22 november 2004

Fuck, it 'll be a fucking Irish Pub!

Beeld je in: een donkere kroeg, stevige houten banken en tafels... De gebrande mout van de Guinness vult je neus en achter je rug wordt in iedere zin het woord "fuckin' " wel drie maal op iedere manier gebruikt. Op de achtergrond klinkt The Wild Rover.

Dit lijkt wel verdacht hard op een klassiek tafereel uit een Irish Pub. En inderdaad: deze woensdag wordt het RC omgetoverd tot een Irish Pub; Guinness en Ierse Cider* incluis!

Laat die baarden groeien en zorg voor een stevig houthakkershemd!

joer Ajrish bawrtiem
*=die hoopt dat Cider op dezelfde druk getapt wordt...

Infoavond sneeuwreis + themafilm

Op maandag 29 november organiseren we in aula K006 om 20u een infoavond ivm de sneeuwreis, die doorgaat gedurende de lesvrije week. We zullen wat fotos laten zien van vorige jaren en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen (mocht je die nog hebben). Tegen rond 20.30 plannen we te starten met de film "Out Cold" (think American Pie, maar dan in de sneeuw).

Jullie sneeuwers

De Sint!

Wel beste kindjes, jullie weten het mischien nog niet, maar de goede Sint heeft ons een mailtje gestuurd! Hij zei dat hij langs ging komen in de winabar van 8 december. Nadat hij alle brave kindertjes verrast heeft met veel lekkers en zoets zal hij ook de brave Winezen eens verwennen.
Maar de Sint en zijn pieten moeten natuurlijk wel weten of jullie braaf zijn geweest. Vandaar heeft hij aan ons gevraagd dat jullie enkele roddels over jullie studiegenootjes wilden mailen naar sinterklaas@wina.be zodat hij kan weten wie hij moet verwennen.

Dus mail die roddels maar snel naar sinterklaas@wina.be en kom zeker eens zien op 8 december wie er braaf is geweest en wie niet.

in naam van de Sint,
GAK

Na mijn cocktail-avontuur had ik de drank afgezworen.
Als Wina echter in je net-nog-niet-ex-woonst komt cantussen, dan heb je geen andere keuze meer dan je eikeldopje pakken en moedig mee afscheid nemen.

Dat was natuurlijk een Grote Vergissing!
Het is allemaal misgegaan toen die dwaze krullekop het idee kreeg om de connemara-versie van "de kikker" te brengen.
Ik ben daar immers te klein van gestalte voor. Eerst val ik van tussen die kwibussen hun schouders omlaag, om vervolgens in een vol glas geschopt te worden.
Op dat ogenblik is het natuurlijk leegzuipen of verzuipen. Van die kater moet ik u dan ook niets meer vertellen.

Gelukkig heeft een lieve schachtin mij een dumoulin-fles aangeboden als nieuwe woonst.
Hoe ik haar daartoe overtuigd heb, dat is een verhaal voor een andere keer.

Kornelis de Columnkabouter

Maandag 22 november
21:00WinakoorMSI 91.10
Woensdag 24 november
12:30-13:30CuDiWinakelder
22:00-...Ierse barRC
Maandag 29 november
20:00Infoavond sneeuwreis + filmK006

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be