Maandag 2 december
Editoriaal
De herfst is in het land, en of! Iedere keer ik door het raam naar buiten kijk zie ik de bruine blaadjes op de grond liggen en heb ik zin om, net als vroeger, het bos in te trekken met mijn mandje, op zoek naar beukenootjes, kastanjes en ander dingen die van de bomen vallen en eetbaar zijn. En geloof me vrij, er kan veel uit die bomen vallen. Als je niet goed oplet durft het zelfs eens op je kop te vallen, dan wordt het plots helemaal zwart voor je ogen en ontwaak je enkele minuten later zonder te weten waar je bent. Dan denk je dat je zelf een konijntje bent en begin je spontaan rond te huppelen in het bos, tot de boswachter je eigenaardig gedrag ontdekt en zich toch wel begint af te vragen wat je in 's hemelsnaam aan het doen bent. Waarna die lieve boswachter je terug naar huis brengt, en je overgelaten wordt aan de goede zorgen van je lieve ouders. Jaja, pure nostalgie noemt men dat, die goede ouwe tijd, ik mis ze...
Ticket-naar-tweede-kan quiz :

Hallo eerstekanners. Zin in een avondje ontspannend studievertier of vind je dit gewoon een contradictio in terminis en wil je wel eens zien of studievertier echt ontspannend kan zijn? Kom dan nu dinsdag 3 december om 19.00 met een drietal vriendjes naar aula L00.07, alwaar de ticket-naar-tweede-kan quiz zal plaatsgrijpen. Je krijgt er in quizstijl enkele vraagjes over diverse vakken, opgesteld door echte assistenten. En je kunt er een ticket-naar-tweede-kan mee winnen. Vorm dus een groepje van 4 en probeer die o zo fel begeerde eerste plaats binnen te slepen, ofwel via de serieuzere ronden, ofwel via de ludieke ronde. Eeuwige roem kan uw deel zijn, en dat nu dinsdag reeds.

Tot dan,
diegenen die u zijn voorgegaan.


Cursusdienst
Openingsuren


1KWN Analyse deel 4: speciale functies 0.80/1.00 euro
2KW  Kopies algebra boek 0.30/0.30 euro
1LW  Statistische modellen en data analyse: oef deel 3 0.70/0.90 euro
LI  OVS cursus Tekst (enkel voor wie heeft besteld) 3.00/4.00 euro
Deze week zijn we voor het laatst open dit kalenderjaar. Veel kerst en nieuwjaarsvreugde gewenst aan iedereen, alsook veel succes met de examens.
Het cudi-team

Deze week
Dinsdag 3 december
18u15-19u00 cursusdienst winakelder
19u00 Ticket-naar-tweede-kan quiz L00.07
21u minivoetbal heilige geest - Wina 2 T1
Woensdag 4 december
12u45-13u15 cursusdienst winakelder
18u00 minivoetbal Ekonomika - Wina 2 PV
19u00 minivoetbal Crimen - Wina 1 T1
19u30 Pingpongtornooi pingpongzaal de Nayer
20u00 jaaraktiviteit 1LN Kotmadam
20u30 Kattenmoeras (Ro Theater) STUK
22u00 Sinterklaasbar RC
Donderdag 5 december
21u00 minivoetbal: Psychologie 1 - Wina 1 T1


Jaaraktiviteit eerste licentie natuurkunde
Hahaa, eindelijk is het dan zover : ook de natuurkundigen doen een jaaraktiviteit.  Tis de bedoeling dat we nu woendsdag 4 december ons eens goe gaan amuseren en dat op de volgende manier : Ik weet het, tis nie zo spectaculair als nen overlevingstocht ofzo, maar das misschien een ideeke voor volgend semester :-) dus eersteliccers, kom allemaal de woensdag af !
JV Noel


LAATSTE KANS: Kattenmoeras (Ro theater)
Heren en dames van de goede orde, aanhoor onze vraag om te komen genieten van een culturele welvarendheid. Wacht niet tot je herrezen bent om naar het toneel te gaan. Het is immers zoveel mooier te genieten in lichamelijke vorm, van een streling der innerlijke gedachte.

We volgen een familiedrama dat zich afspeelt op het Ierse platteland. Dit drama is van de hand van de jonge, Ierse schrijfster Marina Carr (1964). Het hoofdpersonage in het stuk is een vrouw in strijd met haar omgeving. Het bijzondere in het werk van Carr is dat de overleden of verdwenen mensen deel uitmaken van het leven. Ze verbindt op die manier de realiteit met het mytische. De aanwezigheid van het bovennatuurlijke en het allesvernietigende noodlot geven haar stukken de kracht van een Griekse tragedie.

PRAKTISCH
inschrijven kan door te mailen naar Cultuur@wina.be
wanneer? woensdag 4 december 2002
plaats? STUK
uur? 20.30u
(indien gewenst) vertrek aan de winagang? 20.00u
prijs? leden: 8 euro         niet-leden: 9 euro
meer info over rotheater? www.rotheater.nl
Onverdoken vrijheid,
gewoon.................
C U L T U U R

Skireis
Alle inschrijvingen moeten begin deze week binnengebracht worden, dus wie het nog niet heeft gedaan, breng die zo snel mogelijk binnen! Vergeet ook jullie pasfoto niet op de inschrijving te plakken.
Jan & Stijn

SintBar
Dag iedereen!

Het is weer bijna zover, de tijd om schoentjes bij de schouw te zetten en cadeautjes te krijgen van de Sint. En natuurlijk is het ook weer Winabar ...

Wie weet vind deze heilige man nog wel even tijd in z'n drukke schema om een bezoekje te brengen aan het RC woensdag. En natuurlijk als de Sint langskomt doet hij dit niet zomaar, dan heeft hij natuurlijk ook een geschenk mee voor alle aanwezigen ;-)

Dus tot woensdag, tot bars!
uw nederig Barteam


Pingpongtornooi
Voor de sportievelingen is er na enkele weken uitrusten van de 24u-loop opnieuw een niet te missen activiteit. Nu woensdag is er namelijk het Wina-pingpongtornooi. Dit zal beginnen om 19u30 en doorgaan in de pingpongzaal op het gelijkvloers van gebouw De Nayer, aan het sportkot dus. Wie dit niet denkt te zullen vinden, mag ook om 19u15  naar de winagang komen. Als je geen palet hebt, kan je er één lenen als je een sportkaart hebt. Een sportkaart of dagsportkaart (te kopen voor 2 euro ofzo) is ook verplicht om daar binnen te mogen.

IFB
Deze week worden volgende minivoetbalwedstrijden gespeeld:
heilige geest - Wina 2         di 3/12 21u         T1
Ekonomika - Wina 2         wo 4/12 18u         PV
Crimen - Wina 1                 wo 4/12 19u         T1
Psychologie 1 - Wina 1         do 5/12 21u         T1
(T1 is het rode pleintje aan de piste, PV is het polyvalent veldje aan de tennismuur) Supporters, wees op post!
MuSTaFa


V.u. Liesje Demuynck, Tina De Greef, Jochen Driesen en Hendrik Hubrechts. Gedrukt op niet minder dan 400 exemplaren, en gratis op evenveel exemplaren verspreid.