31 oktober 2005

Jaarfoto's²

Het was voor de fotomannen moeilijk om alle foto's vorige week te maken. Sommige foto's waren, eens op een groter scherm, mislukt of wazig. Daarom zullen er ook deze week nog een aantal foto's (opnieuw) gemaakt worden:

2 BF: vr 4/11 om 14u: voor Differentiaalvergelijkingen in C Aud. D
2 BW: do 3/11 om 16u: na Numerieke Wiskunde in N 00.04
1 LI + AOTI: ma 7/11 om 16u: na computer netwerken in K 00.07
AOI: do 3/11 om 12u30: na Artificiële Intelligentie in L 00.06

Fotomannen Tim en Steven

HalloweenBar

Het zal u allen niet ontgaan zijn dat Halloween door Europa trekt. En dit jaar houdt hij(/zij?) ook weer halt in de WINAbar. Deze Halloween verwacht natuurlijk dat er veel griezelige mensen komen.

Ben je griezelig genoeg van jezelf, of wil je je toch verkleden, kom dan zeker naar deze spetterende bar. Natuurlijk krijgt de best verklede persoon een prijs!

Dit is meteen de eerste verkleedbar, dus wees kreatief en er bij!
(Natuurlijk zijn alle niet verkleden ook welkom)

Barrrrrrrrteam

CuDi

Deze week goed nieuws voor 2e lic wiskunde, voot hen is namelijk algebraische en analytische getaltheorie en algebraische topologie beschikbaar in de cursusdienst.

Voor mensen die van regelmaat houden ook goed nieuws, de CUDi is deze week namelijk op donderdag tussen half1 en half2. Volgende week is het op dinsdag, zelfde uren en daarna weer op donderdag...

Voor mensen die graag alles met een doel doen, ook goed nieuws, als je je cursussen ten laatste 2 dagen op voorhand reserveert, dan liggen ze zeker op jou te wachten. En waar moet je dan reserveren? Op cudi.wina.be staan alle cursussen en hun aanwezige aantallen, je surft, je klikt enkele keren en je cursussen zijn zeker in de pocket.

Tot in CuDi
je CuDieren

ETEN IN ALMA 3 & CANTUS IN ONS HUIS

Beste schachten! Dinsdag 8 november spreken wij samen af om 18u aan alma 3 om allemaal samen gezellig te gaan eten! Daarna gaan we dan samen naar ons huis voor de apres doop cantus! (mensen die niet mee willen gaan cantussen zijn natuurlijk uiterst welkom om mee gaan eten en omgekeerd)

dan fezel ik van elke schacht,
schachtenmeester greg!

I SEE YOU BABY, SHAKING THAT ASS!

Jawel! Dit en meer van dat! Donderdag 10 november in de albatros! Op natuurlijk de eerste scientica TD van dit jaar. En om chemika, merkator, bios en geos te laten zien dat wij toch het beste kunnen dansen, het meeste kunnen drinken, kortom het hardst kunnen fuiven verwachten wij u allen vanaf 22u!

GAKS, it's a way of life!

Dinsdag 32 oktober
heel de dagvrijaf
Woensdag 33 oktober
22:00HalloweenBarRC
Donderdag 3 november
12.30-13.30CuDiWINA-kelder
avond en nachtLocomotionheel Leuven
Dinsdag 8 november
18.00Fond leggenALMA 3
20.00CantusOns Huis
Donderdag 10 november
22.00Scientica TDAlbatros

We have a dream! Do you?

Altijd zelf al iets leuk willen organiseren? Of hebt ge gewoon een keigoed en leuk idee? Mail gak@wina.be!

Gak, Where dreams come true!

Opsporingbericht: zwarte trui!

Tijdens de nacht van woensdag 5 en donderdag 6 oktober heeft een zwarte pull zijn baasje verloren in de zogenaamde "Winabar". Deze trui heeft als bijzondere kenmerken dat hij afkomstig is van de confectiezaak H&M en van de grootte Medium is. Volgens zijn etiket zou hij ook gemaakt zijn in Bangladesh. Als u de rechtmatige eigenaar bent van dit kledingstuk, gelieve u dan zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde presidiumlid te begeven en aan zijn mouw te trekken. De pull is nu in veilige handen bij Tim op kot, en die is te contacteren op timv@wina.be. U kan een foto van de desbetreffende pull vinden op http://www.wina.be/~timv/verloren_pull.jpg. Als deze pull binnen afzienbare tijd afgehaald wordt, zal deze ofwel naar het pullenasiel gebracht worden, ofwel naar de arme kindjes in Bangladesh teruggestuurd worden.

Tim

Wist je dat...

Iets om over na te denken...

De zeeslag van vorige week bleek wat eenvoudig, en werd juist doorgemaild door Steven Vanbriel (2li), Mattias Guns (2li), Eva Van Breuseghem(1bf), Wannes Vanderheijden . Deze week een gewoon logisch dingetje:

Vijf honden (Woef, Vazal, Lobbes, Goof en Max) komen achter elkaar aanrennen, met ieder een stok in hun bek. Ze zijn op weg naar hun vijf baasjes (Piet, Quint, Robert, Simon en Theo, die zich ook op een rij bevinden), die geduldig met riemen staan te wachten op een rij. Laten we de posities van de honden daarom aangeven met 1 (voorste) t.e.m. 5 (achterste), en de posities/riemen van de baasjes met A (links) t.e.m. E (rechts). Als je volgende zaken weet, welke hond hoort dan bij welke baas, en op welke posities? Antwoorden mogen gestuurd worden naar redactie@wina.be

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be