27 maart 2006

Donderdag 30 maart vanaf 20u :: Wina's Lenteconcert

De Pieter De Somer Aula zal ook dit jaar opnieuw gevuld worden met hartverwarmende, oorstrelende noten, kleine-teen-doen-trillende zangstemmen, oogverblindende wervelende dansen en tussendoor een verschijning van proffen en assistenten die een welverdiend gouden krijtje in ontvangst mogen nemen.

In een willekeurige volgorde opgesomd zult u deze mensen hun ding zien doen:

De gouden krijtjes dit jaar zijn:

Cultuur & OWG

Halve finale IFB damesvolley

Nog geen enkele match hebben ze verloren, onze volleyballende dames, en dat heeft hen tot in de halve finales van de Interfacultaire beker gebracht. De tegenstander in de halve finale is Pedagogie, een ploeg met zeer goede volleybalsters. Daarom is alle hulp welkom, nu maandag om 22u in de KHL 5, om onze dames naar de finale te schreeuwen! Voor de supporters wordt er ook afgesproken om half tien aan het tankstation aan de Naamsepoort.

Op naar de finale!

Kandidatuurstelling

Er is een eerste kandidatuurstelling binnengekomen: Aurora stelt zich kandidaat als verkiesbare ploeg onder leiding van kandidaat preses Annelies Schraepen. Kandidatuurstellingen voor verkiesbare ploegen, lolploegen en de raden dienen binnen te worden gebracht voor de paasvakantie bij de voorzitter van het kiescomité (Steven Vanbriel - Studentenwijk Arenberg 4/002).

Jullie kiescomité, Steven, Martijn, Tias

Accenture-Quiz

Jullie hebben het al gehoord: zoals vorige jaren kunnen jullie nog eens het beste van jezelf geven in de spetterende Accenture-quiz (met dorstlessing waar nodig) op dinsdag 28 maart 2006 om 19.00 h in zaal De Moete (http://www.alma.be/demoete/ligging_moete.htm).
Je kan inschrijven in teams van 4 of 5 personen door een email te sturen naar w.vanhaesebrouck@accenture.com met naam, voornaam, studierichting en email-adres van alle teamleden en een groepsnaam.
Vind je De Moete wat ver, of helemaal niet? Geen probleem: met enkele Accenture-collega's kunnen we wie dat wil komen afhalen op het Hogeschoolplein. Vermeld dat gewoon in je inschrijving en we houden je op de hoogte.
Wees snel - want het aantal overblijvende plaatsen (voor de quiz én het vervoer) is beperkt!

Hopelijk tot dan, Het organiserend team.

De wereld in je stad

Safier organiseert in samenwerking met WWF-België en Unicef op 29 maart op het hogeschoolplein het duurzame festival "De wereld in je stad". Duurzaam omdat verschillende aspecten van duurzaamheid tijdens het festival aan bod komen. Festival omdat het een feest wordt, met dans, muziekoptredens en randanimatie voor jong en oud.
De organisaties WWF, Safier en Unicef lichten ter gelegenheid van het festival elk hun visie over duurzame ontwikkeling toe aan de hand van infostanden over de duurzame aanpak van hun ontwikkelingsprojecten in Noord en Zuid.
Leg alvast je T-shirt en sandalen klaar voor het eerste festival van het jaar.

Safier

Top-61-bar

Deze woensdag komt de fantastische top-61 bar. Voor een top hebben we natuurlijk jullie meningen nodig. Wil je jou favoriete vlaamse slager of jou beste death metal een keer in de bar, dan moet je gewoon stemmen. Stemmen kan on-line op www.wina.be/top61, dus het kost je bijna geen moeite.

Bar

maandag 27 maart
22u00Halve finale IFB damesvolleyKHL 5
dinsdag 28 maart
19u00Quiz AccentureDe Moete
woensdag 29 maart
22uTop-61 BarRC
donderdag 30 maart
12u30-13u30CuDiWinakelder
20uWina's LenteconcertPDS

Chatlog

D: ik kuis mijn schup af
[M]: why?
D: bass !
[M]: je bent dus bas aan 't spelen?
[M]: ben je bas aan het bespelen?
D: yes [M]: *grinnik*
D: yes ik ben bas aan het bespelen
D: you could even say
D: im pulling his strings

Uitspraak van de week:

Ik vind pijpen goe...
Nee echt, ik vind pijpen goe rieken

Top-61 bar

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA. Online te vinden op winagenda.wina.be Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be