27 februari 2005

Vorming Ploeg Opkomend Presidium

Waarde Winezen!

Het is weer eens zover, het tweede semester is begonnen, en u heeft het vast al gemerkt maar het vliegt wel degelijk vooruit. Dat brengt allerlei zaken met zich mee, waaronder de verkiezingen voor het presidium van Wina voor volgend jaar.
De eerste vergadering gaat door op dinsdag 28 februari 2006, om 20u in de kelder van de Winagang (studentenwijk arenberg blok 4)
Heeft u dus interesse in een jaar meewerken aan een toffe kring, kom dan zeker eens langs. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Informeer ook mensen in uw buurt die misschien ook geinteresseerd zijn. Iedereen is welkom.
Denk al zeker eens na over een naam (en logo) voor onze nieuwe ploeg!
Wij ontvangen u dinsdag graag in de catacomben van het Cité.
Ook mensen die niet direct in het presidium willen maar misschien wel eens een handje willen helpen (zoals tappen in een bar of fuif, hamburgers bakken op een standje, ...) zijn altijd welkom om eens langs te komen.
Tot dan,

Enkele gemotiveerden

14-uren bar

Dag Barrers,

Hebben jullie ook altijd een probleem de uren te vullen tussen het uitgaan de les? Hebben jullie ook een hekel aan opstaan met een kater? Dan hebben we deze week de 14u bar. Niet nodig op te staan en op donderdag recht naar de les voor de die-hards. Een ervaring zoals geen ander zullen de enthousiastelingen van vorig jaar wel weten. De gewone bargangers kunnen het houden op een gezellig avondje bar of 's morgens voor de les nog even binnenwippen.
Natuurlijk zijn er genoeg thema's om ons die 14 lang op gang te houden. Al is er voor 's morgens wel een "zetelactie" voor zacht te zitten/liggen. Voor een compleet programma kan je altijd kijken op bar.wina.be.
Tot bars

Barteam eXtreme



COMING SOON: MAFFIAWEEK !

Greg

Cabaret : Droog Brood

Omdat we als loodgieters niks waard zijn, zullen we ons enkel wagen aan het dichten van spreekwoordelijke gaten, zoals het gat in jullie cultuur. Daarom gaan we gezellig samen naar cabaret kijken.
Onder het motto 'moet er nog smeer zijn?' hebben we voor de voorstelling 'Omwill van de smeer' gekozen, van een Nederlands duo, dat hopelijk wel bekend is bij een aantal mensen : Droog Brood.
Voor meer info omtrent deze heren kan je doorklikken op 'Meer Lezen', of bezoek de website : http://www.droogbrood.nl.
De voorstelling gaat door op Woensdag 15 maart om 20u00 in het Auditorium Minnepoort hier in Leuven. Kaarten kosten 10 euro voor leden / 11 euro voor niet-leden en zijn beschikbaar op de Wina-gang (of mail naar cultuur@wina.be)

Hopelijk tot dan,

Jullie Cultivisten

Dinsdag 28 februari
12:30-13:30CuDiWinakelder
20:00Vorming Ploeg Opkomend PresidiumWinakelder
Woensdag 1 maart
22:0014-uren barin 't RC onder Alma 3
Donderdag 2 maart
12:30-13:30CuDiWinakelder




in 't kort

Er was eens...
een prins
en een prinses
... en ze leefden nog lang en gelukkig

J.





Koken met Wina : Eenvoudige Moussaka

Benodigdheden (2 a 3 personen): 4 aardappelen, 1 aubergine, 150g strooikaas, 250g gehakt, 1 ui, klein blik tomaten
Voorbereiding:

  1. ui fruiten in een pot
  2. blik tomaten er bij (evt. ook peper en zout)
  3. lang laten pruttelen (1 a 2 uur)
  4. aardappelen koken
  5. gehakt bakken (evt. met komijn)
  6. aubergine in plakjes snijden (halve cm dik)
  7. aubergine grillen of bakken
Ovenschaal vullen:
  1. laag aardappelen
  2. beetje kaas
  3. laag aubergine
  4. laag gehakt
  5. laag tomatensaus
  6. rest van de kaas
20 minuten in de oven op 150 graden (of tot golden, brown and delicious)
Smakelijk !

Johan

Mopje

Een informaticus wandelt over straat en komt een kikker tegen. De kikker spreekt hem aan en zegt: als je mij kust verander ik in een mooie prinses! De informaticus reageert niet en wandelt gewoon verder. De kikker herhaalt: Als je mij kust verander ik in een mooie prinses! Waarop de informaticus stopt en de kikker in zijn broekzak steekt. Zegt die kikker: hé kerel wa is uw probleem? Waarom kuste mij ni? Waarop de informaticus zegt: Ik zit de hele tijd achter mijn pc, meisjes intresseren mij niet. MAAR een pratende kikker, das pas iets interessants!

Greg

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be