Maandag 4 november
Editoriaal
``Jaja, beste vrienden...Het gaat weer allemaal mooi mis met onze wereld tegenwoordig...Tijd om er iets aan te doen (hoor ik u denken)! En hoe kunnen we er iets aan doen? Jawel, vroeger had men een mooie oplossing om zijn stem te laten horen: inderdaad, door middel van heuse betogingen! Aldus: laat ons afspreken om illegaal te betogen tegen alles wat fout is met onze wereld, naar het edele voorbeeld van ons aller voorouders (eventuele andere voorstellen voor het onderwerp van betoging kan u steeds doormailen naar redactie@wina.be!). Men zegge het voort! U hoort nog van mij...''



Wina's evolutieweek!
Beste Winezen, van woensdag 13 november (middernacht) tot woensdag 20 november (middernacht) vindt de enige echte Evolutie-week plaats, ter ere van het 40-jarig bestaan van Wina! Gedurende een week zullen wij u zo goed als mogelijk entertainen en meeslepen van bij het ontstaan van onze studentenkring tot en met de meest recente verwikkelingen, dit alles door middel van uiterst boeiende activiteiten. Hier volgt alvast een korte beschrijving, de details krijgt u binnenkort in de vorm van een Newtonneke.
uw presidium



Cursusdienst
Openingsuren
De openingsuren zijn dus veranderd! De nieuwe cursussen zijn deze week:
1KW en 1KN Wiskundige Analyse cursus deel 2 prijs nog onbekend
2LW2 Simulatie en monte carlo methoden deel 3 prijs nog onbekend
Verder voor de mensen van eerste kan informatica, er zijn mensen die hun examenbundel niet volledig hebben meegekregen. Die mensen kunnen het tweede deel van dat bundeltje alsnog komen halen.
Tot kijks,
Het cudi-team



Deze week
Dinsdag 5 november
18u15-19u00 Cursusdienst Winakelder
20u 24-urenloop (sportkot)
Woensdag 6 oktober
12u45-13u15 Cursusdienst Winakelder
tot 20u 24-urenloop (sportkot)
22u Ace-b*r RC



Volgende week
maandag 11 november geen les  
dinsdag 12 november Cursusdienst Winakelder
woensdag 13 november Start Wina's evolutieweek  
  22u: Toga-bar RC
donderdag 14 november Night of the proms Antwerpen
  22u: Disco-fuif Pavlov
vrijdag 15 november 's ochtends: ontbijtstandje campus



Hooggeachte culturele filmliefhebbers
Naar aanleiding van de 24 uren loop gaat de geplande film van woensdag op een andere dag doorgaan, dit zal zijn op woensdag 20 november.
Filmpjes in het gezicht van de zon,
Cultuur



Ace-b*r
Iemand zin in zure appel-, winterappel- of gewone appeljenever ? Misschien liever peren, krieken,meloen, citroen, passievruchten, peche, bosbessen of pruimen? Of iets exotischer zoals mandarijn of ananas? Niet speciaal genoeg ? Oké, dan doen we er nog hazelnoot, vanille, chocolade en ``plezante'' (soort jenevercocktail) bij. Uiteraard blijft de prijs van 50 eurocent/jenever ongewijzigd. Durf je de uitdaging aan om de hele kaart te verwerken? We verwachten jullie 6 november vanaf 22 uur in de RC-bar onder Alma III, en kom de overwinning van Wina op de 24-urenloop vieren! (*) Laat vooral je gezond verstand thuis, en breng een kilo of 2 enthousiasme mee! Tot dan.
(*) Ace is niet verantwoordelijk voor de uitslag van de 24-urenloop, en kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden bij eventuele niet-winst van Wina.
Ace



Ontspannen als vanouds
Na een weekje rust gaan wij er volgende week helemaal klaar voor zijn om jullie weer te verwennen met een goeie themabar. Kom verkleed als Caesar, Zeus, Hera of een andere Griekse of Romeinse schone relaxen na al dat harde werken, want het is TogaBar! Dat betekent goeie muziek, een mooi decor en vooral veel sfeer! We gaan ook een traditie van vroeger terug opnemen, de best verklede persoon krijgt een extra Godcentie op zijn naam... Tot volgende week in het RC.
Nog even vermelden...
Per 4 Godcenties hebt kan je in de bar een kaart komen halen met 4 consumpties op, dus de mensen die er 4 of meer hebben kunnen vanaf volgende week hun verdiensten komen ophalen. Je kan natuurlijk ook je Godcenties opsparen tot het eind van het jaar en ze dan ineens opdrinken ;-)
greetz,
Barteam



