22 mei

Woordje van de preses

Verdomme, het is weer snel gegaan! Hopelijk hebben jullie je goed geamuseerd dit jaar. Wij hebben ons best gedaan om er weer een fantastisch winajaar van te maken. Of dit gelukt is, is aan jullie om te oordelen. We staan altijd open voor commentaar of suggesties. Stuur een mailtje op steven@wina.be, laat iets weten op het forum of kom gewoon eens langs...

Ik wil heel graag mijn ploeg Sp!ts bedanken voor hun inzet en steun. Reeds 3 toffe jaren heb ik mij ingezet voor het presidium maar nu laat ik het aan mijn opvolgers met de belofte: volgend jaar staat Wina weer voor je klaar!

In de verte de zomerse stranden... boven onze hoofden de wolken van blok en examens. Nog een laatste inspanning. Veel succes!

Steven

Tafeltennistornooi

Beste tafeltennisliefhebber,

Nog nooit was de bal zo rond, nog nooit rook het tafelgroen zo fris: de lente is in het land. Is het de met feromonen gevulde lucht, of slechts de liefde voor het balgevoel die menige oosterse sportbeoefenaar(ster) in vervoering brengt? Met de palet in de hand gaan zij elkaar te lijf: maagdelijk witte balletjes vliegen in het rond, gejuich van de tribunes stijgt op bij het betreden van de arena, het plebs ziet hoe de held de akropolis der pingponggoden betreden, met maar 1 doel: later kotwaarts keren met de overwinning. Welke (ch/w)inees is (w/ch)inees genoeg om zich te meten met zijn medestudent? U? Neem dan snel uw KULeuven-agenda bij de hand en duid aan: dinsdag 23 mei, Wina's pingpongtornooi. Start om 19h30. Akropolis: de pingpongzaal in gebouw De Nayer. Dus trek die veel te korte pamperbroek, je witte sokken, je t-shirts met foto van JM Saive aan, neem die palet in de hand, en kom langs!

Tot dan,

De pingponggoden,
Sport

Barbeque met gratis drank!

Het einde van het academiejaar is alweer is zicht. Iedereen bezwijkt haast onder het vele werk, waardoor barteam zich verplicht voelde om zijn trouwe bezoekers ook eens een keertje te verrassen op een maaltijd. We sluiten deze laatste woensdag dan ook af met een BARbeque en er vallen nog wat gratis vaten te rapen ook!

Voor 5€ heb je de keuze uit 5 menu's (waaronder 1 vegetarische) en groentjes allemaal in teken van de barbeque... Het gebeuren zal, net als verleden jaar, maar dan nog beter, plaatsvinden voor ALMA III alwaar het barteam opnieuw zal laten zien dat ze ook kan bakken!

Reserveren is verplicht, dus stuur onmiddellijk een variant op het volgende naar bbq@wina.be:

"Allerliefste Barteam,ik [Voornaam] [Naam], zou graag X menu [1 2 3 Marginal Veggie] willen [met|zonder] groenten" . Meerdere menu's zijn natuurlijk mogelijk.

Menu:
1) 2 gemarineerde brochettes en 1 worst
2) 1 kipfilet en 1 gemarineerde kotelet
3) 2 stukken spek en 3 kippenbouten
Marginal) 3 worsten en 4 kippenbouten
Veggie) 4 groentenbrochettes en iets extra

De groentebrochettes zullen een combinatie van tomaten, champignonnetjes, paprika en brocolli worden. Voor dat beetje extra kun je altijd suggesties doen.

Verder is er een deadline voor de inschrijvingen. Zie dus dat je mailtje voor maandagavond 22 mei, 23u bij ons is. De plaatsen zijn beperkt!

Vergeet ook niet voor 21u30 te komen eten

Wina's Barteam

Extra PV 22/05/2006

Op de PresidiumVergadering van zondag 21 mei werd beslist om een extra PV bijeen te roepen. Deze zal doorgaan maandagavond 22 mei om 20u in de winakelder. Hier zal gestemd worden over het eventueel verwijderen van Jochen Driesen uit de beheerraad omwille van het onvoldoende uitvoeren van zijn taak als beheerder van Wina.

Agenda:

  1. Goedkeuring Agenda
  2. Goedkeuring Verslag (beschikbaar via secretaris@wina.be)
  3. Stemming: Jochen Driesen verwijderen uit de beheerraad?
  4. Varia
maandag 22 mei
20u00Extra PVWinaKelder
21u00Repetitie WinakoorMSI
dinsdag 23 mei
19u30TafeltennistornooiAkropolis
woensdag 24 mei
21u00MeirondjesOp de piste
18u30BarbequeGrasveld voor Alma III

Wina's Barbeque

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be