17 oktober 2005

CuDi

Bericht uit cursussenland: er bevinden zich enkele nieuwen onder ons, met name de slides van Inleiding tot de Hogere Wiskunde, de slides van Religie en Genetic Algorithms: kopie boek en de drukker blijft steeds nieuwe cursussen of uitverkochten cursussen leveren.
Om steeds goed op de hoogte te zijn van al het nieuw, bezoek onze cudiwebsite: cudi.wina.be. Hier staat alle info over nieuwe leveringen, boeken en hier kan je een reservatie maken zodat je cursus zeker op je ligt te wachten. Als je donderdag je cursus komt halen, dan moet je wel ten laatste dinsdagavond gereserveerd hebben vooraleer wij kunnen verzekeren dat onze PC het verwerkt heeft voor de cudi op donderdag.
Enkelen onder jullie zullen misschien merken dat er een kleine wijziging gemaakt is voor de cursus Algebra: Lineaire Algebra. Dit stond namelijk vermeld als een deel van lineaire algebra van eerste bach, maar is een deel van Algebra 1 van tweede bach.
CuDi ziet jullie graag op donderdag 20/10 tussen 12u30 en 13u30. Één afspraak in de week zal nu wel voldoende zijn.

CuDi (anneleen, els, jan, lies, tias, tim)

T-shirts

Heb je nog geen T-shirt? Haast je dan, want het is de laatste week dat je er een kan kopen of bestellen bij Cudi. Eventuele problemen kan je me altijd mailen op pr@wina.be!

Jasmine, PR

Night of the Proms 2005

John Miles laat weten dat hij dit jaar geen "Music" zal spelen...Gefopt! De Proms zonder Music is zoals een café zonder bier, olifanten zonder grijs, Tom zonder Trogh, Merel zonder krullen, enfin, u snapt het al. Ook dit jaar weer gaan we met zen allen onze stemmen schor schreeuwen in het Antwerpse sportpaleis! Je mag je verwachte aan de fine fleur van de klassieke muziek gebracht door Il Novecento onder leiding van Robert Groslot doorspekt met optredens van Safri Duo, Donna Summer, Roger Daltrey van The Who, Ace of Base en uiteraard John Miles zelf. Wil jij erbij zijn? Stuur dan snel een mailtje naar cultuur@wina.be met je naam en het aantal kaarten dat je wil reserveren! Je kan ook gewoon langs de winagang komen en je kaarten meteen kopen zonder te reserveren, maar opgelet : het aantal tickets is beperkt! Wees er dus snel bij!! Wina-leden betalen de mooie ronde som van 20 euro, niet-leden betalen 23 euro.
Vertrek is gepland om 17u25 aan de winagang.

Cultuur

Spooooooooooooort

24-urenloop: Volgende week is het eindelijk zo ver: de 24-urenloop! 24 uur lang lopen alle kringen van Leuven tegen elkaar gedurende 24 uur zoveel mogelijk rondjes rond de piste van het Sportkot. Het startsein wordt gegeven om 20u op dinsdag 25 oktober. We gaan voor deze wedstrijd nog een trainen, nu dinsdag om 20u aan de piste van het Sportkot. We willen nu al een oproep doen om op 25 en 26 oktober zeker je sportschoenen mee te nemen naar Leuven en enkele rondjes te komen lopen voor Wina, we kunnen alle hulp gebruiken. Voorts is de 24-urenloop ook gewoon een heel sfeervolle bedoening, met tal van nevenactiviteiten, daarover volgt binnenkort meer info.

IFB: Na enkele oefenmatchen zijn onze ploegen samengesteld. Net op tijd, want deze week begint de interfacultaire Bekercompetitie. We zijn ingeschreven in wel zes reeksen. Supporters zijn altijd welkom.

Sport

Doop!

Jawel! Woensdag is het zover! Inschrijven kan nog steeds! Afspraak 13u30 winagang! Meer info: www.wina.be/schachtenmeester. Je hoeft er zelfs niet voor te brossen! De meeste lessen zijn verzet. Diegene die niet verzet zijn kan je bij een andere reeks op een ande moment volgen!

Schachtenmeester, Greg

Doopbar!

Natuurlijk is er ook deze week bar en zoals de titel al verraad is het deze week doopbar. Wij bieden u deze week exclusief in een uniek aanbod, speciaal voor jou: doopcocktails en de officiele bekendmaking schachtenkoning-koningin om 24u gevolgd door een gratis vat! Meer dan genoeg redenen dus om woensdag allen vanaf 22u naar de bar te komen!
tot woensdag!

