SLA-BAR met optreden van THE GREENS

 

Nu woensdag is’t natuurlijk, zoals het elke zichzelf respecterende woensdag past, weer winabar, maar deze week wordt ze opengehouden door ons, eerste lic wiskunde, met als centrale thema: SLA.

Om te weten wat dit juist inhoudt moet u maar massaal richting rc trekken, maar we verzekeren u dat het zeker de “moeite” waard zal zijn.

Vanzelfsprekend zal er heel wat dolle pret beleefd worden met kroppen sla, maar daar blijft het niet bij. Na lang zoeken hebben wij een groepke gevonden met een naam die wel zeer geschikt is om in een sla-bar op te treden, namelijk THE GREENS. The Greens is een bende mannen in volle midlife-crisis (en 2 vrouwen) die voornamelijk oudere rock-nummers zullen brengen. Zij gaan van start tegen 23u en zullen u ongeveer een uur laten genieten van hun hemels amateurisme.

Tot daar.

1LW

 

 

Lovely Planet TD

 

Een winafuif blijft nooit onbesproken!  En dat zal komende donderdag ook wel niet het geval zijn, want dan is het tijd voor de laatste fuif van dit academiejaar.  Dit keer zal deze doorgaan in zaal Albatros (Brusselsestraat).  Speciaal voor deze gelegenheid zullen er cocktails en jenever te verkrijgen zijn zodat ook de zoetmonden onder jullie aan hun trekken kunnen komen.  De inkom is naar aloude traditie 2 euro voor leden en 2,5 euro voor niet-leden.  Tot donderdag dan!

 

uw gakkertjes, Noel, Jammy, Kef

 

 

Oproep!!!

 

Hallo, wij zijn de formatteurs. We zoeken nog steeds mensen om volgend jaar mee het presidium van Wina uit te maken. Voel je hier wel iets voor, kom dan dinsdagavond om 20.00 uur naar de winakelder. Iedereen is van harte welkom, ook al twijfel je nog of weet je nog niet echt wat je wil doen. Hopelijk tot dan!

De formatteurs (Stijn en Jan).


 

 

Fotoboek

 

de fotoboeken zijn al een tijdje gearriveerd op de winagang en we zouden graag hebben dat zij die er eentje hebben besteld die zo vlug mogelijk komen halen bij mij (4de kot links) of bij Evi (1ste kot links).Zo kunnen we dan binnenkort de resterende fotoboeken verkopen aan degenen die er alsnog eentje zouden willen.

Wouter & Stijn

uw fotoboekers

 

 

Galabal

 

Binnen een kleine 2 weken is het zover: het galabal der Wetenschappen komt eraan!!! Dit zal doorgaan op vrijdag 15 maart in de Salon Georges. Normaal zouden jullie al een uitnodiging moeten gekregen hebben van je jaarverantwoordelijke, of anders zal het toch niet lang meer duren. Kaarten zijn verkrijgbaar op de winagang (bij Evi), of bij je jaarverantwoordelijke. Een kaart kost 6.50 euro / 7.50 euro in voorverkoop (leden/niet-leden), en 7.50 euro/ 8.50 euro (leden/ niet-leden) aan de kassa. Dus breng allemaal je smoking of kleed mee van thuis, en kom massaal af naar het galabal!

Evi

 

 

Winabarblues

 

 

amai ik ben zat, 4 hoegie,4 carls berg,4jackop en 4 jenevers, en ne pintje.tawas bijna boel amai, ik en stijn en thimas en davy hebben ne fietrs op den alma gegooid e,enb da was van en appolobers ik kan niks. En toen was ie vboos en hebb en davy en ik depoe  er vcan af gehaald ma thomas wou toen vechten tegen appoloonj ikan niks en toen kwam rik zertussen en troen wast net geen gevecght ma ik heb gelaxchen met stijn samen en twas heet staandje ma enfin nuzij we thuis,en de andere zijn hamburgers gan eetn. LEVE winba, fuck appoloon en de rick heeft ze misschien  doodgeklopt nu ma da weet ik ni, we zien wel straks in eeconomie als ik ddar ben aja en ne winbkelkar heb oik ook ùet davy op de alma gegooi as tof eh,ma die was al kapot van van de trappe, te gpooien , die fiet triouwens ook van die domme appoloner (7:08 AM) afin nu ga ik slapen, ot morgen slaapwel amai mijn hoofd

greetz

 Gladharim

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursusdienst

 

Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

·        Dinsdag van 18u00 tot 18u30

·        Woensdag van 13u15 tot 13u45

 

 

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

 

1KWN

Meetkunde: Cursus Deel 2

0.90€ / 1.00€

2KI

Informatie- en programmastructuren: Cursus Deel 3

4.60€ / 5.40€

1LI

Objectgerichte analyse: Cursus Deel 2

2.70€ / 3.20€

Vergelijkende studie van imperatieve programmeertalen: Cursus

11.80€ / 13.80€

 

Ook alle examenvragen zijn nog verkrijgbaar.

 

Wij wensen onze excuses aan te bieden voor de ongemakken tijdens cudi vorige week.  Hopelijk is de computer tegen maandag gemaakt…

 

Voor alle duidelijkheid: Op ieder binnengebracht origineel moet de naam staan van de persoon die we kunnen contacteren als we vragen hebben.  Deze week hebben we de naamloze dingen nog verspreid, maar volgende week zal dit niet meer zo zijn!

