Maandag 31 maart
Editoriaal
Toen de kikker 's morgens opstond, van zijn stoel donderde, en per vergissing verpletterd werd onder Mia's voet, was er nog geen stofje aan de hemel. Later begonnen de wolken samen te trekken, regende het zwart en gutste het bloed uit de hemel. Grappig was de broer van de kikker, die hetzelfde lot onderging. De vrouw veegde haar voeten aan de mat, ging naar buiten en zocht een nieuwe kikker. Ondertussen waren de kikkers in opstand gekomen tegen de dictatuur van Mia's voet, en trokken ze naar hun ambassade om te protesteren. Het waterkanon dreef hen uiteen. Letterlijk. Op het einde had Mia nog steeds niet afgezien, en ze begon te dromen van een kikkerloze wereld. Wie regeerde het land ook weer? Die moesten daar dringend werk van beginnen maken!!



Kandidatuurstellingen
Het Kiescomité ontving vorige vrijdag een eerste voorlopige kandidatuurstelling van een verkiesbare presidiumploeg, de kandidaat-preses in kwestie is Stijn Bormans. We willen u er ook even aan herinneren dat alle kandidatuurstellingen (voor zowel verkiesbare en niet-verkiesbare presidiumploegen als voor studentenvertegenwoordiger in de POC, faculteitsraad en departementsraad) ten laatste nu vrijdag om 12u persoonlijk dienen afgegeven te zijn aan onze voorzitter, Wouter.
Kiescomité



Schaats-TD
Dinsdag 1 april organiseert Guido een schaatsTD op de schaatsbaan in Leuven. Kaarten kosten 5 euro (schaatsen inbegrepen) en zijn te verkrijgen op de Winagang bij Tim of Stijn.


Ontgroeningscantus
Na een opleiding van meer dan een half jaar zijn de schachten klaar om ontgroend te worden en dus eindelijk volwaardig lid van de corona te worden. De ontgroeningscantus van deze donderdag zal dan ook de laatste cantus zijn waar het bier wordt rondgedragen (in het begin van de avond toch nog). We verwachten alle schachten (en natuurlijk ook alle andere commilitones) donderdag 3 april om 20u in de Bierstübe. De prijs van deze cantus zal 7/8 euro bedragen voor Wina-leden/niet-leden.
Vivat, Crescat, Floreat Wina!



Interjarencompetitie
Minivoetbal. De ontknoping van de interjarencompetitie voetbal vindt deze week plaats. Maandag zijn er de halve finales (op het polyvalent terrein):
19u-20u De P-D Areopagieten(2lw) - FC De Vrolijke Stampers(2kw)
20u-21u eerste kan - BoKeS VaN PaTé
Dinsdag is het, ook op het polyvalent terrein, finale tussen 19u en 20u. Basket. Hiervoor zijn slechts 3 ploegen ingeschreven. Woensdag van 19u-21u zal iedere ploeg tegen iedere andere ploeg een wedstrijd van 40 minuten spelen. The Place To Be hiervoor is het outdoor basketterrein naast het polyvalent terrein. Volley. Ook hiervoor zijn er slechts 3 ploegen, de wedstrijden zijn:
maandag 18u-19u Blok B - KV Mechelen Leeft KBC-sporthal
dinsdag 22u-23u De P-D Areopagieten(2lw) - Blok B Gebouw de Nayer
donderdag 22u-23u De P-D A(2lw) - KVM Leeft KBC-sporthal
Schaaktornooi
Maandag 31 maart is er een schaaktornooitje in de Waag (bij Alma 3). Start om 20u. Ter plaatse inschrijven vanaf 19u30, gratis uiteraard. We zullen een aantal rondes blitz afwisselen met wat langere partijen (kwartier bedenktijd per persoon). Het is natuurlijk niet alleen voor gevorderden, iedereen is zeer welkom (zelfs wij doen mee...).
MuSTaFa




Dinsdag 1 april
18u15-19u00 Cursusdienst Winakelder
Woensdag 2 april
13u00-13u30 Laatste cursusdienst van het academiejaar Winakelder
19u30 Beiaardcantus Ladeuzeplein
22u00 KULAK-winabar RC
Donderdag 3 april
20u00 Ontgroeningscantus Bierstübe



Beiaardcantus
Op woensdag 2 april (nu woensdag dus) vindt om 19u30 het hoogtepunt van het Leuvense studentikoze leven plaats: de beiaardcantus. Zoals het woord het zegt, gaat het hier om een cantus met begeleiding van een beiaard. Dit massagebeuren wordt georganiseerd door LOKO-Kringraad en gaat door op het Ladeuzeplein (omwille van de aanwezigheid van de beiaard uiteraard). Bovendien is er nadien een gratis afterparty. Kaarten voor dit spektakel kosten 10 euro en zijn te verkrijgen op de winagang (bij Wouter of Jan, de eerste 2 koten die je tegenkomt). Vlug erbij zijn voor dit spetterende gebeuren is de boodschap.
Jan



A Night of Electronic Music
Mannekes ende mannequins, aliens en aardlingen, graag uw aandacht! Dinsdag 1 april aanstaande stelt de Kabazz-crew (Stijn, Jeroen, Thomas en gast-dj Arno) uw oren bloot aan een exquisiete selectie electronische muziek, gaande van funky deephouse, over pompende techno tot seismologisch onverantwoorde drum'n'bass. Dit muzikaal festijn gaat door in het RC onder Alma 3 vanaf 22u stipt. De inkom is volledig gratis en drank wordt geschonken aan de gebruikelijke, zeer democratische prijzen. Trek je beste dans-schoenen aan en breng je vrienden, vriendinnen, grootouders (zelfs huisdieren) mee! Het wordt een feestje om niet snel te vergeten!!
groetjes en hopelijk tot dan, Kabazz



KULAK-winabar
Deze week woensdag houdt uw beminde KULAK het RC voor u open. Allen daarheen is dus de boodschap!! Meer informatie alsook een prachtige poster vind je op http://users.pandora.be/andy/rc/. Je kan daar ook muziek downloaden om de sfeer van de bar reeds op voorhand te proeven...


Cursusdienst
De cursusdienst zal deze week voor de laatste maal open zijn dit academiejaar. Heb je nog niet al je cursussen, dan is dit je laatste kans om ze gemakkelijk en aan een lage prijs te krijgen!! De openingsuren voor deze week zijn: dinsdag 1 april van 18u15 tot 19u00, en woensdag 2 april, van 13u00 tot 13u30.
CuDi-crew



Moordspel
Beste nog levende krijgers: nu woensdag om 0u00 (dus de nacht van woensdag op donderdag) eindigt het moordspel. Moorden die nadien nog worden afgegeven zijn niet meer geldig. Na de vakantie zullen in de Winagenda de winnaars bekend gemaakt worden. Vecht nog dapper,
Gak



Velo verhuist !!
Vanaf 5 mei 2003 heeft uw redder in alle nood een nieuw adres!!! U kan Velo vanaf dan terugvinden op volgend adres :
Minderbroedersstraat 12 blok U, 3000 Leuven, 016/33 74 30.
Voor meer info kan je mailen naar info@Velo.be.


COLOFON
  V.u. Liesje Demuynck, Tina De Greef, Jochen Driesen en Hendrik Hubrechts. Gedrukt op niet meer dan 400 exemplaren, en gratis op evenveel exemplaren verspreid.
Online: http://www.wina.be/winagenda/