21 november 2005

Sport

Hallo, liefste sportsympathisanten,
Noteer alvast in uw agenda: woensdag 30 november, de heren van Wina vs Apolloon in de IFB basketbal. Dit allemaal om 21uur in de sporthal van de KHL. Alle supporters daarheen om onze troepen richting overwinning te schreeuwen.
Laten we ook zeker de voorbije sportuitslagen vermelden: zo behaalden onze baskettende winaheren al een overwinning op VTK, en ging de dames volleybalploeg lopen met de scalp van LBK.
Tenslotte ook een dikke proficiat aan elke Winees die vorige donderdag de koude trotseerde om mee te lopen met de studentenmarathon; in menig Winees schuilt wel degelijk een kleine Griekse held.
Tot sports

Sport

Kerstfeestje

Kaarten voor het kerstfeestje zijn nog altijd verkrijgbaar bij jullie JV's of in de winagang. Een kaart kost 14€ voor leden en 17€ voor niet leden. Bovendien krijg je een extra cadeautje van ons als je met 10 man tegelijk een kaart koopt. Het kerstfeestje gaat door op 22 december in Alma II. U wordt daar allen verwacht vanaf 19u. Kaarten zijn slechts beschibkaar tot 8 december, wacht dus niet te lang.
Wat je allemaal voor een kaart krijgt, zoveel je op kan:

Andere dranken zijn ook verkrijgbaar tegen zeer democratische prijzen.

Het kerstfeestje gaat door in alma 2, wij verwachten u daar om 19u. De kaartverkoop sluit ten laatste op 8 december en plaatsen zijn beperkt!

De feest in het Kerstfeestje,
GAKS

CuDi

Teerbeminde ijverige studentjes,
Het semester is ondertussen al een aardig stuk gevorderd. Dat betekent dat CuDi jullie wilt oproepen om niet lang meer te wachten als je nog cursussen wilt bestellen. En ik denk dat het niet meer nodig is om te vermelden dat als je een cursus wilt, dat je die dan moet reserveren!
We hebben ook het heuglijke nieuws gekregen dat de boeken-duif onderweg is en maandag zou aankomen. Dat zou betekenen dat pakweg 'Differential Equations' dinsdag in de CuDi zou liggen. Uiteraard is dit nieuws onder voorbehoud, want zoals iedereen weet kan de beste duif haar weg wel 's kwijt geraken!
Kom gerust af op dinsdag 22/11 tussen 12u30 en 13u30 en geniet mee van een muziekje en een cursusje!!
Een dikke zoen en heel veel liefs

de CuDieren!
site: cudi.wina.be, mail: cudi@wina.be

Rock & Roll

Woensdag 14 december pleegt GAKS een machtsgreep op de bar. En zoals iedereen weet: andere bazen andere wetten! Wij openen om 20u! Wij hebben ook twee fantastisch goede groepen uitgenodigd: Dick Black en The Murdocks. Mis deze unieke kans dus niet om deze twee groepen live in actie te zien!

I live for this shit, Greg (GAKS)

Sappige roddels voor de Sint?

Hej, over twee weken is het weer zover en komt de goede Sint weer langs. Uiteraard zal hij al die brave wineesjes niet overslaan! Rest de vraag: zijn al die wineesjes wel echt zo braaf geweest? Omdat de Sint het uitermate druk heeft met zijn voorbereidingen, steekt gak een handje toe. Mail dus al je sappige roddels naar gak@wina.be.

De helpende hand van de sint,
GAKS

Jaaractiviteit 1LN en 1LW
Zwemmen is cool, zwemmen is fijn, zwemmen is op 30 november, voor zwemmen moet je op de campus zijn!

Het OJVOVW&N trekt er weer op uit. We zijn ondertussen al gevorderd naar eerste licentie. Maar houden nog altijd van spetteren in het kinderbadje, waterpolo en van die geweldig stijle glijbaan sjezen. Daarom spreken we op woensdag 30 november om 16u16 af aan de Moete. Beren en Poezen uit eerste lic mogen gratis mee, vriendjes en andere aanhangsels betalen 1.50 euro. (Prijs Sportplaza voor een dagje waterpret is 4 euro) Sportplaza omvat een 25 meter bad waar de sportievelingen kunnen 'baantjes trekken', een kinderbadje voor de meisjes die het water te koud vinden, glijbanen, bubbelbaden, stoombaden, ... Dus: allemaal, breng op 30 november je zwembroek of bikinitje en een handdoek mee en kom mee SportPlaza onveilig maken!
Een dikke zoen en vele sportieve groetjes

jullie OJVOVW&Ners!

Bedrijvenrelaties: Accenture nodigt je uit op donderdag 1 december voor een avondje pool in Leuven!



Deze avond wordt georganiseerd om je te laten kennismaken met Accenture, een internationale onderneming voor management consulting, technology services en outsourcing.
Ben je laatstejaars en wil je ook meedoen? Schrijf je dan nu in door te mailen naar wim.peeters@accenture.com met als onderwerp: "Ik schrijf mij in voor de poolavond"!
Voor meer informatie kan je steeds terecht bij wim.peeters@accenture.com. Neem ook eens een kijkje op www.accenture.be.

Nice to be a senior! (I never thought I would say this)

Bedrijvenrelaties

Drink-voor-je-muziek-bar

Dag potentiële barbezoekers,
Soms komen er klachten van mensen die vinden dat de muziek in de bar te marginaal is. Anderen vinden dan weer dat het allemaal nog een klets marginaler mag.
Daarom hebben wij als barteam een revolutionaire oplossing bedacht. Wij stellen op voorhand verschillende lijstjes van muziek samen en dan mag u -de klant dus- een stem uitbrengen voor je favoriete muziek telkens je iets drinkt. Op geregelde tijdstippen wordt dan de lijst gedraaid met de meeste stemmen.
Lang leve de democratie,
God bless the winabar!

Barteam

Wit

the albanian albino
was looking of albast
albeit of less importance
it's all beter than a rhino

J.

Maandag 21 november
21:00-22:30Repetitie WinakoorMSI
Dinsdag 22 november
12u30CuDiWinakelder
20uWinaQuiz 2.0200L
Woensdag 23 november
22u00Drink-voor-je-muziek-barRC

Puzzeltijd...

Ook deze week staat er weer een toffe logische puzzel in. De regels zijn simpel: het is de bedoeling dat je één ononderbroken rand vormt tussen de vakjes. In elk vakje staat een aantal stippen (0, 1, 2 of 3) dat aangeeft hoeveel randen er rond zo'n vakje mogen en moeten zijn. Dat is alles en alles is dat. Veel puzzelplezier!

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be