24 oktober 2005

24-urenloop

Dinsdag en woensdag is het zover: de 24-urenloop. 24 uur lang strijden alle kringen van Leuven tegen elkaar om zoveel mogelijk rondjes rond de piste van het Sportkot te lopen. Kom zeker eens langs om enkele rondjes te lopen voor Wina, we kunnen alle hulp gebruiken!

Voorts is de 24-urenloop ook gewoon een heel sfeervolle bedoening, met tal van nevenactiviteiten, drank- en eetstandjes. Zo is er ook een DJ-contest, onze DJ (DJ Rommi van Informatica) speelt woensdagmorgen om 8u. Voorts is er nog een presescompetitie waarin onze preses Sciffy het zal opnemen tegen de andere presessen op een hindernisparcours om middernacht, met als inzet een gratis vat voor onze kring! De laatste nevenactiviteit is meteen ook de grootste: woensdagmiddag om 14u zal er een heuse poging gedaan worden om een wereldrecord te breken: het wereldrecord ad-fundum!

Zeker de moeite om eens langs te komen, het startschot wordt gegeven om 20u! Meer info vind je op deze site, alsook de tussenstand: 24u.ulyssis.org. Omdat de 24-urenloop het grootste studentenfeest van het jaar is, vergt dit ook veel werk. Heb je zin om een uurtje het presidium te komen vergezellen in het eetstandje of op een andere manier te helpen, laat dan zeker iets weten op sport@wina.be, of spreek iemand van het presidium aan. Alle hulp is welkom!

Tot dinsdag!
Jan, Jan, Sam en Bram

Burn-out Bar

Hallo 24-uren-lopers & ander volk!

Waarschijnlijk hebben jullie best wel dorst gekregen na die vermoeiende loop, (of van de vermoeiende blikken die jullie naar de loop hebben geworpen), dus is er deze week een speciale Burn-out Bar. We zullen ervoor zorgen dat er voldoende jenever is, en (af en toe) rustige muziek om eens lekker te chillen. DJ Tim zorgt voor die muziek, en tappers van dienst Bas & Roderick zullen zorgen dat jullie overstelpt worden met lekker gerstenat of ander vocht. Kom dus vanaf 22u massaal af naar het RC, wij verwachten u!

Barteam

CuDi

De cudieren laten jullie weten dat we deze week dinsdag van 12u30 tot 13u30 open zijn. Maar ook dat je alle cursussen die je nog wil kopen MOET reserveren! Als je voor maandag reserveert, liggen je cursussen dinsdag zeker op je te wachten.

Verder is er groot nieuws: De cursus van Klassieke Mechanica en het boek van Gegevensstructuren en Algoritmen zijn binnen - reserveren en komen halen is dus de boodschap.

Ziet jullie gauw en ziet jullie graag
CuDi

't Is weer Fototijd

Het academiejaar is nu terug al een tijdje bezig, en we zijn ondertussen al goed ingeburgerd in het nieuwe jaar. Omdat je natuurlijk graag herinneringen overhoudt aan dit fantastische jaar en je formidastische jaargenootjes, bestaan wij, de fotomannen. Wij willen namenlijk jullie samen op de gevoelige plaat vastleggen. Daarom heb je nu alle reden om jullie eindelijk eens te douchen, je nieuwste kleding aan te doen én naar de les te komen. Wanneer wij jullie zullen overvallen (na welke les) vind je hieronder. Gelieve na de les 5 minuten te wachten, als de fotoman vertraging zou hebben. We zullen proberen tijdig op elke afspraak te zijn.

1Ba: di 25/10 10u30: na IHW in C Aud. A
2BWF: do 27/10 16u00: na NuWi in N 00.04
2BI: wo 26/10 10u30: na G&A in S 00.04
1 LW: di 25/10 16u: na complexe analyse in N 0.04
1 LN: woe 26/10: 12u30: na symmetrie en relativiteit in D 6.34
1 LI & AOTI: ma 24/10 16u, na computer netwerken in K 0.07
2 LIWN: don 13u: na religie in K0.07
AOI: di 25/10 12u: na BVP in C 1.27

Tot dan!
Jullie fotomannen,
Tim en Steven

Maandag 24 oktober
19:30Bedrijvenpresentatie ChallengeHogeheuvel
21:00-22.30Repetitie WinakoorMSI
Dinsdag 18 oktober
20:00-20.0024-urenloopPiste Sportkot
Woensdag 19 oktober
22:00Burn-out-BarRC
Donderdag 20 oktober
14:15-17:00TapcursusWinagang

We have a dream! Do you?

Altijd zelf al iets leuk willen organiseren? Of hebt ge gewoon een keigoed en leuk idee? Mail gak@wina.be!

Gak, Where dreams come true!

Opsporingbericht: zwarte trui!

Tijdens de nacht van woensdag 5 en donderdag 6 oktober heeft een zwarte pull zijn baasje verloren in de zogenaamde "Winabar". Deze trui heeft als bijzondere kenmerken dat hij afkomstig is van de confectiezaak H&M en van de grootte Medium is. Volgens zijn etiket zou hij ook gemaakt zijn in Bangladesh. Als u de rechtmatige eigenaar bent van dit kledingstuk, gelieve u dan zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde presidiumlid te begeven en aan zijn mouw te trekken. De pull is nu in veilige handen bij Tim op kot, en die is te contacteren op timv@wina.be. U kan een foto van de desbetreffende pull vinden op http://www.wina.be/~timv/verloren_pull.jpg. Als deze pull binnen afzienbare tijd afgehaald wordt, zal deze ofwel naar het pullenasiel gebracht worden, ofwel naar de arme kindjes in Bangladesh teruggestuurd worden.

Tim

Metafoor

ziedend zei de miereneter
ik wil een ander dieet
nooit niemeer da ik da vreet
want ze worden echt niet beter

J.

Weg met sudoku's

Sudoku's zijn ondertussen al hun hipheid kwijt (en daarbij: iedereen heeft nu toch al een oplosprogramma gedownload), en dus maar iets anders: Zeeslag voor gevorderden. Kan jij de positie bepalen van het slagschip (4), de twee kruisers (3), de drie mijnenvegers (2) en vier onderzeeërs (1)? Elk schip is geheel door water omgeven, en de getallen geven aan hoeveel van de omringende hokjes een bootdeel bevatten. Hokjes met nummers bevatten zelf geen scheepsdelen. Juiste antwoorden worden gegeven door een mailtje te sturen naar redactie@wina.be met de posities (x,y) van de vier onderzeeërs. Veel succes!

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be