10 november 2004

2e Kan Natuurkunde: Serway-perikelen

Een berichtje voor alle 2e-kanners natuurkunde die vorig jaar een verkeerde editie van de Serway hebben gekocht (zonder de hoofdstukken na hfdst. 39). Na wat rondhoren bij Acco is gebleken dat er een "tweede deel" van de Serway bestaat, dat enkel de andere hoofdstukken bevat. Acco is zo vriendelijk geweest om ons deze aan hun kostprijs te leveren, en wij geven dit sympathiek gebaar natuurlijk de nodige navolging. Vanaf deze week kan je dus in CursusDienst de aanvulling op de Serway komen halen. Het extra deel kost 34 euro, wat toch wel een pak minder is dan een compleet nieuwe Serway.

CuDi

Moet het nog gezegd ? Deze week is het wederom CursusDienst op de vertrouwde locatie in de Winakelder onder blok 4, en wel op dinsdag 9 november van 12u30 tot 13u30.

Nieuwe boeken en cursussen deze week zijn:

Groetjes
uw steeds goedgezinde CuDi

Domi-verjaardagheids-film

Hou het een beetje stil (of liever niet), maar nu dinsdag, 9 november, organiseert uw Wina-cultuurgenootschap hun eerste filmavond, met twee absolute klassiekers (die u moet gezien hebben:) 'Citizen Kane' en 'One Flew Over The Cuckoo's Nest'. We beginnen eraan rond 19u30, en om de mensen in't centrum ook eens ter wille te zijn, gaat het door in het MTC (aan't Hogeschoolplein), lokaal 02.13. Wie het niet weet zijn, die vraagt het maar eens aan ons - we zullen pijltjes voorzien. Ook versnaperingen zullen aan een zeer democratisch prijsje tot uwer beschikking staan. Tot daar,

Uw Cultugenzen,
Martijn, Tom en de jarige.

Barteam presents: 14-uren bar!

Barteam krijgt er niet genoeg van, daarom organiseren we deze week de 14-uren bar! Vond je het erg dat er na de 24-uren loop geen bar was? Dan krijg je nu ruimschoots de tijd om dat te compenseren. De bar zal namelijk geopend zijn van woensdag 22u 's avonds tot donderdagmiddag 12u.

Elk uur zal een ander thema aan bod komen, waarbij sommige met supervoordelige drankjes! Een greep uit het aanbod: Lounge-uurtje, Bierspelletjes-Laddercompetitie-uurtje, Kinder-uurtje, Happy-New-Year-uurtje, Jeneverprins-en-Duvelkoning-uurtje, Crisis-uurtje, Smartlappen-uurtje, Boenk-uurtje... en nog veel meer! De ultieme uurregeling en verdere info kan je binnenkort op de site vinden.

Bovendien voeren we uit nostalgie speciale godcenties in: Wie om 24u en om 4u aanwezig is, krijgt een gratis drankje! Hetzelfde geldt voor 4u en 8u, en voor 8u en 12u. Reden te meer om lang te blijven, en het excuus dat je 's anderendaags naar de les moet gaat niet op want donderdag heeft iedereen vrijaf! So be there!

barteam

Marathon

Deze donderdag 11 november kan je eens goed uitzweten na de 14urenbar. Sportraad organiseert dan zijn jaarlijkse studentenmarathon. Op het programma staat 10 of 21 km lopen in en rond Leuven en Heverlee. Meer info en inschrijvingen op spora.loko.be.

Sport

Gevonden

Na de doop is er in de auto een blauwe pull/jas blijven liggen. Als er iemand zoiets is kwijtgeraakt, mag hij me mailen, dan zorg ik dat hij terug bij jou terecht komt.

Bram(@wina.be)

Winakoor (zoveel)

Vorige week was er geen repetitie was wegens verlof aan de KUL. Wees echter niet bedroefd, vanavond zijn we weer op post!

Same place and time,
uw dienaar

Commilitones!

De laatste cantus van dit semester, en ook de allerlaatste cantus in de Bierstübe zal doorgaan op donderdag 18 november. Uiteraard zal het Io Vivat klinken om 20u00. Zorg zeker dat je er bent! (met een bloem, als afscheid)

Senior Pelle

MediaMonkeys.be zoekt gamers!

Geboeid door anime of verslingerd aan het gamen? Breng dan zeker eens een bezoekje aan MediaMonkeys.be! Aangezien deze site, van onder andere een Winees, met de dag populairder wordt, zien de webmasters het nodig om helpers in te schakelen. Ze zijn op zoek naar ervaren gamers (zowel PC als console) die nog een beetje kunnen schrijven ook. Die krijgen de allernieuwste games en testversies ter hunner beschikking, in ruil voor eerlijke commentaar.

Geinteresseerd?
christof.hauwaert@MediaMonkeys.be

altijdJaarfoto'soveral
Maandag 8 november
heel de dagVisitatie Wiskunde200B 02.05
21:00WinakoorMSI 91.10
Dinsdag 9 november
19:30Film: Citizen KaneMTC 02.13
21:45Film: One Flew Over The Cuckoo's Nestidem
Woensdag 10 november
12:30-13:30CuDiWinakelder
22:00-...14urenbarRC
Donderdag 11 november
00:00-12:0014urenbarRC
14:15 en 15:00StudentenmarathonSportkot

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be