24 april 2006

Verkiezingen

Het laatste deel van de verkiezingen is alweer begonnen en het is zeker dat de ploegen er nog een feestje van gaan maken op en buiten de campus.

Maar om volgend jaar een presidium te hebben moet je natuurlijk komen stemmen. Dat kan woensdag van 10u tot 19u in het tussengangetje van blok B (ook wel "aquarium" genaamd). Ook al is er maar een ploeg, je stem is nuttig want als er niet genoeg mensen komen stemmen wordt het presidium door de KULeuven niet aanvaard. Ook de vertegenwoordigers in de raden hebben jouw stem nodig.

Omdat een vette "voor" of "tegen" best steunt op harde feiten en argumenten kan je je vragen komen stellen aan de ploeg(en) op dinsdag vanaf 20u in de aula in blok N op de pre-kies-avond.

kiescomité

CuDi

Uw cursusdienst is deze week open op donderdag 27 april van 12u30 tot 13u30. Denk er aan dat het cudi-semester al op zijn einde loopt, dus als je nog niet al je cursussen hebt ingekocht, reserveer dan als de bliksem! Heb je al wel gereserveerd maar ben je je cursus nog niet komen halen? Wees de afsluitdrukte voor en kom hem deze week al halen. Wij kijken er al naar uit!

Nieuw: Wetenschap van de kosmos (cursus deel 2/2)
Nieuw: Meetkunde II (cursus deel 4)

Tot dan,
De cudieren

Uitslagbar

Kom je verdriet verdrinken bij een nederlaag, of je vreugde vieren bij een overwinning, in de WINAbar... Uitslag om 0.00 en weerom een VAT.

Barteam

IFB Finaledag!

Schrijf het alvast in jullie agenda: op dinsdag 2 mei worden de finales van de IFB afgewerkt. En Wina heeft het ongelooflijk goed gedaan dit jaar: er staan twee ploegen in de finale: de dames volley en de heren basket. Meer info over juist aanvangsuur, tegenstanders en plaats volgt later, maar bestel alvast enkele extra toeters!

sport

Winakoor concerteert

Om onze vreselijk pijnlijke afwezigheid op het Lenteconcert goed te maken, geeft het Winakoor op donderdag 4 mei een concert samen met het pedagogenkoor Pi-canto en het filosofenkoor Filokoor. Dit prachtige gebeuren zal om acht uur doorgaan in de grote aula van het MTC op het Hogeschoolplein. En dat allemaal voor de ongelooflijke prijs van nul euro en nul cent! Wie het Winakoor onder leiding van Dina Vanpaemel voor de allerlaatste keer aan het werk wil zien, moet zeker komen luisteren!

Tot dan!
het Winakoor

dinsdag 25 april
20u00pre-kies-avondaula blok N
woensdag 26 april
10u-19uSTEMMENaquarium blok B
22uuitslagbarRC
donderdag 27 april
12u30-13u30CuDiWinakelder

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA. Online te vinden op winagenda.wina.be Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be