop van een jeans bij Lowdown krijg je deze en volgende maand een gratis t-shirt
- Altijd al in goede vorm willen verkeren? Bij Life Style Fitness (Penitentienstraat 13) kan je de eerste maand gratis fitnessen bij het nemen van de studentenspecial.
- Tot eind december kan je bij de Studios (Burgemeesterstraat 30) genieten van €0,50 korting op een film naar keuze.
- Eens een feestje organiseren met een paar vrienden of vriendinnen? Guido biedt je korting op een assortiment aan dranken (Bush Amber of Gold, Cuvee des Trolls, Peterman, Kriek max, Ricard)
- Uiteraard zijn de wedstrijden op de site van Guido nog steeds geldig. Tot en met februari 2007 kan je elke maand verschillende mooie prijzen winnen. Interesse? Surf naar "http://www.guido.be/guidogidswedstrijden" , klik in de tab win & winnaars door naar Guido stadsgids wedstrijden. Het bovenste prentje brengt je naar het inschijvingsformulier. Nu heb je alleen nog je persoonlijke code uit je GuidoGids nodig (te vinden op je bon)...

Het Guido team

Night of the Proms

Ben je muzikaal? Heb je een voorliefde voor frisse deuntjes van weleer en nu? Dan is the "Night of the proms" iets voor jou! We trekken donderdag 26 oktober naar het sportpaleis om erbij te zijn. Bestel je kaarten nu op cultuur@wina.be of kom ze halen op de winagang want het zijn de laatste! Een ticket kost 22 euro.

Het Cultuurteam

Pati pati

Gegroet beste winezen, spijtig genoeg heeft wina dit jaar afscheid moeten nemen van het winakoor. Waar kunnen jullie nu toch heen met jullie zang talenten? Welke activiteiten kunnen jullie nu uitvoeren om wat afwisseling te brengen in al die avonden studeren? Het antwoord is zeer eenvoudig! Kom eens een kijkje nemen bij ons solidariteitskoor Pati Pati! Dan kun je je stem lustig laten klinken bij talloze prachtige liedjes en kun je deel uitmaken van een hechte studentengroep. Je wordt niet afgeschreven als je niet mooi genoeg kan zingen, het enige wat telt is je wil om je te laten horen. We repeteren wekelijks zondagavond van 20.30 tot 22.30 in het MSI bij Faculteit letteren (Erasmusplein 2) in het lokaal 02.18 . Daarna gaan we gewoonlijk samen gezellig een drankje nemen in een nabijgelegen cafeetje. Voorts zijn er nog andere toffe activiteiten zoals een wekelijks gezamenlijk etentje in de alma, een weekendje samen weg, een peter en meter avond enzovoort. Ben je nog niet volledig overtuigd, kom dan eens een kijkje nemen bij een repetitie een van de komende zondagen. We hopen je te zien!

Groetjes,
Pati Pati

Kickertoornooi

Eind november-begin december zal er een kicker of tafelvoetbal toornooi plaatsvinden gedurende 2 of 3 woensdagen. Dit zal doorgaan in het RC van 20u tot 24u. U kan nu uw ploeg inschrijven door te mailen naar sport@wina.be. Ploegen bestaan uit 2 spelers. De vorm van de competitie zal afhangen van het aantal inschrijvingen. SCHRIJF JE NU IN!

Sport

Basketters en Volleyballers

We zijn nog op zoek naar enkele basket en volley-talenten voor onze IFB-mannenploeg te versterken. Laat iets weten via sport@wina.be

Helpers 24uren-loop

Veel werk vraagt vele handen. En veel rondjes vraagt veel voeten. Daarom roepen we alle winezen op om snel een rondje te komen lopen voor Wina. We zoeken echter OOK HANDEN om er eentje toe te steken. We zoeken nog mensen om die willen helpen om het computerprogramma van Wina te bedienen of gezellig groentjes willen snijden op maandag of mee croques willen bakken op dinsdag en woensdag. Indien je je geroepen voelt, mail dan naar sport@wina.be

Spelletje: Nurikabe

Spelletje: Nurikabe
De bedoeling is om deze kader te vullen met groepen witte en zwarte vakjes, aan de hand van enkele regels. Elk groepje witte vakjes bevat een getalletje, en elk vakje met een getal is ook wit. Het getal in het groepje duidt aan hoeveel witte vakjes er in het groepje zitten. Alle witte vakjes in een groepje moeten met minstens één zijde aan elkaar grenzen, diagonaal telt dus niet. De groepjes witte vakjes worden van elkaar gescheiden door zwarte vakjes. Alle zwarte vakjes moeten aan elkaar grenzen met minstens één zijde, maar er mogen geen zwarte 2x2blokjes zijn.

KALENDER

maandag 23 oktober
18u30Looptraining en initiatie tot het lopenLooppiste
dinsdag 24 oktober
vanaf 20u0024uren-loop Looppiste
woensdag 25 oktober
tot 20u00 24uren-loop Looppiste
22u00 Pre-HalloweenbarWinabar
donderdag 26 oktober
18u00 Night of the PromsSportpaleis

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 400 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U: Inge Verbeek, Studentenwijk Arenberg 4/0 3001 Heverlee