13 februari 2006

Anti-Valentinus

Geen zin in kaarsjes en stille momenten? Geen zin in alleen online zitten omdat al de rest lekker is gaan eten? Kortweg geen zin in valentijn? EJW biedt een alternatief! Een AntiValentijnsAvond!
Een avond vol plezier, gelach en veel gezever waar jongens en meisjes geen team vormen per twee, maar het in een hete strijd in twee groepen tegen elkaar op nog maar eens te bewijzen wie er het sterkste geslacht is!
Wees allen welkom in het RC tegen een uur of 21 en wees zeker dat het een klein FEESJE zal worden...

Om het evenwicht een beetje te bewaren wordt er verwacht dat je in koppels komt. Ejw zal op het zicht oordelen wie tot welk geslacht behoort, maak het ons niet te moeilijk... Voor alle duidelijkheid, je speelt TEGEN je partner!

Wees je eigenste heerlijke zelve.

Apres-SkiBar

Het tweede semester is begonnen, we hebben onze exaampjes afgelegd en we zijn weer volledig opgeladen om weer grondig te fees... euh... studeren. Maar ook in het begin kan de boog niet altijd gespannen staan.
Daarom verwent het Barteam u met de obligatoire openingsbar van het tweede semester, en gezien velen van u zichzelf omgeven hebben met een witte poederige substantie hebben we deze Apres-Ski bar gedoopt!
(Wina ontkent alle verantwoordelijkheid omtrent andere witte poederige substanties)
Natuurlijk wordt er voor dit feestelijke gegeven ook een vat voorzien zoals het hoort. Doch ditmaal is het een beetje een speciaal vat, dus indien een gewoon vat u niet naar de bar lokt, laat uw nieuwsgierigheid dan het werk doen, want aangenaam verrast zal u zijn.

Tot woensdag!
Het barteam

CuDi

Om een beetje te bekomen van de examenstress zijn uw anders zo trouwe CuDieren een weekje gaan ontspannen. Ondertussen zijn ze er alweer ingevlogen en staan er al een heleboel titels van cursussen en boeken op de site: http://cudi.wina.be/. Volgende week dinsdag (21/02) is de heropening gepland, en dit uiteraard niet zonder een feestelijk tintje...! Meer details over het hoe-wat-wanneer zijn nu nog een verrassing, maar binnenkort lees je hier meer over op de site (en in de volgende Winagenda). Wil je er ten slotte zeker van zijn dat jouw cursus er dinsdag ook is? Reserveren vòòr 16/02 om 9u is de boodschap!

Een dikke zoen en tot volgende week,
UW CuDieren

Fotoboek

De liefjes zijn december laatstleden ter wereld gekomen. Ze zijn maar liefst 200 pg's dik, bevatten massa's hilarische commentaren en andere nietszeggende foto's. Mensen die a. een fotoboek besteld hebben en b. hem nog niet zijn komen halen: kom gerust langs (eventueel met de 7.5 Eurootjes) op een van de cudi's.

De fiere mamma's en pappa,
Anneleen, Els en Tias

Kalender 2de semester is er!

Je leest het goed, de ultieme Wina activiteiten kalender van het tweede semester is af! Indien je hem nog niet te pakken hebt gekregen, kom dan zeker langs in CuDi want daar liggen ze om gratis mee te nemen. Zo zie je meteen wanneer je favoriete activiteiten vallen. Bovendien kan je er nog verjaardagen of andere activiteiten bijpennen. Handig toch?

Bier, Bier, Bier!

Het is weer veel te lang geleden dat we nog eens de kans hebben gehad om onze maag te smeren met dat deugdoende goudgele vocht. Veel te lang geleden dat we nog eens hebben mogen zingen, over geweldige mensen zoals die Lore of Sarie Marais. Veel te lang geleden dat we hebben mogen lachen met de niet zo braven onder ons als ze verwoede pogingen doen om de straffen van onze zedenmeester uit te voeren. Kortom veel te lang geleden dat we hebben mogen cantussen!

Dus gaan we dit zo rap mogelijk doen. We verwachten jullie allemaal op dinsdag 21 februari om 20.00u in de Pavo voor een onvergetelijke cantus en dit alles voor 8 euro(leden) en 9 euro(niet leden). Ook waterdrinkers zijn welkom en die betalen 4.5 euro. Pinten en codices zullen weer te koop zijn aan de inkom, dus ook de pint/codexlozen hebben geen reden om achter te blijven.

Prosit corona,
Andrew

Verkiezingen

De leden van het kiescomité die dit jaar de verkiezingen organiseren zijn bekend. Dit jaar zullen wij, Steven Vanbriel (voorzitter), Martijn Verellen en Mattias Guns hiervoor zorgen en we zijn van plan dit goed te doen! Je kan ons contacteren op kiescomite@wina.be of Studentenwijk Arenberg 4/002.
Wat houden die verkiezingen nu precies in? Elk jaar wordt een nieuw presidium verkozen dat het volgende jaar het bestuur van Wina uitmaakt. Zij verzorgen dan de activiteiten, cursusdienst en de vertegenwoordiging in diverse raden. Het spreekt voor zich dat dit bekwame mensen moeten zijn. Verder moeten er ook vertegenwoordigers verkozen worden voor de POC's, Departementsraad en Faculteitsraad. Alle studenten uit de winarichtingen mogen hun stem uitbrengen, dus ook jij beslist wie er jou gaat vertegenwoordigen.

Indien je interesse hebt in presidiumwerking of studentenvertegenwoordiging, of wat meer informatie wilt, kom dan zeker naar de infosessie op woensdag 22 februari om 20u in 200N 00.04. Hier kom je veel te weten en kan je al je vragen kwijt.
Dit jaar begint de campagne de week na de paasvakantie op woensdag 19 april, om 24u. De kandidaatploegen hebben dan een week de tijd om jullie van hun kunnen te overtuigen. Dinsdag 25 april volgt dan het kiesdebat en woensdag 26 april volgt de stemming en de bekendmaking in de bar.

Meer info vind je op http://kiescomite.wina.be

Jullie kiescomité
Martijn, Mattias en Steven

Linux-workshop

ISW, L2U en ULYSSIS slaan de handen in mekaar voor de organisatie van een Linux workshop. Om aan zoveel mogelijk mensen een nuttige ervaring te bezorgen, bieden we een track aan voor beginners en eentje voor gevorderden.

De workshop zal plaatvinden op woensdag 15 maart om 19.30u in de computerklassen van het departement REGA. Meer informatie vind je op http://workshop.ulyssis.org/. Inschrijven kan op https://isw.student.khleuven.be/inschrijven/.
Tot dan!

ULYSSIS
ulyssis@ulyssis.org

Dinsdag 14 februari
21.00Anti-Valentijn EJWRC
Woensdag 15 februari
22:00-...Apres-SkiBarRC
Donderdag 16 februari
22:00-...Scientica-TDAlbatros

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be