20 december 2004

Alleraatste CuDi op woensdag

Jajajaja, het CuDi-semester zit er ook weer op. Wat zei je ? Je mist ons nu al ? Begrijpelijk begrijpelijk... Wij hadden ons natuurlijk stiekem verwacht aan die reactie. Daarom doen wij ( maar vertel het niet voort !) deze woensdagmiddag nog één keertje extra open.

Het zal een CuDi in mineur zijn, omdat onze boekenvoorraad er al vandoor is, en omdat we geen bestellingen meer kunnen aannemen. Als je dus nog iets besteld hebt, mag je zeker afkomen, al was het maar om ons onverkoopbare voorraden te besparen. Als je nog iets anders nodig hebt, kan je proberen om nog langs te komen, maar wij kunnen niets garanderen. Examenvragen zijn over het algemeen nog ruim in voorraad, maar voor de rest moet je er rap bij zijn..

Dus dus dus: deze woensdagmiddag van half één tot half twee in de kelder onder de winagang ( blok 4).
Be there or be elsewhere !

uw laatste CuDi

Kerstbar

De laatste winabar van dit semester... natuurlijk in volle kerststemming! Neenee, wees gerust, de kerstman komt NIET langs, maar je kan wel kerstmutsen verdienen. Het zit namelijk zo: de eerste 11 mensen die 10 jenevers kopen aan 9 euro krijgen 1 kerstmuts (als dat niet mooi met cijfers goochelen is). Verder zijn er de langverwachte curryworsten! Reden genoeg om nog eens je woensdagavond met al je vrienden in het RC door te brengen.

Barteam

Sneeuw voor jou!!

Aloha aan alle ski en snowboardfanaten !

Indien je nog meewil op sneeuwreis met wina in de lesvrije week, kan je tot woensdag 22 december je formulier binnenbrengen op de winagang. Daarna is het helaas onherroepelijk te laat.
Het wordt alleszinds een onvergetelijke week met ski of snowboard, mini snowpark aan de chalet, airboard rodelen en gezellige // totaal losgeslagen (pick your style) feesten.

sneeuwreis team
*en cherchant la poudreuse*

Winakoor met vakantie

Jawel, ook het winakoor neemt een beetje vakantie tijdens de komende weken, maar hou je mailbox maar in de gaten, want misschien repeteren we af en toe wel tijdens deze grote onderbreking. Ook even iedereen herinneren dat we direct het eerste weekend na de lesvrije week op weekend gaan! Tot vanavond, ( of later)

Uw niet altijd even stipte dienaar

Komaan Mamoet

Doe da goe e!!

Jullie peters en meter.

Maandag 20 december
21:00Repetitie koorkelder MSI
Woensdag 22 december
12.30 - 13.30Laatste CudiWina-kelder

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be