20 maart 2006

Mensen mensen mensen!

Niet te geloven!!! Volgende week, om precies te zijn dinsdag 21 maart van 12u30 tot 13u30, staat er weer een team van cudieren klaar om voor jullie alle cursussen, boeken en dergelijke uit de kast te halen, in de computer te steken en voor een prijsje aan jou te overhandingen. Dit team van hard werkende en altijd beleefde mensen doen dit dan ook nog eens met zoveel plezier dat ze al op voorhand iedereen willen bedanken voor het kleine bezoekje dat voor ons een godgeschenk is. Dankje aan alle mensen de reeds bij ons zijn gekomen, dankje voor alle mensen die nog een bestelling hebben staan en dus nog op bezoek gaan komen. Voor mensen zoals jou doen we dit!

Jullie hard werkende en altijd beleefde
cudieren

Lenteconcert!

Iets makkelijker te geloven, want het is ten slotte niet de eerste keer - ook niet de tweede of de derde, is dat uw CQKultuurmensjes ook dit jaar een hoogmis der mooie muziek, dans, tekst en kunst organiseren, beter bekend als het Lenteconcert, waar ook de favoriete proffen en assistenten beloond worden met een Gouden Krijtje. U wordt allen - nog steeds even gratis - verwacht om te komen luisteren naar hemelse stemmen en instrumenten, onderbroken door een kwantitatief hoogstaande receptie. Bekijk uw medeWinezen eens uit een ander oogpunt, terug in de PDS dit jaar, volgende week, 30 maart, 20u.

AlstublieftDankuwel,
Cultuur

Eigendrank- en Ontgroeningscantus

De schachtjes zijn alweer een maandje ouder, en beginnen ondertussen wel wat volwassen te worden. Donderdag 23 maart is het dus hoog tijd om hen een laatste beproeving te geven voor ze plechtig ontgroend worden op deze cantus. Alle gedoopte, en natuurlijk niet gedoopte schachten worden om 18.15u in alma 3 verwacht om een hapje te eten en wat uitleg te krijgen van hun schachtenmeester. Een cantus met alleen schachten zou maar saai zijn, daarom doen we beroep op jullie, de volleerde corona om ook in grote getallen aanwezig te zijn. We verwachten jullie stipt om 20.00u. Als het ontgroenen van schachten nog geen motivatie genoeg is om te komen kan ik jullie bovendien melden dat deze cantus een eigendrankcantus is. Wat houdt dat in? Jullie mogen jullie eigen drank meenemen, wat je ook maar wil (fristi, wijn, bier, kriek,...) De enige voorwaarde is dat je jezelf weet in te houden, en ook op deze cantus niet voorbij je limiet drinkt. Let op! Op deze cantus is het aantal plaatsen beperkt. Kaarten moeten dus op voorhand gekocht worden bij Andrew op kot (winagang). Ze kosten 3.5 euro voor leden en 4.5 euro voor niet leden. Wees er op tijd bij, want op = op. Pas ook op want de locatie is veranderd - de cantus gaat nu door in de Pavo.
Tot dan!

Andrew
Senior Wina 2005-2006

ONTGROENING !

Jawel, beste schachtjes, eindelijk is het zover. Donderdag worden jullie voorgoed ontgroend en in de corona opgenomen! Kom dus zeker allemaal af en BRENG UW DOOPLINTJE MEE. Voor de hongerigen word er voor de cantus gezellig samen gegeten in alma 3 om 18u.

Io patat,
Greg

GALABAL DER WETENSCHAPPEN !

Haal uw kostuum maar terug van onder de motteballen of ga u een nieuw kleedje kopen, 25 maart op het Kasteel de Buynswyck aan de Tiensesteenweg is het weer tijd voor glitter en glamour oftewel HET GALABAL DER WETENSCHAPPEN! En dit voor een stuntprijs van 16 euro voor leden en 20 euro voor niet leden. Voor deze prijs zal u een hele avond kunnen feesten op het kasteel, drank inbegrepen en dan nog wel voorafgegaan door een receptie. Of u kan ook gewoon komen om de preses te zien stuntelen in de openingsdans. Kaarten verkrijgbaar in de bar, in de cudi, op de gang en bij de betere JV!

Sam & Greg !

Maffiakalender

We zijn halverwege, het is al spetterend geweest en we blijven gewoon doorgaan!

MAFFIAFILM

Maffiafilm? Jaja! de eerste film begint om 20u en wordt door uzelf gekozen door uw lievelingsmaffiafilm door te mailen naar sarah@wina.be. De film met de meeste vraag gaat dan om 20u van start. Maar natuurlijk is dit niet alles, er is nog een tweede film! Deze wordt geschat om, om 22u van start te gaan. De tweede film is de hilarische film Jane Austen's mafia! Dit alles zal doorgaan op de campus in aula N en volledig GRATIS !

SPAGHETTI

Honger gekregen van dit alles, 'k zou het zo denken. Daarom voorzien wij de echte maffiosi onder jullie van authentieke italiaanse spaghetti. Wij serveren dit italiaans culinair hoogstandje in de PAVO vanaf 17u. Een spaghtetti kost 3 euro en allerhande drank zal te verkrijgen zijn aan 1 euro. Kaarten verkrijgbaar in de winagang, in de bar of bij jullie jaarverantwoordelijke vanaf woensdag.

spaghetti-vreters,
GAK(S)

Irish Bar

Irishmen are bloody good drinkers, and they’ll prove it to you this Wednesday at the “Winabar”. We hired two genuine Irish men and one lady to serve the drinks on this special evening. They brought some real Guinness and cider for your pleasure, together with some nice Irish songs. Also, the winners of the maffiaweek will be announced. So be there, or the IRA will find you!

Kalenderwijziging: Marginalen- en Top-61-bar!

De marginalenbar zal opgeschoven worden tot 10 mei en zal aldaar uitgroeien tot een marginaal feestje (inclusief marginale assistenten !). Wil je dus je assistenten eens raar zien doen zal je moeten wachten tot in mei. In de plaats komt op wo 29 maart de fantastische top-61 bar. Voor een top hebben we natuurlijk jullie meningen nodig. Wil je jou favoriete vlaamse slager of jou beste death metal een keer in de bar, dan moet je gewoon stemmen. Stemmen kan on-line op www.wina.be/top61 dus het kost je bijna geen moeite.

Kortom:
29 maart: top 61
10 mei : marginalenbar

Belangrijke oproep voor 2e lic Natuurkunde!

Dinsdag 21 maart houden we onze tweede jaaractiviteit van dit jaar. Iedereen wordt daar verwacht. Door al dat gedoe met die thesis zien we elkaar veel te weinig en dus zoals Bert al zei is het tijd om bij te kletsen. Dus iedereen, rept u maar naar daar. Inschrijven kan nog via de jvs tot maandagavond. We verwachten je daar (locatie: zie ergens anders in de winagenda) om 18.30u.

Groetjes,
de Jv's

maandag 20 maart
20uMaffia-Film200N-Aula
dinsdag 21 maart
17uMaffia-SpaghettiPAVO
woensdag 22 maart
22uMaffia-AfsluiterRC
donderdag 23 maart
20uEigendrank-Ontgroenings-cantusPAVO
zaterdag 25 maart
20uGalabalKasteel de Bunswyck
donderdag 30 maart
20uLenteconcertPDS

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be