9 mei 2005

[CuDi] Het einde nadert !

Tja, iemand moet het zeggen. De pret is bijna uit. Het was een fijn jaar, maar ook dit jaar komen er weer examens aan. Uw CursusDienstelingen hebben ook examens, en laat het dus vanaf nu duidelijk zijn:

CURSUSDIENST IS NIET OPEN IN DE BLOK OF DE EXAMENS !

en

WIJ NEMEN GEEN RESERVATIES MEER AAN NA WOENSDAG 18 MEI !


Er zijn dit jaar nog 3 cursusdiensten, te beginnen met:
DINSDAG 10 MEI van 12u30 tot 13u30

Volgende week is tegelijk ook de laatste keer dat wij nog boeken verkopen dit jaar. Voor reserveren van boeken is het ondertussen al een paar weken te laat, maar als je nog een boek nodig hebt, en je ziet op de cudi-website ( http://cudi.wina.be ) dat het er nog is, kan je het volgende dinsdag nog komen halen. Nadien is het daar onherroepelijk te laat voor.

Volgende week is er trouwens ook een nieuwe bundel slides van Gegevensbanken voor 2KI en AOI:
2KI, AOI: Gegevensbanken - Slides deel 3 - 1,70/2 euro

Goed goed, dat waren de dienstmededelingen. Je merkt het, CuDi is het jaar aan het afronden. Wij vonden het van onze kant alleszins een heel fijn, productief en gezellig jaar, en wij hebben er alle vertrouwen in dat het volgend jaar onder de nieuwe ploeg minstens zo goed wordt. Om Stijn Meuris te parafraseren, was u ook een zeer fijn clienteel, en daarom gaan we het nog een keer hard, doorleefd en in koor roepen:

CUDI ZIET JE GRAAG !

Uw afrondende CuDi

Vleesetende Winezen aller landen!

Volgende week woensdag 18 mei organiseert Bar vanaf 20u een spetterende b>BARbecue! Om het allemaal toch een beetje organisatorisch te laten verlopen, vragen wij u om uw bestelling door te mailen naar bar@wina.be! En dit voor dinsdag 17 mei!

Wij bieden aan:
Uitgebreid (4€): vleesformule + groenten (geraspte worteltjes en tomaten en aardappelsla) + saus
Groentenloos (3€): Vleesformule + saus
Vleesformules:
A) 1 brochette en 1 hamburger en 1 kippenvleugel/worst
B) 2 brochettes
C) 2 kippenvleugels/worsten en 2 hamburgers
D) 6 hamburgers of 3 worsten
E) 4 vegetarische hamburgers

Methode van bestelling: "Hallo liefste barteam, ik zou graag één/twee/drie 4€ menu('s) met vleesformule A/B/C/D/E bestellen. Dikke kus, Uw bargangertje!"
Stuur samen met je bestelling je top7 door en je ontvangt een gratis verrassing!
Hopend op veel lege buiken,

BarTeam

Een laatste stuiptrekking...

Commilitones,

Ik kan me nog herinneren dat ik doodsangsten uitstond. Ongelooflijk zenuwachtig was voor dat magische moment dat 'de Overdracht' heet. Nu, een jaar later, kan ik met niet inbeelden dat ik in de corona van een Winacantus zou zitten.
En toch, commilitones, is dat spijtige moment daar. De eerstkomende cantus zal ik de figuurlijke fakkel en de letterlijke hamer doorgeven aan mijn opvolger Andrew, terwijl het ganse huidige presidium dit doet met z'n opvolgers.

Niet alleen ik neem afscheid: ook zij die in tweede lic zitten zeggen vaarwel aan hun studentenleven en zullen hiertoe het ritueel van de Zwanenzang uitvoeren.
Iedereen is welkom op deze plechtigheden (en de rest van de spetterende schizofrene cantus met twee verschillende senioren en zedenmeesters) op donderdag 19 mei, om 20u in 'Ons Huis' (Goudbloemstraat 28, dat is de straat achter het St-Jacobsplein). Er wordt om half acht afgesproken aan de Winagang.
De prijzen blijven dezelfden als de vorige gewone cantussen.

Voor diegenen die hun zwanenzang gaan doen: hier is een mp3 en een midi van het Ruiterslied.

Ons huis: kaartje.

Voorlopig nog uw Senior,
Pelle

tropS

Op maandag 9 mei organiseert Sport het Wina-pingpongtornooi. De deelname is gratis. Plaats van afspraak is het pingpongzaaltje in gebouw de Nayer, om 20u. Palletjes kunnen daar gehuurd worden (met een sportkaart is dit gratis).

De meirondjes zijn weer begonnen!
Voor degenen die deze afsluiter van het Wina-sportjaar niet kennen: gedurende een half uur lang lopen we per jaar en per richting zo veel mogelijk rondjes rond de piste van het sportkot. We doen dit 6 weken lang, dus de laatste 4 weken van het academiejaar plus de twee blokweken. Er wordt dan een relatief gemiddelde gemaakt van het aantal rondjes gelopen per jaar en richting en de winnaars krijgen een gratis vat. Sport zorg voor een verfrissing achteraf. Spoor al je vriendjes uit je klas aan om mee te doen, afspraak woensdag om 21 u aan de piste van het sportkot.
De tussenstand is te vinden op de sport-site.

Deze week worden de laatste matchen van de IJC-competitie minivoetbal gespeeld. Uitslagen en tussenstanden zijn te vinden op de site.

Als afsluiter is er nog een dikke proficiat aan de Winezen die vorige week hebben meegedaan aan de run & bike en de volledige 32 km hebben afgehaspeld. Goed gedaan!

Bram

En toen het einde der tijden nabij was,
Ging Hij naar het huis en
At een pannenkoek.
(Mc.4 16-18)

Beste mensen,
wie liet je kennis maken met de Engelse handboeken van prof. Olivié, met de ongemakkelijke stiltes van prof. De Decker, met de willekeurige attributen van prof. Demoen, met lookshampoo, eieren en bloem en met veel bier? Juist ja, de kandidaturen!

Ons aller kandidaturen dreigt nu verloren te gaan aan de vernieuwing! Als iedereen volgend jaar Bachelor is, wat dan met de kandidaturen?

Om een zwart gat te vermijden organiseert 2de Kan Informatica op woensdag 11 mei een 2KI-jaaractiviteit! Jaargenootjes en assistenten zullen al hun zweet en energie steken in het bakken van overheerlijke pannenkoeken, die vanaf 20u in de Waag (schuin over Alma3) kunnen verorberd worden. Nadien gaan we er nog met z’n allen enen drinken in de onovertroffen WinaBar!

Dat was het dan en denk er aan:

Save de kandidaturen, eat more pannenkoek!

groeten, Thomas

P.S. Vergeet ook niet vanaf nu elke woensdag een paar rondjes te gaan lopen voor Wina aan de piste, voor de Meirondjes!

Maandag 9 mei
21:00Repetitie koorkelder MSI
20:00Pingpongtornooipingpongzaaltje De Nayer
Woensdag 11 mei
20:00-...2KI (loopt) en een pannenkoekenWAAG
21:00-21:30MeirondjesLooppiste
22:00-...Cubaanse barRC
Donderdag 12 mei
14.002KW/N amusezwemtSportplaza
Woensdag 18 mei
22:00-...Top-59 BARbecueRC
Donderdag 19 mei
20:00-...Overdrachtscantus en zwanenzangOns Huis

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be