Barteam, Schachtenmeester Greg

Maandag 17 oktober
21:00Veldvoetbal Heren: Wina-LBKKunstgras
21:00Repetitie WinakoorMSI 91.19
Dinsdag 18 oktober
12:00-15:00EetstandjeGras 200S
20:00Training 24-urenloopPiste
Woensdag 19 oktober
13:30DoopWinagang
22:00Volley heren: VTK-WinaKHL4
????Zaalvoetbal Heren: Apolloon-Wina
Donderdag 20 oktober
12:30-13:30CuDiWinakelder
17:25-24:00Night of the PromsWinagang

Bruudruuster

Alwaar de almachtige
gestage paarden beklom
daagde het de prachtige
dat de zwaardvis wegzwom

J.

Eten: middagstandje

Hallo en smakelijk aan u allen en elk appart zoals men soms zegt. Deze mooie intro om u te melden dat Wina u nu dinsdag aanstaande, 18/10, van 12u tot 15u tegemoet zal komen met een democratisch getint eet-standje alwaar u tegen, uiteraard, democratische prijzen de volgende voedingsbronnen tot u kan nemen: het betreft hotdogs, pannekoeken, croques ende oude* belgische frieten. Wij hopen uwer allen honger te mogen stillen.

*oud duidt op traditie, niet op de staat van de frieten.

Tot eets, uw eetstanders

Uitdaging aanvaard

Hoewel de wiskunde-uitdaging i.v.m voetbal wel heel erg stoer overkomt, zijn ze klaarblijkelijk niet in staat om het woord kwantumrelativistisch juist te spellen. Ik heb het niet over de discussie of het kwantum of quantum is, maar er hoort heel zeker geen 'T' tussen de 2 woorden:
"Den wiskundige daarentegen maakt lachend gebruik van de (voor een natuurkundige vage) kwantumtrelativistische denkweg."
M.a.w.: ze weten niet waar ze het over hebben, een typisch wiskundig fenomeen lijkt me...
Vriendelijke groeten,

Iwein (1e lic natuurkunde tiens)

Laat de mietjes van wiskunde hun borst maar nat maken, want tegen de binken van natuurkunde zijn ze toch niet opgewassen ! Plaats en tijd van het duel komen wel op de site.

1e lic Natuurkunde

Dag eerstejaars

EJW heeft de afgelopen weken veel onder jullie mogen vertoeven, maar nu jullie elkaar hebben leren kennen, peters en meters hebben gekregen, jullie WINAfavorieten al weten wonen, nemen wij (voolopig) even afscheid van jullie. Zelf gaan we ons aan het werk zetten, zelfs jullie weten al dat de tijd er voor rijp is. We hopen dat we jullie een beetje hebben kunnen helpen, kunnen steunen en jullie wat wegwijs hebben gemaakt. We willen ook laten weten dat we er zelf van genoten hebben. Jullie zijn voor ons namelijk SUPERSCHACHTEN. Maar vergeet ons niet. Wij zijn nog steeds te vinden voor een vraag of een pintje in de bar of op douw markt en op het eind van het semester doen we er zelfs nog een rustig avondje bovenop (RELAXATIE!!!). Stel ons niet teleur en ga ervoor!! Jullie liefste EJW,

Lies, Toon, Babs en Mees

Dag ouderejaars

mensen van op de PeeMee avond en van op alle andere activiteiten. EJW wil jullie bedanken, zonder jullie had er veel niet kunnen doorgaan en door elke kleine hulp werd onze taak net iets verkleind. Daarom zeggen wij dus bedankt, ook jullie hebben mee geholpen aan die onvergetelijk mooie herinneringen.
Bedankt!

EJW (Lies, Toon, Babs en Mees)

Varia

Rechtzetting gevraagd: We waren enigszins verwonderd dat onze verloving in de vorige editie tussen de varia-puntjes stond. Immers, voor ons is dat niet zomaar een varia-puntje, maar een van de hoogtepunten is uit ons leven. Gelieve dit dan ook zo te corrigeren.   We willen langs deze weg iedereen bedanken voor de gelukwensen.

Sarah en Tim

We have a dream! Do you? Altijd zelf als eens iets leuk willen organiseren? Of hebt ge gewoon e kei goe en leuk idee? mail gak@wina.be.

Gak, Where dreams come true!

"Ad Valvas"

Roddels, weetjes, citaten en ander gezever...

Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Online te vinden op http://winagenda.wina.be/
Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in- en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be