1 mei

Voorlaatste CuDi

De mensen die nog iets nodig hebben moeten zich haasten tot bij cudi, en wel dinsdag 2 mei van 12.30 tot 13.30 in de winakelder.

NIEUW: Analyse I (cursus deel 3/3)

CuDi

11 MEI 2006
Vrouwen! (en ook mannen)

(neem even de tijd om deze dag in je agenda te noteren)

GAKS heeft er duidelijk een productief jaar opzitten en als afsluiter hebben we een verrassing in petto. Al maanden aan een stuk smeden we plannen om een knaller van een afsluiter te voorzien “Wat? Hoe? ...” vroegen we ons af en toen: “een fuif”. “Eentje met vrouwen! (en ook mannen)”. Dus hebben we iemand op pad gestuurd. Een infiltrant! Hij moest op zoek naar een leuke studentenkring, met vrouwen (en ook mannen) die kunnen feesten. Op een dag kwam hij terug: en hij riep “Ik heb ze gevonden!”, “PEDAGOGIE!!” klonk het.

We twijfelden geen moment aan z’n vakkundig oordeel en al snel legden we de eerste contacten. Na het gebruiken van onze overredingskracht waren ‘GAK(S) van pedagogie’ (=WOEPSteam) snel overtuigd. “Donderdag 11 mei wordt D-day”, dán gaan we de Albatros laten vollopen, met vrouwen én mannen! Maar niet zomaar de eerste de beste vrouwen en mannen, ze moeten een academiejaar knallend kunnen afsluiten, ze moeten weten hoe je een goed feestje bouwt, hoe ze hun heupen op het ritme van de muziek moeten bewegen.

Neem nog een laatste avondje vrij, geniet van een hopelijk ingeleverde thesis, van een laatste keer fuiven, een laatste keer uit de bol gaan voor de blok, een feestje met een andere kring, eentje met vrouwen! (en ook mannen)

SYNERGY
A cooperation between pedagogische kring and wina
DONDERDAG 11 MEI!
Albatros
Music by: Refnil (Pedagogie), The love Doctors, Dirty Jos vs. 14K (Wina)

Tot dan, voor een laatste keer,
4ever yours: GAKS!

Hollandse bar

Van Hollanders gaan veel slechte geruchten de ronde, maar over een ding is iedereen het wel eens, ze kunnen feestjes bouwen zoals geen ander. Vandaar een vet strak groovy feestje in de WINAbar.

Bartiem

Meirondjes

Zweten, mei en blokken, 3 factoren die al jaren hand in hand lopen bij Wina. En een vat op de koop toe. Samengevat noemen we dit de meirondjes.

Wat is het concept? Kom samen met zoveel mogelijk vriendjes van je jaar zoveel mogelijk rondjes lopen om samen gezellig zomer-fit te worden, om samen te ontspannen van de thesis,het blokken of de practica. En om samen een vat te winnen, want het jaar/richting dat relatief gezien het meeste rondjes bij elkaar loopt, mag volgend jaar een gratis vat geven in hun naam. Na het sterven/lopen is er vocht en geappelsiente om terug op krachten te komen, waarna iedereen gaat douchen.

Dit gaat elke woensdag in mei en de blok door. Om 21u op de piste rond het kunstgras op Cité.

Sport

IJC Zaalvoetbal: Wat doe je nou, Conceicao?

De eerste wedstrijden zijn gespeeld, de eerste nederlagen geleden, de eerste truitjes geworpen. Met maar liefst 17 ploegen wordt er dit jaar naar de titel gestreden. Zal Roenkel deze kunnen verdedigen? Zal 3-werf strafschop voor de 4e keer de finale verliezen? Of staan er nieuwe wonderploegen op? Volg alles op de wina-site waar alle info up2date wordt gehouden.

Sam

IFB finaledag!

Vanaf de derde week van het academiejaar zijn onze ploegen bezig met de InterFacultaire Beker, en nu is voor twee van de ploegen de beloning daar: de finale! Zowel de basketters en de volleybalsters legden een haast foutloos parcours af en strijden nu voor de titel.

Beide ploegen beginnen eraan om 21u, de volleybalsters tegen Ekonomika, de basketters tegen Apolloon of het Pauscollege. Beide matchen gaan door in de KBC-sporthal, net achter de GB in Heverlee.

Vorig jaar grepen de basketters net naast de titel, we hopen natuurlijk dat we dit jaar met twee titels de sporthal kunnen verlaten. Daarom roepen we iedereen op om te komen supporteren. Voor de eventuele cantusgangers: daarna mogen we nog gezamelijk op de cantus binnenvallen.

tot dinsdag

Uitslag Verkiezingen

Bij de verkiezingen kwamen 173 van de 633 stemgerechtigden hun stem uitbrengen. Dit komt neer op een opkomst van 27,17%. Een stijging ten opzichte van vorige jaren.

Na het tellen van de stemmen is kiescomité gekomen tot deze resultaten:

Kandidaat presidiumploeg Aurora is verkozen met 88,37% van de stemmen.

Voor de POC worden de kandidaten genoemd in volgorde van de meeste stemmen VOOR:

De overblijvende plaatsen voor faculteitsraad en departementsraad zullen in het begin van het academiejaar door de onderwijswerkgroep ingevuld proberen te worden.

*Mogelijk komt er volgend jaar een plaats extra voor studenten in de POC Wiskunde, Stijn kan deze dan invullen.

Kandidaten die hun exact aantal voor-tegen-onthouding stemmen willen weten, mogen hiervoor kiescomité contacteren.

Kiescomité

Marginalenbar

Op woensdag 10 mei gaan we er in de winabar weer eens een vette lap op geven, want dan is het hoog tijd voor Wina's jaarlijkse Marginalenbar. Dit is het hoogfeest van de alarmschijven, witte kousen, vetkuiven, fluokledij, innovatieve versnaperingen en bieren met een sublieme prijs/kwaliteitsverhouding. Begin alvast de week met een uitstapje naar de Wibra of Zeeman om je outfit tot in de puntjes te kunnen verzorgen, want de best geklede marginaal zal een keineige prijs in de wacht slepen!

Greetz,
DG Castrie feat. Colos, Tom Cloonen en Tuning Tim

Zwanenzang + Overdracht + Cantus

Zoals vorige cantus wordt het deze keer ook een speciale cantus. We nemen dinsdag afscheid van onze laatstejaars en luisteren naar hun zwanenzang. Daarom vraag ik aan alle laatstejaars, die dinsdag aanwezig zullen zijn voor hun afscheid mij een mail te sturen op andrew@wina.be zodat ik jullie informatie kan bezorgen over de zwanenzang.

Het zal ook de laatste cantus zijn onder de presidiumploeg Spits! In het midden van deze cantus zal de macht overgedragen worden aan de nieuwe ploeg Aurora, met hun nieuwe senior. Om het vertrek van de laatstejaars en de overdracht te vieren trakteren we jullie allemaal op een gratis leffe.

De cantus gaat door op dinsdag 2 mei in de Pavo in Heverlee. Je wordt er stipt om 20.00u verwacht. De cantus zal zoals gewoonlijk 8 euro voor leden, 9 euro voor niet leden en 4.5 euro voor waterdrinkers kosten.

Tot dan!
Senior Andrew

dinsdag 2 mei
12.30-13.30CuDiWinaKelder
20.00CantusPaVo
21.00IFB finalesKBC-sporthal
woensdag 3 mei
21.00MeirondjesOp de piste
22.00Hollandse BarRC
donderdag 4 mei
20.00Concert WINAkoorMTC

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be