Galabal

 

Nu vrijdag zal het Galabal Der Wetenschappen doorgaan, in de Salon Georges. Dit zal beginnen vanaf 22.00 uur. Kaarten kunnen op de Winagang (bij Hans, Noël, Stijn of bij mij) of bij je jaarverantwoordelijke gekocht worden voor 6.50 / 7.50 euro (leden/niet-leden). Je kan ook aan de kassa betalen, maar dat kost je dan 7.50/ 8.50 euro. Het zal er dikke ambiance zijn dus zeker komen!!!

 Evi

 

Commillitones,

 

tis nog eens tijd voor een goe cantuske.  Daarom is er deze week één op dinsdag 12 maart, en niet zomaar één : tis ONTGROENINGSCANTUS.  Hier worden de schachten ontgroend (duhuh) en worden ze volwaardige commillito.  Verder is dit een 'normale cantus' (in hoeverre een cantus normaal is :-) ).

Plaats en tijdstip van dit gebeuren : Bierstübe, 20u.  Be there !

 

Prosit.

Senior Noel.

 

Ja schachten, speciaal voor jullie nog een aparte oproep om dinsdag in grote getalen naar de bierstube te komen. Vooral dan voor de dit jaar gedoopten onder jullie is deze cantus "een absolute must", want geef toe, u eerst laten dopen om u daarna niet te laten ontgroenen is toch een van de grootste vergissingen die een schacht kan begaan.

Voor alle duidelijkheid, dit "ontgroeningsproces" is eerder een formalistische bedoening, er wordt niemand vuil en met uitzondering van een vraagje beantwoorden en ons uw lintje van schouder laten verhangen gebeurt er vrijwel niets speciaals. Desalnietemin, en om in herhaling te vallen, is deze nu klein voorgestelde formaliteit van bijna levensbelang en zullen de afwezigen het zich een aanzienlijke tijd beklagen.

Dus, kom morgen af, en vergeet uw lintje niet !

Tot daar,

Wouter

Schachtenmeester

 

Gouden Krijtjes 

 

Hallo,

ook dit jaar zijn er weer gouden krijtjes; Normaalgezien zouden jullie de papieren al moeten hebben (en anders zal uw jv ze nog wel uitdelen).  Deze papieren moeten ten laatste deze donderdagnacht terug in ons bezit zijn (winagang, bakje van owg).  Allemaal invullen, die handel !   De uitreiking is op do 28/03 in de pds-aula, op het lenteconcert.

 Groetjes,

Kalk 2002

(Evi, Gert, Jan, Sarah en Noel)

 

Bezoekje sterrenwacht

 

Het bezoek aan de sterrenwacht te Ukkel zal doorgaan op vrijdagnamiddag 22 maart. Op het programma zal onder andere een algemene inleiding staan, een bezoek aan het departement zonnefysica, eventueel ook geofysica en bezoek aan het museum, de Schmidt-telescoop en indien mogelijk ook aan de 45cm-refractor. De personen die mij hiervoor al een mailtje hebben gestuurd, zouden normaal al antwoord van mij gehad moeten hebben. Mensen die nog niets hebben laten weten, kunnen zich nog altijd inschrijven door te mailen naar evi@wina.be (wel liefst voor vrijdag, dat ik de exacte aantallen kan doorgeven) . De rondleiding zelf moet je niet betalen, enkel het vervoer naar ginder (waarschijnlijk gaan we gewoon met de trein staan). Als je gewoon nog wat vragen hebt, mag je natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen.

Evi

 

In de Val

 

Van dinsdag 12 maart tot zaterdag 16 maart komt « In de Val » naar Leuven. In de Val is een tentoonstelling van Artsen Zonder Grenzen die rondtrekt in een vrachtwagen van stad naar stad. Ze kadert in de Campagne voor Toegang tot Basisgeneesmiddelen die Artsen Zonder Grenzen in 1999 startte met het geld van de Nobelprijs. Ze zal op het Martelarenplein (aan het station) staan.

Als u nog vragen heeft of als u in de toekomst mee wilt werken aan activiteiten van Artsen Zonder Grenzen, kan je altijd contact met mij opnemen.

 

Koen.VandenDriessche@student.kuleuven.ac.be , Werkgroep 3°Wereld van Medica

 

 

 

 

De Laatste Week …

 

… dat je nog je persoonlijke top 5 kan inzenden.  En om precies te zijn, maar dit wisten jullie al, tot en met vrijdag 15/03 om 18:00.  Daarna is het te laat.  Inzendingen hierna tellen niet meer mee.  Dus, wacht niet meer al te lang, en bestook top47@wina.be nog maar massaal met jullie top 5-en.  Het wordt zeker een mooie top 47 !!

Barteam.

 

 

OPROEP!!

Hallo iedereen, jullie weten het al allemaal: ik zit bij de 20 'binken' die kans maken om de titel van Mister Belgium 2002.  In afwachting van de show en de verkiezing die doorgaat op 4 mei, kan je nu al je stem uitbrengen via SMS: stuur het bericht MB17 naar 3321. Dus grijp allen naar je GSM en stem op mij!!!

Francis

 

 

IJC Schaken

 

De interjarencompetitie schaken zal doorgaan op maandag 25 maart en woensdag 27 maart. En telkens vanaf 20u. De plaats van het gebeuren is de WAAG (tegenover Alma 3).

Natuurlijk zijn ook supporters (en geïnteresseerden) van harte welkom.

TST Sport

 

 

Info-avond residenties

 

Het rommelt in de Heverleese en Leuvense residenties.  Terbank wordt gesloopt in augustus, terwijl residentie Camilo Torres begin volgende academiejaar wordt gerenoveerd.  370 studenten staan hierdoor waarschijnlijk op straat.  Onduidelijkheid troef over welke 370 studenten het precies zal gaan.  Mensen van Cité, Pius X, Johannes XXIII, andere Leuvense residenties?  Wat zullen de effecten zijn op de privé-markt? Kom er meer over te weten op de informatieavond waar het algemeen beheer en de dienst studentenvoorzieningen het probleem zelf zullen komen toelichten.  Er is de uitgebreide mogelijkheid om al uw vragen te stellen. 

Dit alles vindt plaats op donderdag 14 maart in auditorium K 00.06 om 20u00.  Voor meer informatie over het probleem kan je terecht op http://www.wina.be/.


 

CursusDienst

 

Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

·        Dinsdag van 18u00 tot 18u30

·        Woensdag van 13u15 tot 13u45

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

 

2KI

Numeriek wiskunde: Transparanten deel 2

1.20€ / 1.40€

Deze transparanten hebben de mensen van 2KW al.

Mogen we ook vragen om je lidkaart mee te brengen en af te geven voordat je cursussen worden gescand.  Als je je lidkaart niet bijhebt en toch korting wil, moet je wachten tot we tijd hebben om je nummer op te zoeken (dus tot allerlaatste).  Verder is het ook zeer handig als je op voorhand weet wat je allemaal moet hebben…

Als je iets komt afhalen, dat je besteld hebt, zeg dat dan als je achter je cursussen vraagt, want alle bestellingen liggen op naam/lidnummer apart.

We vragen om zo mogelijk gepast te betalen, dit verkort de wachttijd aanzienlijk.

The Cudi-Crew...

 

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

18u00-18u30

20u00

Cudi

Ontgroeningscantus

Winakelder

Bierstübe

Bardag

13u15-13u45

22u-?

Cudi

1LN-Bar

Winakelder

RC

Katerdag

20u00

 Info-avond residenties

K00.06

Vrijdag

22u00

Galabal der Wetenschappen

Salon Georges