2 mei 2005

De laatste kans goes PLAZA

Dag laatste kannertjes wiskunde en natuurkunde (2kN en 2kW voor de trage verstaanders),

omdat de lessen soms meer lijken op een begrafenismis dan op een fysica- of wiskundefeest (wat het zou moeten zijn) stellen wij (het OJVOVW&N) een bezoek aan het nieuwe sportplaza voor op donderdag 12 mei om de sfeer er terug wat in te krijgen. Voor 50 cent, u hoort het goed, €0.50 kan u naar het tropisch (zwem)paradijs. Andere mensen mogen ook altijd meekomen en die betalen dan €2.5 (wat nog goedkoop is). Het plan is om in de namiddag te gaan (afspraak om 14u aan de ingang van Sportplaza - Philipssite 6), maar je kan zwemmen tot 22u30. Laat je mama dus je spannendste speedo of je bangelijkste badpak meegeven naar Leuven en kom af.

Anneleen en Martijn van het OJVOVW&N
(overkoepelend JV-orgaan voor wiskunde & natuurkunde)

BAR BAR BAR

Na al die barren met loze thema's en dan toch geen vaten volgt deze week een bar met een thema om U tegen te zeggen. Bosmans en Lies zijn namelijk zo rond de 4e mei jarig en hebben dan maar een bar en een vat aangevraagd om met jullie te delen, want zomaar onze verjaardagen voorbij laten gaan en zoveel zoenen missen van al die mensen die niet weten dat je jarig bent... Daar doen wij niet aan mee. Dus wat staat je te doen woensdag? Je springt zeker even binnen in de bar, deelt zoenen uit een krijgt er zo rond 00.00u nog en pintje voor ook!
Natuurlijk valt ook niet te vergeten dat er voor een waar feest gaat gezorgd worden dankzij onze DJ van dienst!
Dus niet twijfelen, alles is er aanwezig om nog eens te genieten van het studentenleven! Je moet er trouwens donderdag niet uit, want het is een of andere speciale dag en dus geen les!
Tot op de bar!

Dikke zoen
Bosmans en Lies

Barteam goes muzikaal

Muzikale winezen!

Het einde van het jaar komt weer langzaamaan in zicht en daar horen altijd afrekeningen bij. Daarom organiseert Barteam op 18 mei (niet volgende week (VerjaardagsBar) en niet de week erop (Cubaanse bar) maar jawel, de week daarna) een heuse Top 59 van uw allerbeste nekhaartjesovereindzettende, in-slaap-wiegende, rockende, ontroerende, headbangende of kortom tot-een-innige-slow-aanzettende liedjes! Stuur uw top 7 zo snel mogelijk door naar top59@wina.be en bezorg Tom wa werk.

Uw swingende barteam

Spooooooooort

Vanaf deze woensdag 4 mei starten de meirondjes weer.
Voor degenen die deze afsluiter van het Wina-sportjaar niet kennen: gedurende een half uur lang lopen we per jaar en per richting zo veel mogelijk rondjes rond de piste van het sportkot. We doen dit 6 weken lang, dus de laatste 4 weken van het academiejaar plus de twee blokweken. Er wordt dan een relatief gemiddelde gemaakt van het aantal rondjes gelopen per jaar en richting en de winnaars krijgen een gratis vat. Sport zorg voor een verfrissing achteraf. Spoor al je vriendjes uit je klas aan om mee te doen, afspraak vanaf woensdag, 21 u aan de piste van het sportkot.

Op maandag 9 mei organiseert Sport het Wina-pingpongtornooi. Plaats van afspraak is het pingpongzaaltje in gebouw de Nayer, om 20u. Palletjes kunnen daar gehuurd worden (met een sportkaart is dit gratis).

Deze dinsdag staat de finale van de IJC volleybal op het programma. De assistenten van Blok B spelen tegen een ploeg van tweede kan. De wedstrijd is gepland om 21u in gebouw de Nayer.
In de minivoetbalcompetitie zijn er nog drie kanshebbers op de titel. De stand is te bezichtigen op de sport-site.

Tot gauw!
Bram

Kampioenschap Programmeren

Ben je gefascineerd door programmeren? Ben je ervan overtuigd dat je steeds de beste implementatie van een probleem kan vinden? Wel dan is het de hoogste tijd dat je eens mee doet aan een kampioenschap programmeren!

De Delftse studentenvereniging Christiaan Huygens van Wiskundigen en Informatici, organiseert op 22 oktober het Nederlands Kampioenschap Programmeren en wil dit jaar ook Belgische teams uitnodigen. Indien je geïnteresseerd bent, mail dan even naar tim@wina.be, dan kunnen wij de organisatie inlichten dat er wel interesse is. Mail ook als je nog niet 100% zeker bent.

Meer info vind je op de website van de organisatie: http://dkp.tudelft.nl

Groetjes,
Tim >

Noodkreet

Kornelius, waar bestu bleben!?

Cornelia de columnkaboutster

Maandag 2 mei
21:00Repetitie koorkelder MSI
Dinsdag 3 mei
20:00finale IJC volleybalDe Nayer
Woensdag 4 mei
20:00-20:30MeirondjesLooppiste
22:00-...Lies- en Bosmans-barRC
Maandag 9 mei
20:00Pingpongtornooipingpongzaaltje De Nayer
Donderdag 12 mei
14.002KW/N amusezwemtSportplaza
Woensdag 18 mei
22:00-...Top-59RC

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be