 

Mag ik ook vragen om uw lidkaart mee te brengen of geven.  Als je je lidkaart niet bijhebt en toch korting wil, moet je wachten tot we tijd hebben om je nummer op te zoeken (dus tot allerlaatste).  Verder is het ook zeer handig als je op voorhand weet wat je allemaal moet hebben.

 

We vragen om zo mogelijk gepast te betalen, dit verkort de wachttijd aanzienlijk.

The Cudi-Crew...

 

DEZE WEEK

 

Dinsdag

18u-18u30

CuDi

Winakelder

Woensdag

13u15-13u45

22u-?

CuDi

Sla-Bar met optreden van The Greens

Winakelder

RC

Donderdag

22u

Lovely Planet TD

Albatros

 

 

 

lezersbrief

 

Beste redactie,

Uw volgende editie is absoluut niet te pruimen. Door uw blad wordt het voor ouders nu wel heel moeilijk om hun kinderen van de chocolade af te houden. Want ook in uw blad krijgt de sint hoe langer hoe meer concurrentie van een fletse Amerikaanse Coca-Cola-kopie die niet enkel zijn naam, maar ook zijn kledij en mythe misbruikt. Ik vind dit schandalig, want beginnen is gemakkelijk, stoppen in vele gevallen onmogelijk. Dit initiatief kunnen we alleen maar niet toejuichen en gaat bovendien veel geld kosten en het fileproblemen niet onmiddellijk oplossen. Waar zijn dan we in godsnaam mee bezig? Alsof er nog geen tandartsen genoeg zijn.

                                                           Hoogachtend,

                                                   Nicolas Swarte, Spanje

 

 

Ter Herinnering

 

Moest ge het al vergeten zijn (dat zal wel nie), maar het is nog altijd mogelijk om jouw persoonlijke top 5 door te mailen naar top47@wina.be.  Het is nog steeds niet te laat, de deadline is pas volgende week vrijdag om 18:00, dus hebt ge nog 2 weken de tijd.  En ik kan je al garanderen, zoals het nu staat, zal het een mooie top 47 worden…  Schiet dus maar naar top47@wina.be.

The Barteam-Crew

 

 

Noot

 

Beste Wannes en Annemie ik vind dat jullie een zalig koppel zouden zijn, jullie zijn perfect voor elkaar. Echt waar. Become one!!! Nu!

Veel!

Cupido

 

 

 

CULTUUR

 

Die man speelt toneel

 

Op 17, 18, 19, 20 en 21 maart voert een Leuvens amateurgezelschap een stuk op in de Hallen (Naamsestraat 22), een bewerking van Müller rond de film Titus. Indien u dat een weinig opwindende mededeling vindt: onze goede vriend Jezus -in een vorig leven winabar-tapper- vertolkt één van de 'hoofdrollen'! Voor meer info of voor een kaart (5 EUR in VVK, 7 EUR aan de kassa) kontakteer je Jezus op m9400026@hotmail.com.

cultuur

 

Drie Zusters

 

Tenslotte is het in het leven zo dat mensen niet elk moment elkaar doodschieten, zich verhangen of elkaar hun liefde betuigen.  Ze zeggen niet elk moment spitse dingen.  Ze zitten te eten, te drinken, te flirten, onzin te verkopen en die dingen zou je op het toneel moeten laten zien.  Mensen zitten te eten, ze zitten gewoon te eten en terwijl ze daarmee bezig zijn wordt hun geluk bepaald, of hun totale vernietiging.', schrijft Anton Schechov.  De tekst van het stuk 3 zusters is ook van zijn hand.  Dat stuk wordt nu woensdag ten tonele gebracht in de Soetezaal van het Stuk (door o.m. Peter Van den Eede, Damiaan De Schrijver, Sien Eggers,...).  Wij dachten dat dit een ideale gelegenheid was om met Wina eens een stapje in het vernieuwde stuk te zetten.  Geïnteresseerden bestellen zoals gewoonlijk een kaartje aan 6 euro bij cultuur@wina.be.  Afstraak om kwart voor 8 aan de winagang.

Drie Dolle Diva's

 

 

 

 

SPORT

 

Interjarencompetitie:

 

Minivoetbal:

ma 4/3:        8u-9u          2KN - de intrigerende integralen                            polyvalent veldje

                   9u-10u         de West-Vlamingen –VSM                                   polyvalent

di 5/3:          8u-9u          3-werf strafschop - assistenten blok B                   polyvalent

                   9u-10u         FC Power Balls –IKS                                           rood veldje

wo 6/3:        8u-9u          VSM -1LW                                                         rood veldje

                   10u-11u       beta 2.07 -2KN                                                    rood veldje

do 7/3:        8u-9u          de intrigerende integralen – assistenten blok B       rood veldje

                   9u-10u         IKS – de West-Vlamingen                                    rood veldje

 

Volleybal:

deelnemende ploegen: assistenten blok B, 1LW, 2KN, The Smashing Supernovas (1KW)

woensdag 6/3:                10u-11u       1KW - assistenten blok B                  sporthal De Nayer

donderdag 7/3:               9u-10u         1LW-2KN                                         sporthal De Nayer

 

Basketbal:

ploegen: 1LW, assistenten blok B, The Stars Playing Leapfrog (1KW)

donderdag 7/3:               10u-11u      The Stars Playing Leapfrog - 1LW              deNayer

 

Gelieve de uitslagen van de wedstrijden door te mailen naar sport@wina.be.

TST sport