’t Is weer van da :

 

Jaja, beste vriendjes, we hebben al veel bars achter de rug en die van deze week zou wel eens de laatste kunnen zijn. Dat hangt er van af wanneer die mannen van ’t RC hun aftap willen doen. Vele thema’s zijn reeds de revue gepasseerd, maar eentje heeft op zich laten wachten. Daarom is het deze week tijd voor de allergeiligste der allergeiligste bars : met name de enige echte TRAVESTIETENBAR. Onderga daarom gezwind een geslachtsverandering door u in rokjes en ander in uw schouders snijdend toebehoren te hijsen (voor de heren), of doe voor de verandering eens een stoer houthakkershemd aan en laat uw moustache groeien (voor de dames). ’t Is te doen vanaf 22.00 uur deze woensdag in ’t RC. Wie van plan is dit jaar een badpak te dragen, zal zich wel eerst tot ons, zijnde de zedencommissie van barteam moeten wenden, om al te schabouwelijke taferelen te vermijden.

Vele kusjes,

Barteam

 

 

 

 

Laatste week cursusdienst

 

Inderdaad, ’t is de allerlaatste week cursusdienst deze week. Indien je nog cursussen nodig hebt, kom deze dan gezwind halen, want anders is het te laat. Bijbestellingen worden deze week ook niet meer gedaan.

         Uw Cudi-Crew

 

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst heeft deze laatste week volgende openingsuren:

 

·        Dinsdag van 18u00 tot 18u30

·        Woensdag van 13u15 tot 13u45

 

      

 

 

Deze week is er nieuw:

 

 1KI

 Socs: Bijlage

 1.20 € / 1.30 €

 1LW

 Het Zonnestelsel: Cursus Deel 2

 0.80 € / 0.90€

 

Noot: De bijlage van Socs is enkel voor de mensen die die via de JV besteld hebben.

 

Deze week zijn we voor de laatste keer open. We nemen geen bijbestellingen meer aan!  Vanaf volgende week verkopen we dus niets meer, je moet er niet voor komen zagen.

 

We vragen om zo mogelijk gepast te betalen, dit verkort de wachttijd aanzienlijk.

The Cudi-Crew...

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

20u

Film: Natural Born Killers

L 00:06

Dinsdag

18-18u30

Cudi

Winakelder

Woensdag

13u15-13u45

22u-?

Cudi

TravestietenBar

Winakelder

RC

Donderdag

 

 

 

Vrijdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oogsten wat je gezaaid hebt - de cul-kaart

 

Voor onze trouwe (en minder trouwe) cultuurfans is het deze winabar dubbel feest: woensdag kan je er je cul-kaart komen verzilveren in ruil voor gratis pintjes! Elk stempeltje op je kaart zal worden beloond met één drankbonnetje, de freaks die echt álle cultuuractiviteiten hebben gevolgd (en dus een volle kaart hebben) worden dubbel beloond. Inwisselen bij één van de zes barteam-babes.

de drie diva's

 

 

 

Natural Born Killers

 

"Killing you, and what you represent, is a statement. I'm not 100% sure what it is saying."

 

Voor wie effe genoeg heeft van cursus of thesis: maandag 6 mei kan je om 20h in aula L 00.06 naar het meesterstukje "Natural Born Killers" komen kijken. Woody Harrelson en Juliette Lewis geven zich volledig in hun rol van het moorddadige koppel Mickey en Mallory Knox. Deze cult-klassieker werd geroemd om haar spitse dialogen maar berucht om haar 'gewelddadigheid' - wie goed kijkt, ziet hopelijk hoe de film net kritiek levert op de manier waarop de media geweld in beeld brengen – de camera als getuige. Quentin Tarantino (Reservoir Dogs, Pulp Fiction) schreef het scenario, Oliver Stone (Platoon, JFK) regisseerde. En ’t is natuurlijk gratis.

 

Tijdens deze mooie mei-maand kan je trouwens elke maandag een cultuur-filmpje meepikken (staan ook op het programma: "Boys Don't Cry", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" en "Lolita").

cultuur

 

 

 

 

JAARACTIVITEIT 1LW3

 

Door het slechte weer van vorige week, hebben we de zee niet gezien, maar niet getreurd: onze heuse vervangjaaractiviteit zal doorgaan op dinsdag 7 mei. Om 19.30 gaan we eten in de Notre Dame (afspraak om 19.25 voor de deur van de Notre Dame) en om 22 uur gaan we dan bowlen, kwestie van origineel te zijn hé.

Tot dinsdag...

Greetings

Kristel

JV 1lw3

 

 

 

 

MEIRONDJES

 

Deze woensdag zijn het weer meirondjes. Het is de bedoeling om met uw jaar het (relatief) meeste rondjes te lopen. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk mensen moet mobiliseren om een half uurtje te komen lopen op de piste. Dit is de voorlopige top 3 in de jaren.

 

1. 2LW met 3.52 rondjes per persoon

2. 1LW       3.16

3. 1LI         1.64

 

Voor diegenen die het nog niet wisten: er is ook een individueelklassement.

Hier staan aan leiding met 18 rondjes: Steven Delvaux, Jan Schepers, Pieter Dewitte.

 

TST Sport

 

 

 

             Groepsaanvraag gang 4/1 van cité   

 

Het groepsaanvraagformulier voor gang 4/1 van cité (dus de gang boven de Winagang) is momenteel in het bezit van jochen driesen. Lieve winezen die daar volgend jaar willen zitten  moeten als de bliksem een mailtje sturen naar jochen.driesen@student.kuleuven.ac.be , en ’t komt allemaal in orde.