18 april 2005

CuDi

Volgende week CuDi donderdagmiddag van half een tot half twee.
Er zijn drie nieuwe cursussen:

2KI/AOI: Gegevensbanken - slides deel II - 3.2/3.8 euro
1BW: Analyse - Afgeleiden deel I - 1.1/1.3 euro
1BW: Analyse - Afgeleiden deel II - 1.1/1.3 euro

Alle cursussen besteld voor deze donderdagmiddag en de boeken Machine Learning en Computer Graphics zullen er zijn.

Beetfest ²

In het zog van het succes van onze campagne-activiteit 'van in den tijd', wordt er weer een groots mini-festival georganiseerd. België is te klein voor ons, dus halen we een deel van de groepen uit het buitenland.
Een dikke fuif, voorafgegaan door drie groepen, ondertussen drank aan scherpe prijzen ! Alle info op

http://beetfest.wina.be


Op donderdag 28 april verplaatst het centrum van de wereld zich even naar de Albatros (Voor de onwetenden : dit is in het begin van de Brusselsestraat, aan de linkerkant. Je moet eerst een heel smal gangetje door.) waar een internationaal gezelschap iedereen opwarmt voor een danspartij zoals er in Leuven nog geen danspartij geweest is.

Dit gebeuren, Beetfest², ontvangt met trots :
* PO Box : Vrolijke skapunk uit Frankrijk ! Dat deze groep veel in z'n marge heeft, valt af te leiden uit hun palmares. Nu zijn de bezig met hun internationale 'Equalism'-tour en touren ze onder andere Litouwen, Letland, UK, Duitsland, Spanje, Nederland... U ziet : géén kleine vogel, maar eerder iets als een ... Albatros !
* Felltones : Recentelijk van naam veranderd kent deze niet onervaren groep nog niet vele bekendheid. Echter, als The Jinx hebben ze al heel wat positieve momenten bij het volk gebracht Ze lieten onder andere de Humo-juryleden hun ogen uit de kassen kijken door hun arsenaal aan instrumenten (gaande van banjo tot xylofoon) en de trommelvliezen uit hun oren luisteren met muziek, gaande van garagerock tot powerpop op de Humo Rockrally 2004.
* Desmond : een groep waar Winees Jelle (1LN) in meespeelt. Van hem is geweten dat hij met een blik de vrouwen in zwijm kan laten vallen. Met de muziek die hij en z'n bandgenoten speelt is dat van hetzelfde laken een broek ! Bereid je voor op lekkere poprock met een idem zangeres !

Finale IFB!!

Ja, je leest het goed, Wina heeft dit jaar een ploeg in de finale van de Interfacultaire Bekercompetitie! Na een spetterende 66-44 overwinning tegen het Pauscollege moeten onze jongens het in de finale opnemen tegen Ekonomika. Die finale is nu woensdag 20/04 om 21u in KHL2. Kom dus zeker met zoveel mogelijk af en breng toeters, vlaggen, pintjes,... mee om onze basketters naar de overwinning te schreeuwen.

Dan volgen er nog enkele korte nieuwsflashes: De Interjarencompetities zijn nog altijd bezig, je kan ze volgen op de site --- De eerste week van mei zal het pingpongtornooi plaatsvinden --- In de eerste week van mei beginnen ook de traditionele meirondjes, begin alvast te oefenen!

Brammertje

De kaarten voor de eiggendrank-cantus zijn op.

Meer moet er niet gezegd worden.

Senior Pelle

Maandag 18 maart
21:00Repetitie koorkelder MSI
Woensdag 20 april
22:00-...Eventuele overwinningsbar met vatRC
Donderdag 21 maart
12.30-13.30CuDiKelder

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be