15 november 2004

Afscheidscantus

Robuuste tafels, die met geen aks te doorklieven zijn. Zelfs niet met een seniorhamer. Stoelen, gesleten naar de kont en voeten van menig student. Gietijzeren lusters, die hebben bewezen dat lusters strikt sterker dan een hoofd kunnen zijn. Een toog waar mensen met veel spektakel tegen zijn uitgegleden ... Prent het allemaal in je hoofd, want je zal ze nooit meer terugzien, tenzij in het Stella-museum ofzo, want...

Na verschillende jaren als tweede thuis voor de Winees, zal onze cantuszaal 'de Bierstübe' de geest geven. Daarom zullen we z'n requiem inzetten. Meerbepaald deze donderdag, om acht uur in, uiteraard, de Bierstübe.
De prijzen blijven ongewijzigd en de mogelijheid tot codex, pint en sticker te kopen blijft open!

Wie zou d'r op aard iets beter weten,
in alle pijn en smart als dat?

Senior Pelle

CuDi

Hey,

Jaja jaja, deze week houden we weer eens ... - opzwepend tromgeroffel- een CursusDienst ! Voor de verandering gaan we het eens doen in de kelder onder blok 4, en wel op volgend origineel tijdstip: woensdag 17 november van 12u30 tot 13u30.
Deze week hebben wij in aanbieding:

Groetjes
uw fenomenale CuDi

Op zoek naar een lief?

Beste wina-jongen,

Geef het gerust toe! Wegens schrijnend gebrek aan wina-meiskes kent ge de locaties van de 5 volgende farma-TDs al van buiten!!! Misschien hebt ge zelfs al geïnformeerd of psychologie te combineren valt met uw studierichting. Wel, barteam geeft u de kans om een avondje zelf te functioneren als heet wijf in een context van drank en lichte zeden. Koers richting Bondgenoten, koop een (veel te kort) rokje, topje en 2 appelsienen en geniet van alle aandacht die u als hete brok onwaarschijnlijk verdient !!!

Beste wina-meisje,

Het gerucht doet de ronde dat elke snelle gast uit de winabar zich komende woensdag gaat laten ombouwen tot meiske!! Om een beetje op te vallen tussen al dat vrouwelijk geweld raden wij u een gelijkaardige actie aan. Kom dus eens een kijkje nemen in leren jas, stoer hemdje en rauwe broek (ge moogt naar motorolie ruiken ook). Vergeet uw boxershort niet!

Uw kirrend barteam

winakoor goes nogis

Nu we toch de tel kwijt zijn, zullen we maar blijven doorrepeteren in de kelder van't MSI om 21u. Er is een fietsend sprookjesvervoer voorzien dat rond 20u40 (met een naukeurigheid van ongeveer 5 minute) vertrek zal houden aan de winagang

tot straks,
geen tenor

Gratis vat

Sinds enkele weken is Wina een nieuwe schachtenkoning en -koningin rijker. Om dit te vieren geven Annelies en Dokus deze woensdag in de bar een gratis vat. Omdat het travestietenbar is, zal het vat natuurlijk travestietenvocht bevatten. Kom het proeven, woensdag om 23u in de Winabar!

Dokus, Annelies en Bram

Red Salvast

Red Salvast is een actie tegen de verkoop van ons studentenhome op de Naamsesteenweg. Daarom starten wij op dinsdag 16 november 2004 met ‘De 24-uren van Salvast’ op de Oude Markt. Dit houdt in dat we gedurende 24 uren de Kotmadam warm houden. De start wordt gegeven om 20u en het loopt tot 20u de volgende dag.

Kom ons steunen op de Oude Markt en teken onze petitie! Laat dit nieuws aan zoveel mogelijk volk weten, stuur het door, steun ons!

(S)alvast bedankt

Linux Installfest

Heb je thuis een pc waar je graag linux op wil, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Kom dan op 17 november naar het Linux installfest georganiseerd door ULYSSIS, ISW en L2U. Je maakt er de installatie van een grafische en text-based linux-omgeving mee en krijgt een basisuitleg over wat je moet weten om succesvol een linux-systeem te onderhouden. Dit allemaal onder begeleiding van ervaren linux-gebruikers. Voorkennis is niet vereist.

Meer informatie vinden jullie op http://workshop.ulyssis.org/. Schrijf je snel in!

Vriendelijke groeten,
ULYSSIS

Maandag 15 november
21:00WinakoorMSI 91.10
Woensdag 17 november
12:30-13:30CuDiWinakelder
22:00-...TravestietenbarRC
Donderdag 18 november
20:00AfscheidscantusBierstübe

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be