5 december 2005

Sneeuwreis

De inschrijvingen zijn afgerond, iedereen verheugt zich al op de reis, diegenen die niet meegaan zitten nu te treuren omdat ze niet snel genoeg waren met het invullen van hun formulier,... Maar wat blijkt? Er zijn toch nog 3 plaatsen beschikbaar!!! Rep jullie dus naar de WINAgang om 1 van die 3 plaatsen te bemachtigen!

Lore, Jasmine, Andrew

Plakdagen!

Het fotoboek begint langzaam maar zeker vaste vorm te krijgen, maar de laatste loodjes zijn aan jullie. Daarom organiseren we deze week twee plaksessies:

Kom zeker langs om ervoor te zorgen dat iedereen kan lezen hoe fantastisch/verschrikkelijk uw vrienden wel niet zijn!

Fotoboek

cudi

Beste winezen en andere cursusfreaks

Op dinsdag 6 december van 12u30 tot 13u30 schenken we jullie weer de mogelijkheid om je cursussen aan te schaffen. MAAR dit is niet zomaar een kans, dit is een van de laatste kansen. Omdat het semester er bijna opzit rondt cudi de hoekjes af en zijn niet alleen de prijzen rond, maar ook de cursussen.

Natuurlijk zijn we nog niet gestopt, dus draaien we nog op volle toeren. De vraag is voor hoelang nog? Check je e-mail voor nieuwe cursussen. Denk ook aan de T-shirten die op jullie liggen te wachten in de cursusdienst.

U komt toch ook?
jullie CuDieren

DE SINT KOMT NAAR DE BAR

Dag kindertjes,

Volgende week gebeurt er iets heel speciaals. Jaja, de Sint komt speciaal vanuit Spanje naar hier om alle brave kindjes van wat lekkers te voorzien. En natuurlijk slaagt de Sint ook de winabar niet over. Hij zal er samen met zijn zwarte pieten komen vertellen of de winezen braaf zijn geweest het afgelopen jaar, want dat staat allemaal te lezen in zijn grote boek. Ik heb zelfs horen vertellen dat hij (buiten heel veel lekkers) een gratis vat meebrengt! Zeker komen dus!

Barteam en Gak

Sinterklaas

Tot woensdag 18.00u kunnen er nog steeds roddels naar de sint gestuurd worden op sinterklaas@wina.be. Hij wacht vol ongeduld om iets van jullie te horen, dus insturen die roddels.

Gaks

KerstCantus

Het jaar is bijna om, de feestdagen en ook de examens sluipen dichterbij, dus het is hoog tijd om voor de blok, voor de hele reeks (saaie) familiefeesten eerst nog eens een echt studentenfeestje te houden, een cantus!

Omdat 15 decemeber na Sinterklaas valt, en vlak voor kerstmis zullen we heel de cantus in een kerstkleedje steken. Er zullen naast de gewone cantusliedjes ook heel wat kerstliedjes en misschien ook enkele Sinterklaasliedjes (om de goede man te bedanken voor alle pakjes) gezongen worden. Om de sfeer compleet te maken wordt er van jullie verwacht dat jullie kerstelijk verkleed komen (kertsmuts, kerst minirokjes, ...)

We hebben ook nog een verrassing voor de ijverige eerste jaars die keer op keer talrijk aanwezig zijn. Als jullie naar de cantus komen krijgen jullie van ons de bundel met examenvragen helemaal gratis!

Even practisch:
Je zal voor deze cantus een kaart nodig hebben. Deze kunnen vanaf woensdag gekocht worden in het kot van Andrew op de winagang. Ze kosten 8 euro voor leden, 9 euro voor niet leden en 4 euro voor waterdrinkers. Let op er zijn slechts 70 kaarten beschikbaar!

Waar: Zaal Monella. Het zaaltje achter docks bar in de Brusselse Straat (voor meer uitleg kan je kijken op de winasite.
Wanneer: Donderdag 15 december om 20.00u

Io vivat, io vivat
nostrorum sanitas!

Senior Andrew

Kerstfeestje

De kaarten van het kerstfeestje zijn nog steeds te verkrijgen bij jullie jaarverantwoordelijken of bij Andrew op kot(winagang) Haast jullie dus om een kaart te bestellen want ze vliegen de deur uit!

GAKS

Maandag 5 december
21:00IFB damesvolleyKHL 4
Dinsdag 6 december
12.30-13.30CuDi
12.45-13.45fotoboek plakken
Woensdag 7 december
21:00IFB basketbalKHL 3
22:00SintBarRC

Excuses

De oplettende lezers hadden het zeker al gemerkt, vorige week is de winagenda niet verschenen. Bij deze onze excuses aan de mensen die tekstjes hadden ingestuurd, mensen die zich tijdens BVP verveeld hebben en andere mensen die op de een of andere manier geleden hebben onder het niet verschijnen van dit geweldige boekje. Emotionele schadenvergoedingen zullen evenwel niet uitbetaald worden. Nogmaals onze nederige excuses,

Redactie

Wist je dat...

Kleurwedstrijd

In plaats van een puzzeltje hebben we deze week voor andere bezigheidstherapie gezorgd door deze mooie kleurtekeningen toe te voegen. Het regelement:

een kleurpotloodje

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be