24-urenloop
Van dinsdag 20u tot woensdag 20u is het 24-urenloop. Voor de hongerigen en dorstigen: er zal aan het Wina-standje tal van lekkers te verkrijgen zijn aan zeer democratische prijzen: croque-monsieur, glühwein en artisanaal bereide tiramisu en soep. De 24-urenloop gaat natuurlijk door rond het voetbalveld aan gebouw de Nayer, aan het sportkot dus. Ons standje is het eerste dat je tegenkomt wanneer je van richting cité/alma/winagang komt en niet te veel omweg maakt. We doen ook nog een oproep aan iedereen om een paar rondjes te komen lopen en Wina naar een top-tien-plaats te stuwen. En ook om eten te verkopen en te chronometreren kunnen we nog wel wat volk gebruiken. Je kan je invullen op de werklijsten op www.wina.be. Wie komt lopen of helpen mag zich uiteraard aan een beloning verwachten. Tot massaal weerziens deze week,
MuSTaFa
IFB VOLLEY HEREN
Het is weer zover. Donderdag 14/11 is onze eerste match. Hopelijk doen we het dit keer even goed (of beter) als vorige keer. Maar daarvoor hebben we de volleyballende winees nodig ! Speel je volley en wil je meedoen aan de IFB ( en wie weet ook het LISST ??) laat dan iets van je horen en mail je naam email en possitie naar faber.vanmolkot@student.kuleuven.ac.be. groetjes,
Faber



Jaaractiviteit 2KW
Jaja, eindelijk is ze er: de jaaractiviteit. We gaan dus bowlen en dit op donderdag 14 november vanaf 20u. Dit zal doorgaan in Bowl King, gelegen in de Ijzermolenstraat (nummer 6). Afspraak daar iets voor 20u.


Jaaractiviteit 2LW3
Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan we op jaaractiviteit!! Als het weer het toelaat, gaan we een dagje naar zee op maandag 11 november. Dus hou deze datum al vrij en ga al op zoek naar uw schepje en emmertje, zodat we de kust onveilig kunnen maken. Voor het exacte uur van vertrek zal ik nog mailen, dus hou uw mail in het oog.
Kristel, JV 2lw3



Skireis!
Aan alle sportievelingen die zich 's winters graag op latten voortbewegen : ook dit jaar gaan we met Wina weer skiën in de lesvrije week en nog wel in Avoriaz in het prachtige Portes du Soleil. Wie meewil komt gewoon op de winagang in het bakje van Skireis zo'n formulier halen, vult dat in (vergeet uw pasfoto niet) en brengt het terug naar de winagang bij Jan of mij (Stijn), das het 2de of het 4de kot op de linkerkant.
Jan en Stijn, uw lustige skiërtjes



Beste muzikanten
Naar aloude traditie, die wij langs geen kanten willen doorbreken, zijn we mensen aan 't zoeken die in het wina-groepje willen spelen. Wie interesse heeft kan zich aanmelden op de auditie (neem dit niet àl te serieus!). Deze gaat door op woensdag 6 november, om 21u. De plaats van samenkomst is de winagang, bij jon. Het maakt niet echt uit welk instrument je speelt, of welke stem je hebt, kom gewoon eens af, en dan wordt alles wel besproken. Als je niet kan komen, maar wel geïnteresseerd bent, laat dan iets weten op cultuur@wina.be. Tot ziens (of hoors)
Bart, Didi en Liesje



Newtonneke
Binnenkort zal er ter ere van Wina's evolutieweek weer een newtonneke verschijnen, schrijftalent kunnen hun tekstjes (eender wat!) kwijt aan redactie@wina.be voor donderdagnacht (24u).
redactie



Bericht aan Brecht
Sorry, je hebt het gemist! Wij, de ongeduldige mensjes van 2LI, zijn toch wel een beetje heel veel een excuus verschuldigd aan Brecht Wyseur, de edelmoedige man die onze jaarfotos getrokken heeft. Die arme stakker staat nu namelijk niet op zijn eigen jaarfoto... Daarom, Goedheilige Brecht, smeken wij u om vergiffenis voor deze schier onvergefelijke fout. Met welgemeende excuses,
2LI



Dankuwel Wouter!
Bij deze willen wij onze grote dankbaarheid uiten voor wat betreft het spijzen onzer magen in tijden van honger!
een voldaan barteam



V.u. Liesje Demuynck, Tina De Greef, Jochen Driesen en Hendrik Hubrechts. Gedrukt op niet meer dan 400 exemplaren, en gratis op even zovele exemplaren verspreid.