Kiesdebat + verkiezingen

 

Nu dinsdag zal het kiesdebat doorgaan om 20.00 uur in lokaal 200N 00.04. Het is zeker de moeite om eens af te komen, zo kom je tenminste te weten wat de ploegen volgend jaar echt van plan zijn. En dit jaar zijn er 2 lolploegen, dus zal het daar nog leuk aantoe gaan! Wees dus allemaal welkom! Woensdag kan je dan je stem uitbrengen in het RC van 9.00 uur tot 19.00 uur. Wie kan er allemaal stemmen? Dit zijn onder andere alle Winaleden, alle studenten wiskunde, informatica, natuurkunde, AOI en AOTI en assistenten en proffen aan deze richtingen. Als je komt stemmen krijg je nog een consumptie op onze kosten. Nog even vermelden dat er buiten het stemmen voor de mensen van de verschillende raden, er nog 2 categorieën zijn, namelijk de categorie van lolploeg en die van serieuze ploeg. Deze categorieën staan los van elkaar, je kan dus bijvoorbeeld gerust voor impact stemmen, en ook nog voor een  lolploeg. Indien je juist wilt weten wat de exacte reglementen zijn, moet je maar eens kijken op het winaweb.

 

Het kiescomité

 

 

Overdrachtscantus!!!

 

Piepeloe,

Deze donderdag is het weer zover: het is cantus en wel de overdrachtscantus!! In de loop van de cantus wordt de fakkel overgedragen aan het nieuw verkozen presidium.

Ook voor de afgestudeerden is deze afspraak niet te missen: het traditionele afscheid van de laatstejaars, de zwanenzang wordt ten berde gebracht.

Effe concreet: donderdag 25 april om 20h in de bierstube. Voor ons is het tijd om te gaan (en ons ladderzat te zuipen).

 

Senior Noel en zedenmeester Hans

 

 

 

Cursusdienst

 

Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

Dinsdag van 18u00 tot 18u30

Woensdag van 13u15 tot 13u45

 

De week van 7 en 8 mei zullen we voor de laatste keer open zijn.  Deze week worden er geen bijbestellingen meer aangenomen, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt!  Zie dus dat je tijdig om je cursussen komt!

 

We vragen om alle bijbestellingen op naam te komen afhalen de week na bestelling, mocht je toch niet kunnen komen, stuur dan een mail anders maken we alle bestellingen ongedaan.  Tenslotte als je bestellingen komt afhalen, zeg dan op welke naam het besteld is. 

 

We vragen om zo mogelijk gepast te betalen, dit verkort de wachttijd aanzienlijk.

 

The Cudi-Crew...

 

 

 

Een Hutse-ELW-Pot

 

Zoals jullie al weten gaan wij voor jullie koken. En dit op 2 mei. De locatie is nog steeds onbekend maar zal u vernemen als u ingeschreven hebt. Inschrijven doe je per e-mail, en wel naar het volgende adres: elw@wina.be . Dit kan je doen tot wij inkopen gaan doen om voor u te koken. Om toch enige duidelijkheid te geven: wij gaan op dinsdag 31 april winkelen (want 1 mei is een verlofdag). Wil je dus zeker op tijd zijn moet je voor die dag 9u een bericht  gestuurd hebben.

 

Toto & Didi