18 oktober 2004

Peter-en meteravond

Eerstebachers uit Leuven, verenig u! Ditmaal ter gelegenheid van een peter-en meteravond, te weten vanavond, maandag 18 oktober 2004. Het is de avond waarop jullie je peters en meters toegewezen krijgen. En dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. Op een speelse, ludieke manier zullen jullie erachter komen wie jullie peters en meters het komende academiejaar zullen zijn. ’PeMe’ gaat van fijne PeMe-activiteiten (avondje weg, PeMe-cantusje, eens samen gaan eten,...) tot het oplossen van wanhopige vragen en een stiekem kopietje van notities van vorige jaren. Wat je er van maakt, hangt natuurlijk af van jullie eigen creativiteit!

Voor de eerstejaars: Afspraak om 20u15 aan de WINA-gang.
Voor de ouderejaars (dus niet alleen tweedejaars): Vorm liefst op voorhand nu al groepjes, maar als je nog geen, of een te klein, groepje hebt, kan je je daar altijd nog aansluiten bij anderen. Afspraak om 20u aan de Waag.

Jullie ejw

Commilitones!

Dinsdag 19 oktober ligt de tweede cantus in het verschiet. Cantussen doen we natuurlijk niet voor ons plezier. We cantussen om onszelf gezond en stabiel te houden. Zoals ieder goeddraaiend mechanisme, moet een lichaam onderhouden worden met een goede smeer- en spoelbeurt.

Daarom beginnen we aan ons groot onderhoud om 20u00 in de Bierstübe. (Leden 7,5 / Niet-leden 8,5 / Water 4,5) Voor de onwetenden of onzekeren wordt afgesproken om 19.40 afgesproken aan het Fonske in het centrum. (Op het Fochplein, dus)

Uw Senior
Pelle

Richting T-Shirts

Heb je nog geen fantastisch richtings-t-shirt gekocht? Vrees niet! Je kan alsnog zo'n fantastisch t-shirt bestellen bij uw jaarverantwoordelijke, nog steeds voor de wonderbaarlijke prijs van 7,5 euro, tot en met 5 november!

Kies mee het ontwerp voor je t-shirt! Je kan online stemmen op de Winasite van 30 oktober tot en met 5 november!
Ben je creatief? Heb je een goed ontwerp voor je richtings-t-shirt? Mail je ontwerp, naam en richting dan naar webteam@wina.be! Dit kan nog tot en met 29 oktober.

Bij problemen of vragen die de JV niet kan oplossen, slechts één adres: jasmine@wina.be.

Jasmine
PR

Proms!

Het risico lopend onszelf te herhalen: donderdag gaan we met Wina naar de Night of the Proms, en door een aantal afzeggingen zijn er nog een goeie tien kaarten over. Hoe meer kaarten jullie kopen, hoe minder verlies wij maken, waardoor we meer kunnen weggeven op de toekomstige films. Jullie hebben er dus alleen maar voordeel bij mee te gaan. Grabbel dus een paar vrienden of jaargenootjes vast en kom mee!

De busuren zijn ondertussen ook aangekomen: we vertrekken om 18u aan de Waaiberg - ofwel om kwart voor zes aan de Winagang. We maken kebab van wie te laat komt, dus wees op tijd. Meer Info en reservaties op cultuur@wina.be, kaarten zijn op de Winagang af te halen - of grabbel ons gewoon eens vast. Nog steeds twintig euro voor leden, drieëntwintig voor niet-leden.

Ook wij zien je graag,
Cultuur

Uw BarMoeder spreekt!

Attenzione, attenzione. Deze woensdag opnieuw een aangename, gezellige bar mét het BierKwartier (2 pinten voor de prijs van 1) om 22u, mét de winaMeters (10 pinten voor 9 euro) en mét het maandbier Gordon. En natuurlijk, u zult het ondertussen al weten, mét een hele hoop nog sterk ruikende gedoopte schachtjes. Daarom dat we deze week speciaal een doopcocktail serveren!
Maar dat is nog niet alles, we houden ook een DJ-contest. Daarover lees je meer in het tekstje van Sport. Daarnaast hebben ondergetekenden hun grote oren ook te luisteren gelegd bij het talrijk aanwezige BarVolk,en wat bleek...

-trommelgeroffel-
Er zijn mensen die ook een avondje hun tapkunsten willen vertonen -en daarvoor dan als dank enkele gratis consumpties kunnen krijgen, maar zeg dit vooral niet verder-. Daarom, aarzel niet, stuur nu - onmiddellijk - direct - in zeven haasten een digitale mail naar

bar AT wina DOT be!

