16 oktober 2006

Cursusdienst

Beste Winees

Uw semester is op kruissnelheid aan het komen. Uw cudieren ook. Wij hebben onze cursussen al en we hopen van jou hetzelfde! Daarom doen we vanaf nu nog maar 1 keer open per week. Wij ontvangen je graag donderdag van 12.30 tot 13.30.

Altijd tot je dienst
Els, Anneleen, Marijke en Arne

Initiatie Discuswerpen

Na het overweldigend succes van de handbal en honkbal hebben we genoeg van ballen en zoeken ons heil tot ronde schijven. Onder de kundige leiding van Belgisch talent Jan de Belder zal een initiatie discuswerpen worden aangeboden. Dit gaat door op woensdag 18 oktober om 18u op de werpvelden van sportkot. Wie dit niet weet zijn wordt vewacht om 17u45 aan de winagang.

Tot dan, Sport ism Jan

3BW gaat bowlen

3bw trekt er weer op uit! En wel op donderdag 19 oktober! Vanaf 21.00 maken we de Bowl Kings in Heverlee onveilig op de geweldige discobowling!

Be there!!!
Uw jv, Nele

Looptraining en initiatie tot lopen

Net zoals de 2 vorige weken lassen we weer oefening in voor de 24u loop. Voorbije weken zagen we vooral ervaren lopers opdagen, wat we uiteraard toejuichen. We zouden echter ook graag de onervaren loper uitdagen om een beentje bij te steken. Zodat ook jullie vlot 400m rond kunnen lopen en eventueel een opstap bieden om "te leren" lopen, ook na de 24u. De sessies gaan door op woensdag om 20u en donderdag om 19u

Uw loops Sport

Tapcursus

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen pint te kunnen tappen zonder een glas vol schuim te krijgen? Hier is je kans, want we gaan dinsdag 31 oktober met Wina op tapcursus! Het programma zit als volgt in elkaar:

En dit allemaal voor maar 5 euro!
Heb je er nu al zin in? Schrijf je dan snel in door een mailtje te sturen naar tapcursus@wina.be
Let wel op: het aantal inschrijvingen is beperkt!

Tot dan! Lucie


Vrijwilligers gezocht!

Werk je graag met computers? En wil je je graag sociaal engageren? Versterk de rangen van Link in de Kabel, een jonge VZW die kansarme jongeren computerkansen geeft. Je houdt samen met de andere vrijwilligers de computers op bijna 40 verschillende locaties in Leuven technisch in orde. Je kan de helpdesk bemannen, die via een messageboard werkt of je kan meewerken aan projecten zoals het installeren van computers, het ontwerp van een website en ontwikkeling van software (back-up systeem, unattended installatie,...). Eveneens zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om jongeren te coachen aan de computer. Voel je het kriebelen? Op 24 oktober houden we een open infovergadering voor alle geïnteresseerden. Kom dus gerust een kijkje nemen om 20 uur in de Riddersstraat 147, 3000 Leuven. Je kan ook mailen naar onze projectcoördinator Helena Bex op info@linkindekabel.be of haar bellen op 016/62 34 45. Meer info op www.linkindekabel.be.


24-urenloop

Dinsdag 24 oktober om 20u is het zover, de jaarlijkse traditionele 24u-loop gaat van start. Wina is er ook weer bij en naar even jaarlijkse gewoonten gaan we er alles aan doen om ekonomika en andere grote kringen achter ons te houden. Voor de leken, het concept: het is een estafetteloop, waarbij elke ploeg op 24u tijd zoveel mogelijk rondjes moet lopen. Rond dit evenement is er ook een heel gezellige sfeer met allerlei schitterende standjes en overheerlijke hapjes, aangeboden door de ploegen. Tevens zal er randanimatie zijn gaande van DJ-sets tot een computertent. Allen daar heen dus, en snelle rondjes lopen voor Wina.


Doopbar

Beste gedoopten, dopers en andere bar-liefhebbers,

Al wie al op zijn (Wina-)kalender heeft gekeken weet al welke tijd het weer is. "Welke tijd?" vraagt de rest zich nu af. Wel, het is de tijd van de verse schachten-geur in de aulas, de tijd van nostalgisch dat doop-lintje uit de kast te halen, de tijd dat u weer last krijgt van uw traumas, ... kortom, de tijd van de schachten-doop! En daar hoort natuurlijk ook een doopbar bij! Of het nu is om er eentje te drinken op de nieuwe lichting, je dooplint met alle trots nog eens te tonen of gewoon je traumas te verdringen, het gaat allemaal in de doopbar. De bar vindt nog steeds plaats in de RC onder Alma 3, op woensdag vanaf 22h00.


Kickertoornooi

Eind november-begin december zal er een kicker of tafelvoetbal toornooi plaatsvinden gedurende 2 of 3 woensdagen. Dit zal doorgaan in het RC van 20u tot 24u. U kan nu uw ploeg inschrijven door te mailen naar sport@wina.be. Ploegen bestaan uit 2 spelers. De vorm van de competitie zal afhangen van het aantal inschrijvingen.


Spetterende Schaatspartij

Gegroet aan zij die zich derde bachers fysica heten !!

Het is weer zover, het fantastische fysicalische activiteiten team heeft een alweer heel plezante activiteit op touw gezet! Dit maal gaan we namelijk met z'n allen schaatsen omdat wij daar heel erg buitengewoon vreselijk goed in zijn! Tevens staan er ook 2 fantastische bonnetjes in uw Guidogids die deze alweer heel plezante activiteit ten goede komen. De activiteit zal plaats vinden op woensdag 18 oktober. Wil je er bij zijn, fiets of wandel jezelf dan (met de bonnen in de hand) op deze bewuste dag naar frituur het Parkske aan de parkpoort rond tegen 19u30! Vergeet natuurlijk ook niet je handschoentjes mee te brengen zodat we achterna nog een frisse pint kunnen gaan drinken... Tot dan!!

Het fysicalische activiteiten team:
Annelore en Wouter


DJ-contest

Wina zoekt top-Dj's die het aan durven om de kleuren van Wina te vertegenwoordigen tegen andere kringen tijdens de 24u-loop. Mail sport@wina.be indien u interesse heeft. De beste DJ mag wina vertegenwoordigen.

Sport

Zeeslag

De regels zijn wederom zeer simpel: er ligt een vloot verborgen in de zee. Op de rand staat telkens hoeveel segmenten er in die rij/kolom liggen. Schepen kunnen elkaar niet raken (zowel horizontaal, vertical als diagonaal). Een afgeronde kant in de tekening duidt aan dat het schip daar ophoudt.

zeeslag

Kalender

dinsdag 17 oktober
11u30-14uEetstandje: croques en hot-dogsCampus
woensdag 18 oktober
17u15Initiatie discuswerpenWinagang
19u30Jaaractiviteit: 3BF gaat schaatsenfrituur het Parkske
20uLooptrainingPiste
22uDoopbarWinabar
donderdag 19 oktober
12u30-13u30CursusdienstCuDi-kelder
19uLooptrainingPiste
21u00Jaaractiviteit: 3BW gaat bowlenBowl Kings
22uLokomotionVanalles


Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 400 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be
V.U. Steven Langenaken, Studentenwijk Arenberg 4/0, 3001 Heverlee