Maandag 13 mei

 

 

The bAr-team :

Woensdagmorgen 7.00 uur. Een zwarte camionette met rode streep in 't midden rijdt Cité, Heverlee binnen. Inzittenden : Rys, met sigaar in de mond, Pol de ladykiller, Polle, en last but not least, zoals steeds beladen met gouden kettingen : BA Schoffie. Ze stoppen voor 't blok waar het RC-comité na den aftap luidt snurkend hun roes uitslapen. BA Schoffie bindt zijn kettingen aaneen en werpt ze onder goedkeurend oog van Chief Rys naar boven, alwaar ze vasthaken onder het raam van 't RC-comité. Gladde Polle klimt naar boven, gebivakmutst en wel, glipt op sneaky wijze door het raam. Vijf minuten later glijdt hij terug naar beneden. In zijn handen het kostbare ding : de sleutel van de RC-bar. Zo zal het gebeuren, zo zal er deze week nog op hoogst illegale wijze een officieuze winabar, i.s.m. Pol en Polle plaatsvinden. Deze woensdag vanaf 22 uur in 't RC : illegale bar.

Be there, dan zijn we toch niet voor niets in de criminaliteit verzonken.

Barteam. 

 

CULTUUR

Maandag 20h in aula L 00.06: "Boys don't cry", een film van Kimberley Pierce met Hillary Swank en de lieftallige Chloë Sevigny in de hoofdrollen. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Brandon Teena. Brandon is een "man in een vrouwenlichaam": biologisch is "hij" een vrouw, gevoelsmatig een man. Al snel ondervindt hij echter dat "jezelf durven zijn" niet altijd zo gemakkelijk is.... 
uw cultuur-diva's
 
 
GANG 4/1
Er is nog (veel) plaats op gang 4/1. Dus wie er volgend jaar wil zitten, mag nog steeds naar mij mailen.
jxchen

 

MEIRONDJES
Zoals gewoonlijk gaan de meirondjes door op woensdag en dit om 21.30u. Kom allen met zo weinig mogelijk lopen want wij staan op kop. Dus als jullie met weinig genoeg volk komen lopen winnen wij een VAT. Wegblijven dus!
 
Een tussenstand:
1. 2LW             6.88 rondjes per persoon
2. 1LW             6.71
3. 1LI               3.11
 
In het individueel klassement staat Jan Schepers aan kop met 37 rondjes. Op een gezamenlijke tweede plaats met 35 rondjes staan Bert Lagaisse, Tom Claeys en Filip Cools. Bij de vrouwen staat Vicky Roose (26 rondjes), op de voet gevolgd door Isabel  Ternier (25 rondjes). Op de derde plaats in dit klassement vinden we Evi Daems (24 rondjes).
Er zijn prachtige prijzen te winnen in elke categorie!
TST Sport

 

CURSUSDIENST

Vanaf deze week is CuDi gesloten.  Cursussen die je nog niet hebt zal je dus van je jaargenoten moeten kopieren. 

Van zodra je ze hebt mag je ook examenvragen aan ons bezorgen zodat wij ze kunnen bundelen, je mag ze mailen (examens@wina.be) of persoonlijk komen afgeven op de gang!

Rest ons nog iedereen veel succes te wensen met zijn of haar examens en iedereen te bedanken die dit jaar bij ons iets gekocht heeft! 

De CuDi Verantwoordelijke…

PS: Ook aan de opvolgers: veel succes…

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

20u00

Boys don’t cry

L00.06

Dinsdag

 

 

 

Woensdag

21u30-22u00

22u00 - ??

Meirondjes

Illegale Bar

Piste

RC