19 december 2005

Laatste CuDi

Geachte mensen zonder cursussen,

Om je cursussen bij te bestellen is het jammer genoeg reeds te laat, maar je kan altijd komen kijken of ze er nog zijn dinsdag van 12.30 tot 13.30. Mensen die nog boeken, T-shirten of cursussen hebben besteld moeten deze ook dringend komen halen, want na deze CuDi gaan we weer een tijdje dicht.

CuDiTeam

KERSTBAR MET GLUHWEIN EN WAFELS

Dat het komende zondag kerstmis is, weten jullie al lang. Maar dat jullie in de winabar ook de kerstsfeer kunnen komen opsnuiven, is misschien iets nieuws. We zullen jullie volledig voorbereiden op het kerstfeest door jullie te laten genieten van glühwein en warme wafels. En bovendien kan je voor al je vriendjes kerstcadeautjes kopen ter plaatse. Kom dus zeker op tijd naar de bar zodat je zeker bent dat nog niet alle lekkere wafels en glühwein op zijn.

Barteam

Jaaractiviteit 2BW

Beste mede-wiskundigen in spe,

Reeds te lang kennen we elkaar enkel van achter een tafel voorzien van pen en papier. bij deze willen wij de tweede bachers wiskunde dan ook uitnodigen voor een gastronomisch diner ter ere van "het eens gezellig samenzijn". De periode voor de actie zit alvast goed en vastgesteld op woensdag 21 december; Als actieterrein kozen we voor de taverne Den Domus, gelegen in hartje Leuven op de Tiense straat. Om iedereen veilig ter plekke te krijgen komen we dan rond 19uur samen aan het Fonske op het Fochplein. Wij zijn dan ook in blijde verwachting jullie daar met zoveel mogelijk, en indien mogelijk iedereen, te mogen aantreffen! En als teken van onze goede wil doen we er een gratis drankje voor iedere aanwezige bovenop.

Here Stijn en zijn gevolg

Maandag 19 december
22:00IFB damesvolleyKHL 3
Dinsdag 20 december
12.30-13.30CuDiWinakelder
Woensdag 21 december
22:00KerstbarRC
Donderdag 22 december
19:00KerstfeestjeALMA 2

Prettige vakantie

Jaja, het einde van dit semester is daar. Nog een weekje om van het studentenleven te genieten en dan onverbiddelijk achter de boeken (tussen de kalkoenen door toch). Geniet dus nog met volle teugen van deze laatste week.

Redactie

Iets om over na te denken

Hier nog enkele flauwe internetmopjes voor wie zich verveelt:

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be