Sport

Volgende week dinsdag en woensdag verwachten we jullie allemaal om de kleuren van Wina te komen verdedigen op de 24-urenloop. Buiten een sportief evenement, is de 24-urenloop natuurlijk ook gewoon een gezellige bedoening. Zo zijn er de talrijke eetstandjes en verschillende nevenactiviteiten. Hou de website in de gaten, want deze week gaan we waarschijnlijk nog een keertje oefenen op de piste.

DJ-contest

Draaitafelisten, playlisttovenaars en andere dj-achtigen. Woensdag aanstaande, 20/10 organiseren wij een heuse dj-contest. De winnaar mag Wina vertegenwoordigen op de interfaculaire dj-contest die zal plaatsvinden tijdens de 24u-loop. Wie daar tot beste dj wordt gekroond wint een ski- of surfvakantie... Wie wil deelnemen stuurt een mailtje naar sport@wina.be

IFB: Meisjes gezocht (maar ook wel jongens)

We zijn nog op zoek naar een heel aantal spelers voor volley, basket en voetbal om de kleuren van Wina te verdedigen in de InterFacultaire Beker. Vooral vrouwelijk sportsters zouden we graag bijvinden opdat we sinds lang nog eens een vrouwelijke ploeg kunnen afvaardigen. Mail je gegevens door naar: sport@wina.be

Sport

Doop

Schachten die zich nog willen laten dopen, kunnen nog steeds een mailtje sturen naar schachtenmeester@wina.be. We spreken woensdag af aan de Winagang om 13.30, met de fiets!
Dopers verzamelen om 12.30 aan de gang.

Bram

CuDi

Je vindt de Wina CursusDienst in de kelder van de winagang, blok 4 op cité op de volgende nieuwe openingsuren: Dinsdag van 17u30 tot 19u, en donderdag van 12u30 tot 13u30
Dinsdag houden we een `speciale CuDi editie` met randanimatie door de CuDischacht en kompanen. Ze zullen ook hapjes en drankjes uitdelen, om de daad bij het woord te voegen dat CuDi je graag ziet !
Al deze informatie en meer kan je zoals gewoonlijk vinden op http://cudi.wina.be/ en voor bijbestellingen van (uitverkochte) cursussen kan je altijd mailen naar cudi@wina.be.

Graag tot de volgende keer dat we je zien,
CuDi.

Winakoor (3)

Aangezien wij wekelijks repeteren, en er alweer een week voorbij is, is er op maandag alweer een repetitie van het winakoor. Iedereen (M/V, ook zonder ervaring) is welkom om 21 uur in het MSI 91.10. Er zal ook deze week een kleine delegatie aan de Winagang vertrekken om de onwetenden op de juiste plaats te krijgen.

yours truly.

Leuven, Diepenbeek en Kortrijk, Verenigt U!

Beste 1LW'ers, op woensdag 3 november zal onze eerste jaaractiviteit plaatsvinden onder het hierbovenstaande motto. Afspraak om iets voor 20u aan "de Werf" (Hogeschoolplein). Op het programma staan achtereenvolgens: eten (om 20u in de Werf dus), kroegentocht en afsluiten in de Winabar (met een serieuze afsluiter!) Laat vóór volgende zondagavond weten of je wil/kan komen, dan kan ik plaatsen reserveren om te eten. Als iemand nog een leuk café'tje weet dat we zeker niet mogen overslaan, mag hij of zij dat natuurlijk ook laten weten.

Groetjes,
Tom

Dumoulin

De snoodaard die onze schachtin haar emmer/hoed heeft ontvreemd, vragen we vriendelijk die terug te brengen op de gang.

Het Derde Triumviraat

Eens komt de tijd dat je oud genoeg bent om op jezelf te gaan wonen;
Tijd dus om de schimmelculturen in de winafrigo
vaarwel
te zeggen en de wijde wereld in te trekken.
Hoog tijd
zou ik zelf denken
want
gisteren had Pelle me bijna verorberd
tesaam met zijn welriekend, kleurrijk dessert en mijn voormalige slaapplaats.
De tumult der dwaas dolende schachten wordt me teveel,
mijn knapzakje is gepakt;

wijde wereld hier kom ik er aan.

Kornelis de Columnkabouter

Maandag 18 oktober
20:00PeMe-avondDe Waag
21:00Repetitie WinakoorMSI 91.10
Dinsdag 19 oktober
17:30-19:00CuDiWinakelder
20:00BlijfinformCantusBierstübe
Woensdag 20 oktober
13:30DoopWinagang
22:00-...DoopBar met dj-contestRC
Donderdag 21 oktober
12:30-13:30CuDiWinakelder
18:00Night of the PromsWinagang/Sportkot

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be