28 februari 2005

Wina Quizt en Concert nog steeds!

En dat ook nog steeds morgen, 200L, 20u, ploegen van vier. Wie nog geen ploeg heeft kan altijd op zijn eentje komen - er zijn nog een aantal anderen die geen ploeg vinden, en nog een paar onvolledige ploegen.

Geïnteresseerden om op het lenteconcert nog iets te doen, haasten zich naar hun dichtstbijzijnde cultuurmens of cultuur@wina.be

Tot daar,
Cultuur

Sport Sport!

Deze week is de laatste week dat je kan inschrijven voor de InterJarenCompetities. Wil je meedoen aan de IJC minivoetbal, basket- of volleybal, stuur dan snel een mail naar sport. De competities zullen binnen twee à drie weken beginnen.

We zoeken ook nog altijd mensen die eventueel zouden willen gaan ijshockeyen. Heb je interesse, laat het ons dan zeker weten.

Nu woensdag gaat de jaarlijkse Student Trophy van Sportraad door. Dit is een outdoor-event en op het programma staat onder andere rappel, een touwenparcours, kayak op de Dijle, highlandgames, Deelnemen kan je per ploeg van vier en Sport betaalt de inschrijving van de Wina-ploegen. Meer info op spora.loko.be.

Tot slot goed nieuws van het IFB-front: zowel de heren zaalvoetballers, de heren volleyballers, de dames volleyballers en waarschijnlijk ook de heren basketters hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de IFB. Proficiat! De data van de volgende rondes staan hieronder - Supporters zijn altijd welkom!
Volley dames - vanavond, 21u - Apolloon - KHL 4
Basket heren - vanavond, 22u - VRG - KHL 3
Volley heren - morgen, 21u - Groep T - KHL 2
Volley heren - morgen, 22u - Apolloon - KHL 5

Sport

CuDilitones!

Uw CuDi is moe. Uw CuDi heeft hard gewerkt. Maar het was wel de moeite waard. 789 cursussen hebben een nieuwe eigenaar gevonden, en 349 sympathieke winezen hebben weer verse lectuur om hun dagen mee gevuld te krijgen..
Volgende week gaat CuDi het iets rustiger aan nemen, en maar één keer open zijn, met name op dinsdag 1 maart, van 17u15 tot 18u45.

We hebben dan ook volgende nieuwe cursussen:
1BWFI - Wijsbegeerte (Cursus) - 5.20 / 6.10 euro
2LW1: Wiskundige Logica (Cursus deel 2 en 3) - 1.40 / 1.70 euro
2KN: Kristallografie I (Afbeeldingen) - 1.90 / 2.30 euro
Alle cursussen die vorige week of vroeger gereserveerd zijn zullen er zijn. Voor de uitverkochte boeken is het nog even wachten.

CuDi

Nieuw Presidium

We zijn nog altijd op zoek naar mensen die presidium willen doen volgend jaar. Als je geïnteresseerd bent of je niet op de vorige vergadering kon zijn, dan kan je altijd naar de volgende vergadering komen op donderdag 3 maart om 20u in de winakelder. Of je stuurt een mailtje naar steven -at- wina -dot- be met de post die je wel ziet zitten.

Hopelijk tot dan!
Steven

Schaatsen

Laten we ophouden met ons te verzetten tegen de winter, het heeft toch geen zin... Laten we gezellig met ze meedoen en gaan schaatsen! Dit op dinsdag 8 maart. We zullen samen met 2.40 euro elks om half 8 afspreken aan de winagang.
Mensen die zelf schaatsen hebben mogen die natuurlijk meenemen.

Tot dan!
EJW

Maandag 21 februari
19:00LaTeX-infosessie200C PC.G
21:00WinakoorMSI 91.10
Dinsdag 22 februari
17:15-18:45CuDiWinakelder
20:00WinaQuiz200L00.06
Woensdag 23 februari
22:00-...Eerste-bach-barRC
Donderdag 24 februari
20:00Vergadering nieuw presidiumWinakelder
21:30KroegentochtWinagang

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be