12 december 2005

Rock & Roll in de Winabar!

Woensdag 14 december pleegt GAKS een machtsgreep op de bar. En zoals iedereen weet: andere bazen andere wetten! Wij openen om 20u! Wij hebben ook twee fantastisch goede groepen uitgenodigd: Dick Black en The Murdocks. Mis deze unieke kans dus niet om deze twee groepen live in actie te zien!

GAKS & Barteam

KerstCantus

Het jaar is bijna om, de feestdagen en ook de examens sluipen dichterbij, dus het is hoog tijd om voor de blok, voor de hele reeks (saaie) familiefeesten eerst nog eens een echt studentenfeestje te houden, een cantus!

Omdat 15 decemeber na Sinterklaas valt, en vlak voor kerstmis zullen we heel de cantus in een kerstkleedje steken. Er zullen naast de gewone cantusliedjes ook heel wat kerstliedjes en misschien ook enkele Sinterklaasliedjes (om de goede man te bedanken voor alle pakjes) gezongen worden. Om de sfeer compleet te maken wordt er van jullie verwacht dat jullie kerstelijk verkleed komen (kertsmuts, kerst minirokjes, ...)

We hebben ook nog een verrassing voor de ijverige eerste jaars die keer op keer talrijk aanwezig zijn. Als jullie naar de cantus komen krijgen jullie van ons de bundel met examenvragen helemaal gratis!

Even practisch:
Je zal voor deze cantus een kaart nodig hebben. Deze kunnen vanaf woensdag gekocht worden in het kot van Andrew op de winagang. Ze kosten 8 euro voor leden, 9 euro voor niet leden en 4 euro voor waterdrinkers. Let op er zijn slechts 70 kaarten beschikbaar!

Waar: Zaal Monella. Het zaaltje achter docks bar in de Brusselse Straat (voor meer uitleg kan je kijken op de winasite.
Wanneer: Donderdag 15 december om 20.00u

Io vivat, io vivat
nostrorum sanitas!

Senior Andrew

Kerstfeestje

De kaartenverkoop is helaas afgelopen.

GAKS

Maandag 12 december
21:00IFB damesvolleyKHL 5
Woensdag 14 december
22:00Rock & Roll BarRC
Donderdag 15 december
20:00KerstCantuszaaltje DOC's

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be