Lenteconcert

 

Donderdag organiseert WINA haar jaarlijkse Lenteconcert. Op het

Lenteconcert kan je de muzikale of literaire talenten van andere winezen bewonderen. Naast klassieke stukken zal er ook meer hedendaagse muziek te horen zijn - en hier en daar zelfs ‘eigen werk’. Je mag je verwachten aan optredens van het Winakoor, assistent Raf Cluckers, een groep rond Maarten Desmet, een gelegenheidskoortje o.l.v. Jan Vanhove, Jon Sneyers, Bart Popleu, Rastagreeth, Lise van Proeyen en Ruben Beel. Afwisselend met de optredens worden de gouden krijtjes (de prijzen voor de beste prof/assistent, de beste cursus etc.) uitgereikt. Tijdens de pauze is er een receptie.

Het Lenteconcert gaat door in de aula "Pieter de Somer" in de

Débériotstraat (nabij het Stadspark), begint om 20h en is volledig gratis.

Cultuur

 

 

 

 

Kiestonneke

 

Uit het brein van redactie is vannacht een schitterend idee ontsproten, het noemt een kiestonneke en ’t zal er zijn voor u er erg in hebt. (na de paasvakantie dus). Voelt u zich geroepen uw eigen literaire creaties en zatte tekstjes met de rest van wina te delen, zelfs tot op het niveau dat bepaalde mensen u met een scheef oog zouden kunnen bekijken. Dan kan redactie u daarbij helpen.Redactie doet dat zelfs met plezier… Het enige wat u moet doen is uw tekstje doorsturen naar redactie@wina.be , en redactie doet de rest.

Doen!!!

Uw redactie

 

 

 

 

 

 

 

 

JAARACTIVITEIT  1LN

 

Menskes van 1LN, hou volgende dinsdagavond (26 maart) maar gereserveerd, want wij houden jullie dan bezig. Om 20:30u zullen we ergens afspreken voor een mega-neige-coole-fantastische-nognooitgeziene quiz.

SF

 

 

 

JAARACTIVITEIT 1LI

 

Voor de dapperen onder ons die zich ingeschreven hebben:

Er is gereserveerd in de rector, woensdag 27 maart, 8u s'avonds.

Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen maaltijd betaald, (breng uw rekenmachine maar mee). Ik betaal jullie nadien de 2 euro sponsering van wina terug (maar daarvoor moet ik een rekening kunnen voorleggen)..

Je kan zelfstandig naar daar gaan, of je kan om 19.45u aan de winagang vertrekken..

Groenten,

Peter, le jv 1li

 

 

 

 

In het rijk van keizer Woef

 

(Deze tekst vindt u volgende week ook terug in uw lokale samsonkrant 'Delilah')

 

"Waf woef GRRRRRRRRR!", fluisterde koningin Waf tegen keizer Woef die vlug zijn  wacht samen riep met de woorden: "GGRRR WRAF WROEF waf." Daarop rende Wafwaf, de kop van de wacht, snel keizerwaarts. "Wafwoef WAF?" vroeg hij enigszins

bezorgd, toen hij de onheilspellende blik van de keizer waarnam. De keizer haalde diep adem en brulde vervolgens uit alle macht: "Waf waf GRRRRRRRR woef WIF WAF!" Wafwaf deinsde verschrokken achteruit en rende met de voederbak van de keizer naar Wafwaf, de keizerlijke kok. "Waf Waf GRRRRRRRR woef WIF WAF!" gromde hij kwaad tegen de kok, waarna deze onverschrokken de dode vlieg uit de voederbak van de keizer verwijderde en nog lang en gelukkig verderblafte.

                                                          Bavo van Ginderen

 

 

 

 

 

 

 

Cursusdienst

 

Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

·        Dinsdag van 18u00 tot 18u30

·        Woensdag van 13u15 tot 13u45

 

 

 

Deze week hebben we de volgende nieuwe cursus:

 

2KI

TMI: Cursus Deel 2

 1.90/2.20 €

 

Ook alle examenvragen zijn nog voorradig. 

