Maandag 16 december
Editoriaal
Het in mijn hoofdhuid ontsproten editoriaaltje is mij vannacht ontnomen door nocturne middagmanen, onvatbaar als wijnrode alcohol, maar aanstormende angst voor naderende katers zijn de beklaagde schuldigen voor mijn magere poging. De idyllisch ijzige winterochtendkoude wekt weliswaar immer immense inspiratie op. Doch mocht deze atmosferische eenheid gekruid zijn met de warmte van examenstress, zou geen enkele overgebleven herfsteikenbladkleur, geen oppergecamoufleerd winterkoninkje weerstaan aan de bloedende inkt der metonymie. In blijde verwachting van dit bloedvergiet dat, rood als sneeuwwitte wijn, na deze week op hoogstens ongepaste tijden mijn geest en tijd kan vullen, geef ik u deze zever mee, die de nog door de winter vergangen onvolgroeide spraaktechnologie illustreren.
Eerstekandag
Beste eerstejaars,
de democratie heeft democratisch beslist, het doek is gevallen. Onze door Tina gepersonifieerde objectieve telmachine heeft als een professionele deurwaarder de stemmen geteld en geconcludeerd dat we 's namiddags gaan schaatsen, en 's avonds gaan bowlen. Strikt striktere informatie komt in de volgende Winagenda, maar jullie mogen al wel weten dat deze Eerstekandag zal plaatsvinden op woensdag 12 februari 2003. Zorg dus voor handschoenen!
Wij wensen jullie allemaal een sneeuwwitte kerst en sneeuw en succes met de examens!
EJW
Wina's Kerstfeestje
Nu donderdag 19 december vindt Wina's kerstfeestje plaats in alma 3. Op het programma staat onder meer: Dit alles zal beginnen rond 19u00. Kaarten kosten 8 euro en zijn te verkrijgen bij uw jv, mensen van het presidium en op de winagang. Voor meer informatie kan je ook nog altijd terecht op het winaweb. Mis deze afsluiter van het eerste semester niet!
Opm.: als je een vegetarisch menu wilt, gelieve dan zo snel mogelijk te mailen naar gak@wina.be!
Als je een tafel wilt reserveren met enkele vrienden, mag je dat eveneens mailen naar gak@wina.be.
Gak
KerstboomBar
O denneboom, oooo denneboom wat is ons barke wonderschoon...

Hoor de kerstmuziek al uit de luidsprekers komen... 't Is KerstboomBar deze week, dus versier eens een kerstboom, haal je leukste slinger uit de kleerkast, en kom knus met ons meedoen...
Woensdag (as usual) 18 December in't RC be there or be square...
barteam
Deze week
Woensdag 18 december
22u00 Kerstbar RC
Donderdag 19 december
19u00 Kerstfeestje Alma 3
Het fotoboek is er!
Deze week mogen jullie het -naar ons oordeel toch mooie- fotoboek komen halen. Om dit een beetje georganiseerd te laten verlopen :) zullen we dinsdag 17 en woensdag 18 november de winakelder weer openen om de fotoboeken uit te delen. En dit telkens van 18u tem 19u30. Dus als je je fotoboek graag nog voor de kerstvakantie hebt, kom dan je fotoboek halen op één van deze twee momenten.
het bijna-van-zijn-taak-verloste fotoboekteam
fuif Natuurkunde
Zeven maten dansen en dan voelen dat het elastiekje van je onderbroek begint te knellen, zeven maten dansen en dan schudden met je heupen om de stand van zaken te herstellen. Als je staat te dansen, word je altijd wel wat losser. En dat is zoals u wel weet een natuurwet.
Dolle pret in het vooruitzicht: de assistenten natuurkunde vragen u ten dans! En dit op vrijdag 20 december in de CUYTHOEK. Kaarten (slechts 2 euro) zijn te verkrijgen bij Ilse (theorie, 200D06.10), Evi (VSM, 200D00.02) en Dries (IKS)
de assistenten natuurkunde
V.u. Liesje Demuynck, Tina De Greef, Jochen Driesen en Hendrik Hubrechts. Gedrukt op niet meer dan 401 exemplaren, en gratis op strikt evenveel exemplaren verspreid.