3 november 2004

Solar System Wetenschapsfuif!

Jaja, GAK gaat er weer tegen aan, deze keer met een fuif, georganiseerd door alle wetenschapskringen. Wil je dus verbroederen met de mooie meisjes van Bios, of verzusteren met de mooie jongens van Chemika of de andere kringen? Kom dan zeker af op donderdag 4 november in de reeds bekende Albatros! Je bent welkom vanaf 22u. Weet je de Albatros niet meer zijn? Stuur dan gerust een mailtje naar gak@wina.be.
Zo, wij zijn uitgepraat en verwachten jullie allemaal, donderdag, op de TD!

GAK

Halloweenbar

Krijgt u spontaan angstaanvallen bij het zien van ons barteam?
Leidt een vernieuwd RC al gauw tot nachtmerries?
Griezelt u al bij de gedachte aan dansende winezen?

Dat is allemaal nog niks, vergeleken met de horror die u te wachten staat deze woensdag! Elke rechtschapen winees zal op deze (net-iets-te-late) Halloweenbar proberen zijn medebarganger de stuipen op het lijf te jagen. Kortom: laat zien dat je geen mietje bent, trek je griezeligste outfit aan en durf naar de bar te komen.

uw behoorlijk bangmakend Barteam
(bar@wina.be)

Jaarfoto's

Beste Winezen,
De tijd is weer aangebroken om jullie jaar eens op de gevoelige plaat vast te leggen voor het nageslacht. Vandaar dat wij deze en vooral volgende week weer alle lessen zullen afschuimen om de jaarfoto's te nemen. Zet dus je beste pruik op, doe je mooiste kleren aan en volg die ene les die je altijd brost nu eindelijk eens!

Een voorlopige planning:
1BWNI: di 9/11, na BVP
2KWNI: wo 10/11, na Statistiek
1LWN: di 9/11, na Complexe Analyse
1LI: ma 8/11, na Filosofie
2LWNI: do 4/11, na Religie
AOI: ma 8/11, na BesturingsSystemen
AOTI: ma 8/11, na Computernetwerken

Groeten,
Roderick & Jochen

CuDi

Gegroet,

Oude liefde roest niet, en CuDi ziet jullie allen nog steeds minstens even graag als voorheen. We nemen volgende week misschien wel maandag en dinsdag vrijaf, maar woensdagmiddag staan we weer trouw op post en wel op woensdag 3 november, van 12u30 tot 13u30.

Nieuwe boeken en cursussen: Relativiteitstheorie (1LWN,2LN): Boek "Introducing Einstein's Relativity"
Slides Quantummechanica (1LWN - voor wie ze besteld heeft)
Cursus Chemie (1BN,2KN): Voor wie zijn oud exemplaar nog niet omgeruild heeft

Reservaties: Als je niet zeker bent of een bepaalde cursus er nog is, kan je ons altijd gewoon mailen op cudi@wina.be. Wij laten je dan weten wanneer je hem kan komen halen zodat je niet voor niets naar de winakelder moet komen.

groetjes
uw immer waakzame CuDi

Winakoor

Vorige week vergeten te melden dat het deze week geen repetitie was wegens verlof aan de KUL. Maar wees niet bedroefd, volgende week zijn we weer op post.

uw dienaar

Skireis lesvrije week

Na de examens gaan we traditiegetrouw een weekje relaxen in de sneeuw. Zoals je al weet, hebben we na de uitputtende maand(en) van examenstress maar één klein weekje vakantie. Naar de bergen gaan is dan ook de optimale manier om dan je batterijen opnieuw volledig op te laden.
Dit jaar gaan we naar Les Deux Alpes, een sneeuwzeker gebied met 220km piste. We bieden 7 overnachtingen aan in appartements van 4/5 personen en skipas voor 7.5 dagen aan een prijs van 470 euro.
Je hebt, indien nodig, de mogelijkheid om ski of snowboardles te volgen. 's Avonds worden overigens allerhande activiteiten georganiseerd, zoals een gotchaspel en jeneverrodelen (dit jaar met Airboards: www.airboard.com).
Indien je nog examen mocht hebben op zaterdagvoormiddag, kan je nog steeds mee (we hebben daarvoor een speciale vervoersregeling), maar laat dit ons zo snel mogelijk weten.

Een inschrijvingsformulier haal je en lever je in op de Winagang, samen met twee pasfotos. Voor verdere vragen of opmerkingen: skireis@wina.be

Leonie en Bram

Fotoboek Plakken

Hey iedereen,

Ook dit jaar wordt er een fotoboek gemaakt, maar we kunnen dit natuurlijk niet zonder jullie hulp. Daarom organiseren we op woensdag 10 (van 20u tot 21u30) en op donderdag 11 november (van 12u30 tot 14u en van 20u tot 21u30) 'plak'-beurten in de Cudi-kelder, ofcourse. Kom dus zeker 's langs om de meest genante en pikante roddels prijs te geven of gewoon om je coole buurman-vrouw te becomplimenteren! Natuurlijk kan je ook een boek bestellen, dit doe je bij je jv. Een fotoboek kost 7.5 euro voor leden, 8.5 euro voor niet-leden.
We verwachten je!

Groetjes & zoentjes,
An & Anneleen

Wir cantussen wieder

Commilitones,
donderdag 18 november is het weer zover: we gaan er, cantusgewijs, een lap op geven! Meer bepaald zal die cantusgewijze lap gegeven worden in de Bierstübe om 20u! Deze cantus is niet zomaar een cantus: waarschijnlijk zal dit de laatste cantus in onze vertrouwde zaal zijn, omdat deze zaal van eigenaar wisselt. We volgen de perikelen uiteraard op de voet.
Een waardig afscheid van de Bierstübe zal uiteraard alleen maar gegeven kunnen worden met jullie medewerking. Daarom: laat de vonken er af springen!

Ja, dat voelen wij,
aan ons hartje,
aan ons hartje...

Senior Pelle

Elk vogeltje zingt als hij gebekt is;
zo is een kabouter is niet gemaakt om te fierljeppen.

Had ik dat maar eerder geweten.
Waar kabouters echter in uitblinken is
-jawel-
de rondedans!
Helaas ben ik niet van de voorzichtige soort, en heb ik met mijn muts
pardoes
een collega doorspiest.
Galant,
zijnde één van mijn meesterlijke trekjes,
heb ik me dan ook on middelijk
over zijn danspartner ontfermd
en haar
als troost
een cocktail gesmurfd.
Hierbij moet wel vermeld worden dat
een kabouter met een kater geen lachertje is,
want zo'n beest is toch wel fameus buiten proporties,
mijn arme hoofd...

Kornelis de Columnkabouter

Woensdag 3 november
12:30-13:30CuDiWinakelder
22:00-...HalloweenbarRC
Donderdag 4 november
22:00-...Solar System Scientica-fuif!Albatros

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be