29 november 2004

CuDi aan het woord

Hey,
CursusDienst, winakelder, onder blok 4 op Cité, u weet het al wel. Deze week mag u zich daar allen heen begeven op:
woensdag 1 december van 12u30 tot 13u30

Zoals elk jaar verspreidt CursusDienst voorbeeldexamenvragen ( verzameld uit examens van de vorig jaren ). Die zijn zeer erg de moeite om te bekijken, om te weten aan wat voor vragen je je mag verwachten. Sommige proffen durven ook wel eens dezelfde vraag opnieuw gebruiken, maar dat heb je niet van ons. Alle examenvragen behalve die voor 2KW en *LI zijn gereed, en vanaf deze week ter beschikking in uw vertrouwde CursusDienst.

Verder is de Cursus OVS voor de licenties informatica toegekomen. Wie er een besteld heeft mag die dus vanaf deze week komen halen.

Groetjes
uw in herhaling verzuipende CuDi

Sneeuw voor iedereen!

Heb je nog vragen, of ben je gewoon geïnteresseerd in de sneeuwreis. Dan moet je maandag 29 november, om 20u00 naar aula K006 komen!
Daarna heeft iedereen de kans om een fijne film, Out Cold te bezien in dezelfde Aula. Groot scherm gegarandeerd!

uw sneeuwdienaars
Bram en Leoni

Jeneverbar

Zoals elke week, ook deze woensdag weer een winabar in 't RC (onder alma 3) vanaf 22u. Je kan je verwachten aan véél jenever, in alle geuren en kleuren te verkrijgen. Dit alles aan een zeer voordelige prijs! Ook kan je je natuurlijk weer profiteren van het bierkwartier en de meters aan 9 euro. So be there!

Wina kerstfeest

Stilaan komen de examens dichter bij en wordt het hoog tijd voor de meesten om stevig in de boeken te duiken. Maar niet alleen de examens beginnen te naderen maar ook de feestdagen, die voor een leuke afleiding kunnen zorgen in deze zware tijden voor de student. Wina doet er vanzelfsprekend aan mee en organiseert een gezellig Kerstfeest op dinsdag 21 december in Alma 1. Omdat het feest is zal er natuurlijk voor de nodige drank en eten gezorgd worden.
Eerst worden jullie verwelkomd op een receptie met lekkere toastjes en een heerlijke schuimwijn. Na bijgepraat te hebben over hoe ver jullie studies staan, worden jullie aan tafel geroepen voor een heerlijke maaltijd. Op het menu : Gourmet met een halve liter wijn per persoon en nadien een verukkelijke kerststronk als dessert. Het geheel word compleet gemaakt door een gezellig optreden. Dit alles kun je meemaken voor de prijs van 12 euro (14 euro niet leden). Kaarten zullen vanaf deze week beschikbaar zijn op de winagang in het kot van Andrew, of bij jullie jaarverantwoordelijke (vanaf woensdag). Houd ook zeker de site in het oog voor meer informatie omtrend het optreden.

GAK

Winakoor (telkwijt)

Door een kleine onvergetelheid van mijnentwegen was er vorige week geen tekstje voorhanden voor de trouwe fans. Zij die dachten dat er deze week een dubbele portie zou komen ter compensatie, hebben het mis. Het is kort en bondig: vanavond (maandag) 21u in de kelder van het MSI, of twintig minuten vroeger aan de winagang.

Appelhaar

Roddelarij voor de Sint

Beste kindjes,
Ik wacht vol ongeduld op al jullie al dan niet ware roddels.
Je kan me blijven mailen op sinterklaas@wina.be !

De Sint

jaar-activiteit 2LW1 (hoera!)

Lieve kindjes, de chocoladeconsumptie loopt weer naar zijn halfjaarlijks hoogtepunt. En omdat wij van 2LW1 altijd experimentele zieltjes zijn geweest, gaan we nu woensdag 1 december het Zwarte Goud alvast voorproeven in De Werf. Iedereen is daar om 20u van harte welkom voor een overdosis chocomousse. Vene, vide, vince!

2LW1

Maandag 29 november
20:00Infoavond sneeuwreis + filmK006
Woensdag 1 december
12:30-13:30CuDiWinakelder
20:00jaaractiviteit 2LW1De Werf
22:00-...JeneverbarRC

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be