Sinterklaas 2004

De Sint spreekt...

Lieve kindjes,
ik heb al enkele leuke verhaaltjes gekregen in m'n mailbox! Jullie kunnen me tot woensdagmiddag mailen op sinterklaas@wina.be!
Tot woensdag in het begin van de bar, waar ik enkele pittige roddels zal onthullen!

Sinterklaas

Sinterklaasbar en een vat!

Deze bar krijgen we alwaar TWEE Sinterklazen op bezoek: met name de echte, en de nog èchtere!
Eerst komt de echte Sint, die jullie van rotte tanden enzo voorziet als je dingen hebt uitgespookt. Daarnaast is er ook de WinaSint. Welja, die oude meneer die er dit jaar voor zorgt dat de dingen op z'n poten terecht komen. Die Sint heet Koen Schepers en is per toeval preses van Wina. Omdat hij juist nog een jaar ouder is geworden voorziet hij het barvolk van wat drinken.Een vat zoals ze dat zeggen!

Hupsakee, reden genoeg om af te komen van 22 to 5 !

Barteam!

Kerstfeest

Twinkel, twinkel. Voel je het ook al aankomen? De Kerstsfeer begint er aan te komen. Wina organiseert op 21 december een groots Kerstfeest met receptie, gourmet, wijn, dessert, een kwaliteitsoptreden, veel sfeer, veel dinges en veel nog dinges in Alma 1.

Aarzel niet om eens bij je jaarverantwoordelijke, of op de Winagang langs te gaan voor de massas's kaarten die je gaat kopen!

Festkeerst

Winakoor zingt!

Voor de trouwe lezers die elke week gedwee dit tekstje lezen, wil ik graag melden dat ook deze een zangstonde zal plaatsvinden in het MSI (nabij het Ladeuzeplein). Zoals u ongetwijfeld al weet start de repetitie om 21u stipt. Het vertrek aan de winagang zal misschien niet zo stipt zijn als anders, maar u kunt het er altijd eens op wagen.

De wandelende Wineesjes

Wina presteert op Accenture Pooltoernooi

Onder 32 deelnemers slaagden maar liefst drie winezen erin om door te stoten naar de kwartfinales, waarvan 1 zelfs de halve finale mocht spelen. Gefeliciteerd aan al de deelnemers! Volgend semester volgt er nog een Accenture quiz en een andere (op dit moment nog niet bepaalde) gratis activiteit.

Heb je ideeën en lef?

Heb je ideeën en lef? Durf je initiatief nemen? Heb we wel zin een prijs van 25000 euro?
Ben je nu nieuwsgierig?
Surf dan naar http://www.bizidee.be!


Eén wollen kabouter maakt de winter niet, maar het was toch wel koud in mijn woonst vanmorgen.
De tijd van spinnezijden pyama's is duidelijk voorbij, zo besefte ik nog.
Wat doet een verkleumde kabouter op dat ogenblik dan?
Die trekt stoutmoedig zijn muts scheef over zijn oor en vertrekt naar zijn koorrepetities alwaar een mooie sopraan zijn hart verwarmt.
Gelukkig dat het koortje zo klein is, anders zou haar zoetgevooisde stem niet te horen zijn boven het gekweel van al die geoefende zangkabouters.
Op een dag zal ik toch eens mijn moed bij elkander moeten rapen en haar diep in de ogen kijken en zeggen "Oh elvira, zing nog eens voor mij!"

Kornelis de Columnkabouter

Maandag 6 december
21:00Repetitie koorkelder MSI
Woensdag 8 december
12:30-13:30CuDiWinakelder
22:00-...Twee Sinterklazen in de bar!RC

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be