 

Waarschijnlijk niet nodig op te merken maar we zullen gesloten zijn tijdens de paasvakantie.  Na Pasen zijn we nog 4 weken open, dit wil zeggen dat we de laatste 2 lesweken gesloten zullen zijn.

 

Verder zouden we willen vermelden dat we geen stukjes van 1, 2 en 5 cent kunnen aannemen, onze excuses hiervoor.

 

We vragen om alle bijbestellingen op naam te komen afhalen de week na bestelling, mocht je toch niet kunnen komen, stuur dan een mail anders maken we alle bestellingen ongedaan.  Tenslotte als je bestellingen komt afhalen, zeg dan op welke naam het besteld is.

 

We vragen om zo mogelijk gepast te betalen, dit verkort de wachttijd aanzienlijk.

The Cudi-Crew...

 

 

DEZE WEEK

 

 

Dinsdag

18u-18u30

CuDi

Winakelder

Woensdag

13u15-13u45

22u-?

CuDi

Galabar der marginalen

Winakelder

RC

Donderdag

20u

Lenteconcert

Aula Pieter de Somer

 

 

 

 

 

 

 

Galabar der marginalen :

 

Weet jullie watdamme woensdag gaan doewen? We gaan marginaal zijn. Wouter goat verkleid lopen gelijk nen boer of etwa dat erop trekt. Gianni goat gelijk oltied sexy lopen te wezen te zijn. Rijs goat è kè zelve voor Cupido spelen en in clochardkostuum op jacht goan. Svenne goat draaien. Me tseedees, hé. Dimi goa zich voor ene keer Tri laten noemen. Je moe moa durven. En Schoffie??? Den diejen is ol marginoal genoeg. En weet jullie wanneer da da marginaal feesje doorgoat. Woensdag vanaf te tienen. ’s Avonds, hé. En weet je gieder waar da da doorgoat? In ’t RC vaneigens. Dus doe je marginaalste kleers aan, geniet van onze marginale bierkeuze, pakt je marginaalste sigaren mee en komt naar de galabar der marginalen.

Tot – burp – dan,

Barteam.

 

 

 

Imp-act

 

Even jullie aandacht alstublieft!

De KUL heeft ons zopas meegedeeld dat er op aanvraag van het ministerie van onderwijs drastische vernieuwingen komen met betrekking tot de website van de KUL. Ter bevordering van internationale bereikbaar- en bekendheid zal deze site veel uitgebreider worden, en daardoor zal er minder plaats over zijn voor IMP, de universitaire webmail. Wij van IMP willen deze beperking van de elektronische post niet zomaar laten gebeuren en kondigen acties aan. Wij doen een beroep op de medewerking van ieder van jullie. U zult hier na de paasvakantie nog meer van horen, maar wij zeggen nu al: "Steun de IMP-ACT!"

                                                       IMP, Version 2.2.7-cvs

 

 

 

CULTUUR

 

 

Ithaka

 

Donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 maart organiseert Kultuurraad "Ithaka", een jaarlijks terugkerend tentoonstellingsparcours rond hedendaagse beeldende kunst. Het (gratis) projekt heeft vooral aandacht voor jonge, beloftevolle kunstenaars. De editie van dit jaar speelt zich af rond verschillende locaties in de oude nijverheidskern van Leuven, de Vaartkom, met als centraal punt de Molens van Orshoven.

Meer informatie vind je op http://www.stuc.kuleuven.ac.be.

Cultuur

 

 

 

 

 

SPORT

 

 

IJC schaaktoernooi

 

Nog even om jullie er aan te herinneren. Deze week maandag (25/3) en woensdag (27/3) is het schaaktoernooi. We beginnen om 20u. Het gaat door in het zaaltje achter de WAAG, zich bevindende op Cité. Eventuele ploegen die nog willen inschrijven kunnen zich ter plaatse aanbieden.

