11 oktober 2004

Night of the Proms

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden, en daarom trekt Wina ook dit jaar naar de Night of the Proms. Daar zal u vergast worden op de hemelse tonen van Il Novecento, Fine Fleur en een Roemeens panfluitwonder, Damian genaamd. De poppy kant van het geheel wordt verzorgd door podiumbeesten Shaggy, Joe Cocker en James Brown, vergezeld door de obligate John Miles en nog een verrassingsgast.

Praktisch dan: we gaan op donderdag 21 oktober, wanneer we in de vroege avond (meer info, zoals het juiste vertrekuur, volgt zeker nog, en mailen we door wanneer we zelf zeker zijn) met bussen naar het Sportpaleis gaan, en dat voor de hallucinant lage prijs van 20 euro (23 voor niet-leden). Wie meewil, haast zich met een mailtje naar cultuur@wina.be, of komt langs op de Winagang - daar zijn ook de kaarten te verkrijgen.

Laat de noten niet van uw brood eten,
Kultuur

Doop & Verkoop

Morgen, 12 oktober, is het om 20u doopvergadering in de Wina-kelder. Al wie vorig jaar gedoopt is en dit jaar zelf mee wil dopen, is hierbij uitgenodigd. Kom allemaal massaal af, dan maken we er dit jaar een superdoop van.

Als je geïnteresseerd bent om gedurende een hele week je collectie lijfeigenen wat uit te breiden, mag je gerust eens een kijkje komen nemen, nu woensdag 13 oktober in de Winabar, alwaar de verse lading schachten zal geveild worden. De verkoop zal starten om 20u.

Schachten die zich nog willen laten dopen of verkopen, kunnen het strookje nog altijd binnenleveren (tot zelfs de dag voor de doop of verkoop), of eenvoudigweg een mailtje sturen naar bram@wina.be

Schachtenmeester Bram

CuDi

CuDi is ook in deze fantastische nieuwe week trouw op post. Je vindt ons zoals steeds in de gezellige Winakelder onder de Winagang, blok 4 op Cité. Iedereen is welkom op dinsdag van 12 tot 14, en op woensdag van 16 tot 18.

Wie een cursus gereserveerd heeft mag hem komen afhalen. Verder zijn er nog enkele cursussen vers binnengekomen: voor 1LI het Laboboek Netwerken, en voor 1LN de cursussen Meetprincipes en Quantummechanica.

Groetjes,
Cudi

GAK

Jaja beste Winezen, de tijd is weer gekomen om te dansen, te springen, kortom volledig uit de bol te gaan op onze spetterende openingsTD. Natuurlijk krijg je van al dat springen een drogekeel, en een droge keel moet gesmeerd worden. Daarom zal er jenever te krijgen zijn in 4 smaken (appel, citroen, bosbessen, en een verrassingssmaak) aan 1.25 euro.

Wij verwachten jullie dus allemaal - of toch massaal - op dinsdag 12 oktober, vanaf 22.00 uur in de Albatros. Voor de eerstejaars zal er afgesproken worden aan de Winagang, meer info daarover volgt in de les (van jullie EJW'ers.)

IFB

Een dezer dagen zullen we met de geïnteresseerden een matchke voetbal gaan spelen, info volgt. We zijn nog altijd op zoek naar enthousiaste sportievelingen die willen meedoen in de Interfacultaire bekers volleybal en basketbal. Ook meisjes zijn altijd welkom!

Mailen naar sport@wina.be!

24-urenloop

Smeer jullie benen alvast in, op 26 en 27 oktober staat het hoogtepunt van het sportjaar weer klaar: de 24-uren-loop. Dit jaar is het een totaal vernieuwd concept, maar we hopen met Wina weer een mooie plaats te bemachtigen. Begin dus alvast te oefenen.

Nieuwigheid dit jaar is een DJ-contest. Elke deelnemende kring mag 1 DJ afvaardigen die tijdens de loop zijn kunsten mag vertonen. Er wordt dan gestemd op de beste DJ, en de winnaar wint een skireis!!! Als je interesse hebt om Wina te vertegenwoordigen, mail je naar sport@wina.be, vòòr 19 oktober. Indien er meerdere kandidaten zijn, zal er eerst een Wina-contest gehouden worden in de bar.

Brakke

Blijf-in-form-cantus!

