Beste studentjes van de 1e licentie,

 

zoals jullie allemaal nog goed weten (zie vorige winagenda), moeten de inschrijvingen voor de hutse elw pot avond binnen voor dinsdag 30 april, om 9u des morgens!  Je kan daarvoor nog altijd mailen naar elw@wina.be, of kom ons live ambeteren op de winagang.  Hoeveel het  gaat kosten weten we nog niet zeker, daar we nog geen inkopen gedaan hebben, maar we gaan het wel onder de 5 euro kunnen houden.  De plaats van dit gebeuren is nog steeds geheim en enkel bestemd voor ingewijden (lees: ingeschrevenen).

groentjes,

 

toto en didi

je elw-freaks

 

Ace-B*r

 

Yooow!

Zoals ge misschien wel gemerkt hebt op het Winaweb is het deze week Ace-B*r. Naast gratis frieten beloven we jullie een spetterende DJ-act met een compilatie van de grootste sfeernummers die ooit weergalmden in de Winabar, aangevuld met enkele huidige"hits". Verdere details zijn te vinden op www.wina.be. Tot dan !

                                                                                                          Ace

 

 

Thesis op IMEC!!!

 

Geinteresseerd om in een internationale sfeer met top-materiaal onderzoek te doen op hoog niveau? Kom dan eens langs op IMEC, het grootste onafhankelijk onderzoekscentrum van Europa, net naast de campus. Wij bieden je de mogelijkheid om hier je licentiaatsthesis in de Natuurkunde voor te bereiden. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer vrijblijvende infomatie:

aernouts@imec.be

016-281689

 

 

_2LI Awards_

 

de 2li-awards zijn aan hun eindronde toe. De strijd is hevig en zal weldra beslecht zijn. Wie de uiteindelijke winnaar is zal bekend gemaakt worden in de wina-bar (tappers van dienst ACE) van 1 mei aanstaande. Alle genomineerden wordt gevraagd om aldaar te komen zien of zij de gelukkige zijn…

Tot daar

                                      TSA

 

 

 

SPORT

 

Meirondjes

 

Het is de moment om je jaar te mobiliseren. Want je kan winnen: een sociaal leven in de blok, een toffe ontspannig, extra vitamientjes en vooral een vat bier (en niet van die kleintjes zoals van de lolploeg). We beginnen om 21.30u te lopen op de piste aan het sportkot en we lopen een half uur. Natuurlijk blijft het niet bij deze ene keer. Dit evenement loopt in de hele maand mei! De bedoeling is om op een half uur zoveel mogelijk rondjes te lopen met uw jaar. Ik hoor je al klagen dat in jouw jaar zo weinig mensen zitten, maar dat is geen probleem. Het totale aantal door uw jaar gelopen rondjes wordt gedeeld door het aantal mensen in uw jaar. Het komt er dus niet zo zeer op neer om zo snel mogelijk te lopen, het is vooral de bedoeling om zoveel mogelijk jaargenootjes te motiveren om te komen lopen. De uiteindelijke winnaar wint een vat bier. Volgend academiejaar te innen.

 

TST Sport

 

 

 

 

 

Cursusdienst

 

Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

·        Dinsdag van 18u00 tot 18u30

 

Zoals je kan zien zijn we WOENSDAG NIET OPEN !!!!

 

 

 

Deze week is er nieuw:

 

1KW/N

Wiskundige analyse: metrische ruimten

1.50 / 1.70 €

 

Volgende week zullen we voor de laatste keer open zijn. 

Deze week is de laatste dat we bestellingen aan nemen, als je nog iets moet hebben kan je nu dus best komen.

 

We vragen om alle bijbestellingen op naam te komen afhalen de week na bestelling, mocht je toch niet kunnen komen, stuur dan een mail anders maken we alle bestellingen ongedaan.  Tenslotte als je bestellingen komt afhalen, zeg dan op welke naam het besteld is. 

 

We vragen om zo mogelijk gepast te betalen, dit verkort de wachttijd aanzienlijk.

 

The Cudi-Crew...

 

 

 

DEZE WEEK

 

 

Dinsdag

18u-18u30

CuDi

Winakelder

Woensdag

22u-?

Ace B*r  en  2LI Awards

RC

 

 

 

JAARACTIVITEIT 1LW3

 

Eindelijk is het weer wat beter, zodat we (=Jan en zijn harem) op jaaractiviteit kunnen gaan!!! Woensdag 1 mei gaan we (=Jan en zijn harem) onze Vlaamse kust onveilig maken. We (=Jan en zijn harem) trekken een dagje naar zee, meerbepaald naar de Westkust. We (=Jan en zijn harem) spreken af om 8.15 uur in de hal van het station (onze trein vertrekt om 8.33 uur). Vergeet uw emmertje en schepje niet hé…

 

Kristel

JV 1lw3

 

PS: Nu zijt ge wel jaloers zeker, “ambetanterik”.