TST Sport

 

 

touwtrekcompetitie

 

De touwtrekcompetitie werd overtuigend gedomineerd en gewonnen door 1KI met als vertegenwoordigers:Maarten,Roel,Sam en Cammioneur. Samen goed voor 340 Kg spieren.

TST

 

 

Interjarencompetities volley en basket

 

VOLLEY :

di 26/3         22-23u         the smashing supernova's-2KN          de Nayer

 

De overige wedstrijden worden pas na de paasvakantie gespeeld, omdat er wegens lisst en andere sportkotactiviteiten geen veldjes meer te krijgen zijn voor de vakantie.

TST

 

 

Finale Interjarencompetitie voetbal

 

Deze week dinsdag is het de grote finale van de interjarencompetitie minivoetbal. De strijd om de hoogste eer die een voetballend winees kan rapen, zal gaan tussen 3-werf strafschop en 1LW. Komt allen supporteren op het rode veldje om 20u. Ponpons, spandoeken en paarse leo-mutsen zijn aangewezen.

TST

 

 

Voorlopige kandidatuursstellingen

 

Het kiescomité heeft de voorlopige kandidatuursstelling gekregen van kandidaat preses Wouter Van Humbeeck, die zal opkomen met een verkiesbare ploeg. Andere kandidatuursstellingen (voor verkiesbare ploegen, lolploegen en kandidaten voor de raden) moeten voor vrijdag 29 maart 12.00 uur PERSOONLIJK aan de voorzitter van het kiescomité worden afgegeven (op de winagang bij Evi). Te laat binnengebrachte kandidatuursstellingen worden niet meer aanvaard.

Het kiescomité

 

 

 

Bericht aan het 1LW-team

 

Aan de watjes van 1LW en vooral Tom, beter bekend als Tom: "Zet die bak al maar klaar!"

Het vedettenteam van 3-werf strafschop

 

 

 

Bericht aan 3-werf strafschop

 

Voor de vedetten van 3-werf strafschop en vooral voor Sam, beter bekend als Sam "had ik maar geen bak verwed" Dom: vergeet de bak niet in de koelkast te zetten voor de match, en vergeet hem ook niet mee te brengen, wij zouden hem graag terplekke consumeren.

het sympathieke, bescheiden maar toch behoorlijk onoverwinnelijke 1LW-team

 



 

 


GOUDEN KRIJTJES

 

Na een hele avond geteld te hebben scoren volgende proffen het beste :

 

Aangenaamste stem:

- G. Dedene

- J. Denef

- P. Janssen

- P. Van Duppen

Meest humoristische prof :

- G. Dedene

- D. De Schreye

- C. Waelkens

- A. Warrinnier

Beste lesgever :

- D. De Schreye (A.I.)

- P. Janssen (Mechanica 1+2)

- P. Van Duppen (Algemene Natuurkunde I)

- C. Waelkens (Sterrenkunde, Het Zonnestelsel)

Beste cursus :

- C. Aerts (Sterstructuur en -evolutie)

- W. Van Assche (Practicum wiskunde, eerste kan)

- P. Janssen (Mechanica 1)

- A. Van Daele (Analyse, eerste kan)

 

Bij de assistenten zijn volgende namen uit de bus gekomen :

 

Wiskunde :

- Eric Boeckx

- Pieter De Smedt

- Kathleen Hoornaert

- Björn Vandewalle

Informatica:

- Nordin Haouari

- Nico Jacobs

- Wim Michiels

- Sofie Verbaeten

Natuurkunde en sterrenkunde:

- Stefaan Cottenier

- Joris Lauwers

- Roeland Van Malderen

- Bert Van Roie

 

De uiteindelijke uitslag wordt bekendgemaakt op het lenteconcert. Dat is deze week donderdag (28 maart), vanaf 20u in aula pieter de somer. Dat de beste moge winnen!!

Kalk '02

Gert, Evi, Jan, Sarah en Noël.