Commilitones,
de Openingscantus is juist uit onze blaas verdwenen, of we komen al met een tweede cantus op de proppen! De kou heeft ons allemaal in z'n macht. Onze spieren verstrammen, we beginnen wolkjes te ademen, de vallingen steken de kop op. Hier is maar een oplossing voor: een groot onderhoud! Onze leidingen moeten nog eens deftig gespoeld worden en sommige lichaamsdelen, zoals de stembanden, vergen een goeie smeerbeurt.

Meld jullie daarom allemaal aan op dinsdag 19 oktober in carosserie 'de Bierstübe'. We vliegen er in om 20u00. De prijzen zijn dezelfden als vorige keer: lid 7,5/ niet-lid 8,5/ water 4,5.

Belangrijk: op deze cantus worden GEEN opdrachten van de verkoop meer gedaan! Er worden deze keer geen blauwe boekjes meer uitgedeeld! Codices en pinten zijn nog altijd te verkrijgen in de cursusdienst of juist voor de cantus (wel verwittigen op voorhand dan!).

Alles voor de gezondheid!
Senior Pelle

Winakoor (2)

Vanavond (maandag 11 oktober) is er alweer een repetitie van het winakoor. Iedereen (M/V, ook zonder ervaring) is welkom om 21 uur in het MSI 91.10. Mensen die niet weten waar dat is, worden rond 20u40 aan de Winagang verwacht.

yours truly.

Muzikanten, opgelet!

Het Arenbergorkest zoekt: strijkers, koperblazers, fagotten en hobo's.
Repetities: elke maandag in het Maria Theresiacollege om 20u; Voor diegenen die het niet weten zijn: afspraak om 19u45 aan de frituur van het Sportkot (tegenover Waaiberg, aan de ring).
Meer info: arenberg.vtk.be of alexandre.vanderijt@student.kuleuven.ac.be

Préparee

Op woensdag 13 oktober opent het Leuvens studenten-improteam PREPAREE haar jaar met een vrolijk optreden in aula de Zeger van Hee om 20u30. Achteraf trakteren we jullie graag op een gratis pint in de Pavlov, zodat we op het gemak kunnen uitleggen hoe je ons team wel niet kan komen aandikken, als je zelf ook graag eens aan improvisatietheater zou doen. Voor amper 1 euro ben je helemaal binnen en als je écht zeker wil zijn, kan je alles nog eens nalezen op onze website: http://www.PREPAREE.be.

Maandag 11 oktober
21:00Repetitie WinakoorMSI 91.10
Dinsdag 12 oktober
12:00-14:00CuDiWinakelder
20:00DoopvergaderingWinakelder
22:00-...Wina's OpeningsTD!Albatros
Woensdag 13 oktober
16:00-18:00CuDiWinakelder
20:00SchachtenverkoopRC
22:00-...WinaBarRC
Donderdag 14 oktober
22:00-...Party@AlmaAlma's

In tegenstelling tot vorige berichten gaat de Peter- en Meteravond dus niet vanavond door, maar wel volgende week. (Of dat denkt uw redactie toch)

V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be
Voor alle verzoekjes, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be

McKinsey Business Technology Masterclass 28-29 oktober 2004

Help, samen met je team, een multinational bij een complexe beslissing over strategische IT vraagstukken!
McKinsey is een international managementadviesbureau. Wij leggen ons toe op het adviseren van het topmanagement van toonaangevende bedrijven in diverse sectoren, zoals transport, financiële dienstverlening, high tech en consumentengoederen. Ondervind wat het is om de raad van bestuur van een financiële multinational terzijde te staan bij een complexe IT-offshore beslissing..., combineer jouw capaciteiten met die van je teamgenoten om te komen tot een optimaal resultaat..., wees een volwaardige gesprekspartner op het gebied van IT-strategie..., houd je hoofd koel en wees alert op onverwachte ontwikkelingen..., weet met de juiste communicatie de meeste impact te bereiken..., en presteer op het hoogste niveau.

Kortom, ervaar hoe het is om bij McKinsey’s Business Technology office te werken! Wil jij twee dagen McKinsey consultant zijn? Heb je affiniteit met IT en ben je in de laatste fase van je studies?
Schrijf je in via onze website www.mckinsey.be, voor 14 oktober, en stuur je CV naar Mevr. Callens. Voor meer informatie kan je Mevr. Stephanie Callens contacteren via email: stephanie_callens@mckinsey.com of per telefoon: 02/645.43.72.

McKinsey&Company