Maandag 17 maart

Editoriaal
Plotseling spoot het water de lucht in en beukte ons als één deinende massa voor zich uit. Het was doorgaan of vertrappeld worden. Mensen duwden zich af tegen andere mensen om sneller vooruit te komen. ``Gelieve u naar het Foch te begeven. Eén.'' ``Gelieve u naar het Foch te begeven. Twee.'' ``Gelieve u naar het Foch te begeven. Drie.'' Na het sleuren, duwen, trekken, stampen en de magere pepper-spray bedreiging was er nu dus het watermonster. De anarchisten waren al weer opgepakt en wij zaten op de grond. Vredig, maar vastbesloten de weg te blokkeren om te laten merken dat het onze voorkeur niet wegdraagt wanneer een groep mensen openlijk opkomt voor zijn mensonvriendelijke ideeën in de straten van ons stadje. Tevergeefs, de verdraagzaamheid werd immers vakkundig weggespoten, zodat alles weer blank en fris beschikbaar was voor de rechts-gezinden. Een vette Marrokaan met zwaar Nederlands accent riep nog tegen een blok zwaar gewapende agenten: ``Dit kan de politsie niet maken!'' Daarna vertrokken de bussen en keerde de Leuvense vrede terug.
Langverwacht: het Lenteconcert
Nu dinsdag 18 maart: het langverwachte lenteconcert.

  Lenteconcert  
Studentenoptredens   Gouden Krijtjes
  Receptie  
Op het programma staan:
  Lenteconcert  
Aanvang: 20u00   Einde: 24u00
  Pieter De Somer  
  gratis  
Wij weten het!!!
En bovenstaande zin staat er bij wijze van teaser. Immers, wil je weten wie er uiteindelijk voor de gouden krijtjes genomineerd werd en nog belangrijker, wie er uiteindelijk zo'n krijtje mee naar huis mag nemen, dan moet je nu dinsdag komen naar het lenteconcert. De inkom is gratis, er zijn steengoede optredens, dus wij zien geen enkele reden om niet aanwezig te zijn. Tot dinsdag,
Kalk
Beiaardcantus
Hallo, op woensdag 2 april vindt één van de hoogtepunten van het Leuvense studentikoze leven plaats: de beiaardcantus. Zoals het woord het zegt, gaat het hier om een cantus met begeleiding van een beiaard. Dit massagebeuren wordt georganiseerd door LOKO-Kringraad en gaat door op het Ladeuzeplein (omwille van de aanwezigheid van de beiaard uiteraard). Bovendien is er nadien een gratis afterparty. Kaarten voor dit spektakel kosten 10 euro en zijn te verkrijgen op de winagang (bij Wouter of Jan, de eerste 2 koten die ge tegenkomt).
Jan
Deze week
Dinsdag 18 maart
18u15-19u Cursusdienst Winakelder
20u Lenteconcert PDS
Woensdag 19 maart
13u-13u30 Cursusdienst Winakelder
22u Blackout Bar RC
Donderdag 20 maart
21u Danscursus WAAG
Interjarencompetitie
De volgende minivoetbal-wedstrijden worden deze week gespeeld: Op komst:
Maandag 31 maart: schaaktornooi. Hou de volgende winagenda's in de gaten voor meer informatie!
MuSTaFa
Cursusdienst
Openingsuren




nieuwe cursussen:

1KW/1KN/1KI Wiskundige logica en structuren : cursus deel 1 1.3/1.7 euro  


Belangrijk : cudi is van plan voor de laatste keer open te zijn de week voor het paasverlof!
Kom dus op tijd om je cursussen te halen!
Tot kijks,
Uw cudi-team
Blackout Bar
En jawel, na een niet nader genoemde activiteit van vorige week, is de tijd aangebroken om eens stil te staan bij de hiaten in ons geheugen. Deze bar zullen we onze herinneringen koesteren die we alleen kennen van horen vertellen en gaan we pogen de gaten te dichten (lees: vol drinken). Verder gaan we ook...euhm... grmbl...tja, er ligt dus weer een bar om te herinneren in het verschiet. Aha, ik weet het terug, verder zal er vanaf deze week terug wodka in de bar zijn. *zucht* Tot dan,
Iemand van Barteam
Kandidatuurstelling voor raden
Volgend jaar moeten wij als studenten vanzelfsprekend weer vertegenwoordigd zijn op de faculteitsraad, de departementsraad, en de POC's. Het aantal plaatsen is als volgt verdeeld:
FACULTEITSRAAD: DEPARTEMENTSRAAD: POC: Iedereen die zich wilt laten verkiezen voor een dezer plaatsen dient zijn/haar kanditatuurstelling voor vrijdag 4 april 12u00 persoonlijk aan mij af te geven. (winagang nr 12)
Wouter (in naam van het voltallige kiescomité)
Op komst
Woe 2 april 20u Beiaardcantus Ladeuzeplein
Do 3 april 20u Ontgroeningscantus Bierstübe
Vrij 4 april 12u deadline kandidatuurstelling raden  
ADVERTENTIE
Zin in een avondje quizzen?
Van ``Sport'' en ``Techno'' tot ``Actualiteit'' en ``Fun''? Accenture organiseert een kwisavond op Woensdag 2 april in de Pavlov (fakbar psychologie, Tiensestraat, Leuven) met alles erop en eraan. Je kan er kennis maken met Accenture, de mensen, wat we doen en proberen om je collega-studenten te overtreffen in verschillende quizthema's. Er zijn mooie prijzen te winnen en we bieden jullie graag een drankje aan.
Er zin in gekregen? Stuur dan een mailtje naar sven.ruytinx@accenture.com voor 24 maart.
Be there!
Accenture


COLOFON
V.u. Liesje Demuynck, Tina De Greef, Jochen Driesen en Hendrik Hubrechts. Gedrukt op ongeveer 400 exemplaren, en gratis op evenveel exemplaren verspreid.
Online: http://www.wina.be/winagenda/