25 april 2005

Beetfest ²

Deze week is het zover. Op donderdag geven we er de laatste spreekwoordelijke lap op met een enorme fuif, voorafgegaan door nog enormere optredens van een internationaal gezelschap in de Albatros!
Alle informatie kan je nog steeds vinden op

http://beetfest.wina.be


Nog even kort een overloping:

Dit gebeuren, Beetfest², ontvangt met trots :
* PO Box : Vrolijke skapunk uit Frankrijk. Ze komen ons bezoeken in hun internationale tounee.
* Felltones : Rockmuziek die te bewonderen was op Humo's Rockrally.
* Desmond : Poprock met een van uw collega's.

Je kan reeds binnen vanaf 20u15!

Samen Praten Over Rauwe Tomaten

Jammer, jammer, jammer, maar helaas, onze basketters zijn er niet in geslaagd om de finale van de IFB te winnen. In die finale was Ekonomika een maatje te sterk. We verloren uiteinderlijk met 80-62. Toch proficiat aan onze basketters voor het mooie parcours dat ze aflegden!

De interjarencompetitie loopt nog steeds. In de minivoetbal competitie zijn iets meer dan de helft van de matchen gespeeld, maar nu al is zeker dat de kampioen van vorig jaar en gedoodverfd favoriet Klink het niet makkelijk zal hebben om zijn titel te verlengen. De finale van de volleybalcompetitie wordt deze week gespeeld, dinsdag om 21u in de Nayer.

Volgende activiteiten mogen jullie alvast in jullie agenda schrijven:
Op maandag 9 mei organiseert Sport het Wina-pingpongtornooi. Plaats van afspraak is het pingpongzaaltje in gebouw de Nayer, om 20u. Palletjes kunnen daar gehuurd worden.

Vanaf woensdag 4 mei starten de meirondjes weer.
Voor degenen die deze afsluiter van het Wina-sportjaar niet kennen: gedurende een half uur lang lopen we per jaar en per richting zo veel mogelijk rondjes rond de piste van het sportkot. We doen dit enkele weken lang. Er wordt dan een relatief gemiddelde gemaakt van het aantal rondjes gelopen per jaar en richting en de winnaars krijgen een gratis vat. Sport zorg voor een verfrissing achteraf. Spoor al je vriendjes uit je klas aan om mee te doen, afspraak vanf volgende week woensdag 21 u aan de piste van het sportkot.

Hands up! Bram

Maandag 25 april
21:00Repetitie koorkelder MSI
Disndag 26 april
21:00Finale Volleyde Nayer
Woensdag 27 april
22:00-...Gezonde BarRC
Donderdag 28 april
20:15-...Beetfest²Albatros

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be